Telekom Slovenije


Nepravilno zaračunane zamudne obresti
Telekom Slovenije
petek, 07. julij 2006
Zaradi napake pri obdelavi podatkov je Telekom Slovenije za nekaj tisoč telefonskih naročnikov izstavil račune za prejšnji mesec z nepravilno zaračunanimi zamudnimi obrestmi. Vsem prizadetim naročnikom bodo prihodnji teden izstavili nove, pravilne račune z novim rokom plačila. 
Več...
 
Lanski poslovni rezultati boljši kot kdajkoli prej
Telekom Slovenije
sobota, 01. julij 2006
Poslovni rezultati Skupine Telekom Slovenije v letu 2005 kažejo na izjemno uspešnost poslovanja družb znotraj skupine, saj so vse izboljšale svoje poslovanje. Čisti poslovni izid skupine je bil tako boljši za več kot polovico. Polovica rezultata odpade na matično družbo Telekom Slovenije. Skupina Telekom Slovenije je v letu 2005 ustvarila 165,2 milijarde tolarjev prihodkov, od tega 97,7 odstotka s poslovnimi prihodki. Čisti poslovni izid obračunskega obdobja Skupine Telekom Slovenije znaša 23 milijard tolarjev, kar je za 54 odstotkov več kot leta 2004.
Več...
 
Z Ipko Net lažje do koncesije?
Telekom Slovenije
sreda, 14. junij 2006
Včeraj dopoldne je v Prištini na Kosovu potekala skupščino družbe Ipko Net, na kateri je prvič kot večinski solastnik nastopil Telekom Slovenije. Na skupščini je bila tudi uradno potrjena dokapitalizacija te družbe v kateri si je z 10 milijonov evrov vredno dokapitalizacijo Telekom Slovenije zagotovil 75 % delež. Telekom Slovenije je sicer v kosovsko podjetje vložil skupaj 19,5 milijona evrov.
Več...
 
Kmalu deset gigabitna povezava z Nemčijo
Telekom Slovenije
četrtek, 08. junij 2006
Telekom Slovenije je v ponedeljek 5. junija vključil v promet deset gigabitno ethernetno povezavo na IP hrbteničnem omrežju med Ljubljano in Mariborom. V prihodnjih dneh bo vzpostavljena tudi deset gigabitna mednarodna povezava z Nemčijo.
Več...
 
Telekom Slovenije na Kosovu nadaljuje alternativno zgodbo
Telekom Slovenije
ponedeljek, 29. maj 2006
Telekom Slovenije je konec prejšnjega tedna podpisal pogodbo o nakupu 75-odstotnega deleža v podjetju iPKO Net s Kosova. IPKO Net je vodilni internetni ponudnik na Kosovu. Telekom Slovenije je v kosovsko podjetje vložil 19,5 milijona evrov, od tega 10 milijonov evrov za dokapitalizacijo, ki bo v prihodnjih dveh letih zagotovila možnost investiranja v nadaljnjo izgradnjo in posodobitev omrežja.
Več...
 
Izšel je elektronski telefonski imenik pomlad 2006
Telekom Slovenije
torek, 16. maj 2006
Telekom Slovenije (kot izdajatelj s koncesijo za izdajanje univerzalnega telefonskega imenika) in njegova hčerinska družba Teledat (kot založnik) sta poskrbela, da je danes v nakladi 19.000 izvodov izšel elektronski telefonski imenik.
Več...
 
Strateške umeritve prodaje Telekoma Slovenije
Telekom Slovenije
petek, 12. maj 2006
Vlada RS je na predlog Ministrstva za gospodarstvo na svoji včerajšnji redni seji sprejela Strateške usmeritve Vlade RS pri odprodaji državnega deleža družbe Telekom Slovenija, d. d. Zaradi skupne prodaje kapitalske naložbe bo imenovana skupna komisija za vodenje postopka odprodaje državnega deleža družbe Telekom Slovenija, d. d., s strani Ministrstva za gospodarstvo, Slovenske odškodninske družbe in Kapitalske družbe. Vodil jo bo predsednik, ki ga bo imenovalo Ministrstvo za finance.
Več...
 
Telekom Slovenije od danes zagotavlja prenosljivost številk
Telekom Slovenije
sreda, 10. maj 2006
V skladu s splošnim aktom o prenosljivosti številk v Telekomu Slovenije od danes naprej naročnikom, ki prehajajo k drugim operaterjem oziroma ponudnikom fiksne telefonije, zagotavlja tudi prenos njihovih dosedanjih številk, so sporočili iz podjetja.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 252

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.