Level One


Električna vtičnica kot mrežni priključek
Level One
petek, 18. februar 2005
Napeljava stalnega računalniškega omrežja v domovih ali manjših podjetjih naj ne bi bilo več opravilo, ki bi zahtevalo dolgotrajne in drage zidarske ter električarske posege ali narekovalo kupe nepreglednega kablovja. Običajno električno napeljavo, ki praviloma prepleta vse prostore, je namreč možno izkoristiti tudi za izjemno hitro postavitev stalnega računalniškega omrežja, ker pa vtičnica pa nikoli ni daleč stran je to zelo pomembna prednost pri načrtovanju računalniških dostopnih točk. Tako zagotavljajo pri Level One in ponujajo ustrezne izdelke.
Več...
 
Most med internetno in običajno telefonijo
Level One
četrtek, 16. december 2004
Podjetje Level One predstavlja dva izdelka iz družine "Voice Over IP" in sicer VOI-1020, ki je telefonski vmesnik za analogna (PSTN) omrežja in VOI-9000, ki je usmerjevalnik govornega prometa po standardu H.323.
Več...
 
LevelOne 54Mb/s brezžični izdelki
Level One
torek, 23. september 2003
Brezžični usmerjevalnik WBR-3400TX vključuje štiri klasične mrežne priključke tipa 10/100 Mbps in vključuje strežnik DHCP, podporo dinamičnem DNS-u, 64- ali 128-bitno kodiranje WEP in podporo protokolu PPPoEPodjetje LevelOne je predstavilo novo družino izdelkov za brezžična omrežja WLAN, ki podpirajo standard 802.11g. Standard, ki je bil sprejet v začetku junija, deluje na frekvenci 2.4GHz in omogoča prenos podatkov s hitrostmi med 24 Mb/s in 54 Mb/s, obenem pa je nazaj združljiv z danes najbolj priljubljenim standardom 802.11b, ki omogoča hitrost prenosa do 11 Mb/s.
Več...
 
Kamera v omrežju
Level One
torek, 24. junij 2003
Spletne kamere so tisti zanimivi dodatki, ki nam lahko služijo za različne namene. LevelOne je predstavil dve novi spletni kameri, ki se ponašata z MPEG4 kodiranjem videa in sta primerni tudi za video nadzorne sisteme. Različica WCS-2000 se od modela FCS-1000 razlikuje le po tem, da ima poleg žičnega, vgrajen tudi brezžični vmesnik, obe pa imata vgrajen tudi detektor gibanja in spletni strežnik.
Več...
 
Brezžična lokalna omrežja 44 Mbps
Level One
ponedeljek, 10. marec 2003
Če smo pri klasičnih ožičenih računalniških omrežjih že vajeni hitrosti 100Mbps in več, smo pri brezžičnih še vedno praviloma omejeni na 11Mbps. Na trg pa že prihajajo naprave, ki zmorejo še enkrat višje prenose, to je 22Mbps. Podjetje Digital Data Communications je tako tudi na slovenskih prodajnih policah predstavilo tri tovrstne naprave blagovne znamke LevelOne, pri slovenski podružnici DDC pa napovedujejo skorajšnjo brezplačno programsko nadgradnjo na 44Mbps (4x11Mbps).
Več...
 
Širokopasovni usmerjevalnik za male pisarne
Level One
torek, 11. junij 2002
Za vse, ki želite povezati prek širokopasovnega dostopa več računalnikov je podjetje LevelOne predstavilo 4-portni Broadband Router se ima štiri 10/100Mbps priključke za računalnike lokalnega omrežja, ki jih preko te naprave in ADSL ali kabelskega modema povežemo v internet. Usmerjevalnik pozna tudi protokol DHCP, ki nam olajša delo pri postavljanju lokalnega omrežja, saj nam vse IP številke dodeli sam.
Več...
 

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.