Telekom Slovenije


Vlada o modelu privatizacije Telekoma 15. maja
Telekom Slovenije
ponedeljek, 24. april 2006
Vlada naj bi 15. maja obravnavala model in strateški načrt za privatizacijo Telekoma, je po današnjem delovnem sestanku z upravo Telekoma Slovenije povedal minister ta gospodarstvo Andrej Vizjak. Ena izmed možnih rešitev je tudi uvrstitev delnic Telekoma na Ljubljansko, kar je ministru predlagal tudi Bojan Dremelj, predsednik uprave, ki je sestanek in razgovor ocenil kot prijeten.
Več...
 
Western Wireless umaknil vse tožbe proti Skupini Telekom Slovenije in državi
Telekom Slovenije
sreda, 19. april 2006
Predsednik uprave Telekoma Slovenije mag. Bojan Dremelj je danes v prostorih Telekoma Slovenije podpisal pogodbo s Stevenom Fastom, direktorjem Western Wireless Int., d. o. o., ki posluje pod blagovno znamko Vega, in Rogerjem Blottom, direktorjem Western Wireless Int. Inc., po kateri družbi Western Wirelessa umikata vse tožbe proti Telekomu Slovenije in z njim povezanimi družbami ter državi in državnim institucijam.
Več...
 
Telekom Slovenije širi poslovanje v Nemčijo
Telekom Slovenije
četrtek, 13. april 2006
Podpredsednik uprave Telekom Slovenije Dušan Mitič in generalni direktor družbe 01066 GmbH iz Nemčije Kai Becker sta prejšnji teden podpisala pogodbo o poslovnem sodelovanju, na podlagi katere bosta družbi skupaj nastopili na maloprodajnem trgu mednarodnih telefonskih storitev v Nemčiji. Cilj skupnega nastopa obeh družb je v prvem letu sodelovanja pridobiti vsaj 10-odstotni tržni delež na izbranih tržnih segmentih. Nemški telekomunikacijski trg sodi med največje v Evropski uniji.
Več...
 
Uprava telekoma popolna
Telekom Slovenije
torek, 04. april 2006
Nadzorni svet Telekoma Slovenije je na današnji seji na predlog predsednika uprave mag. Bojana Dremlja za nova člana uprave imenoval dr. Filipa Ogrisa – Martiča in mag. Željka Puljiča.
Več...
 
ADSL s časovnim obračunom
Telekom Slovenije
ponedeljek, 03. april 2006
Telekom Slovenije je s 1. aprilom uvedel novo možnost širokopasovnega dostopa do ponudnikov internetnih storitev. Mesečni stroški zakupa novega paketa 1.024/256 kbit/s bodo znašali 3.060 tolarjev (12,77 evra), v zakupnino pa bo vključeno deset ur uporabe interneta. Uporaba nad deset ur se bo obračunavala na minuto vzpostavljene zveze, in sicer do vključno 900 minut po 2,04 tolarja (0,009 evra), nad 900 minut pa po 3,96 tolarja (0,017 evra) na minuto. Cene vključujejo davek na dodano vrednost.
Več...
 
Prva telekomova tuja naložba tudi pravno formalno potrjena
Telekom Slovenije
ponedeljek, 20. marec 2006
Predsednik uprave Telekoma Slovenije Bojan Dremelj in generalni direktor SEAF Vladimir Peševski, sta danes v Skopju podpisala protokol s katerim potrjujeta, da so vsi pravni dokumenti o pridobitvi večinskega deleža makedonskega internetnega ponudnika On.net iz Skopja podpisani in overovljeni. Telekom Slovenije je za 76 odstotni lastniški delež plačal 4,7 milijona evrov ter dodatno namenil še milijon evrov za dokapitalizacijo podjetja, ki je prva tuja naložba Telekoma Slovenije.
Več...
 
Zakaj je zanimiv makedonski On.net?
Telekom Slovenije
torek, 14. marec 2006
Nakup makedonskega ponudnika internetnih storitev On.net, ki je z današnjim parafiranjem pogodbe s strani Telekoma Slovenije skorajda zaključen je zanimiv iz večih zornih kotov. Po mnogih (neuspelih) poskusih geografske širitve prek "klasičnih" operaterjev se je namreč TS odločil za drugačno potezo.
Več...
 
Rekordni rezultati skupine Telekom Slovenije in prenovljena uprava
Telekom Slovenije
torek, 14. marec 2006
Skupina Telekom Slovenije (Telekom Slovenije d.d., Mobitel d.d., SiOL d.o.o., GVO d.o.o., Avtenta.si d.o.o.) je v lanskem letu ustvarila 170,304 milijard SIT poslovnih prihodkov, kar pomeni 7% rast glede na leto prej, odhodki pa so se v enakem obdobju zvišali za manj kot 1 %. V letu 2005 je skupina za 14 % povečala tudi EBITDA, ki je znašal 65,1 milijarde SIT, kar pomeni 39,1% delež v prihodkih.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 73 - 80 od 252

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.