Telekom Slovenije


+386 Kosova GSM
Telekom Slovenije
četrtek, 08. marec 2007
Bojan Dremelj, Klavdij Godnič in Akam Ismaili iz konzorcija Telekoma Slovenije, Mobitela in Ipko Neta, ki je uspel na mednarodnem razpisu za pridobitev licence za drugega mobilnega operaterja GSM na Kosovu, so v torek z direktorjem kosovske agencije za telekomunikacije Antonom Berisho slovesno podpisali koncesijsko pogodbo. Pogodbo je podpisal (kot se vidi na posnetku) tudi predsednik kosovske vlade Agim Ceku, ki je brez diplomatske zadržanosti izrazil zadovoljstvo nad razpletom postopka za katerega je večkrat poudaril, da je bil zelo transparenten.
Več...
 
Skupina Telekom bo danes vplačala 75 milijonov € koncesnine
Telekom Slovenije
četrtek, 22. februar 2007
Po včerajšnjem obvestilu kosovske agencije za telekomunikacije, da je licenca za drugega mobilnega operaterja GSM na Kosovu pripadla Ipko Netu, je v Prištino danes odpotovala delegacija Skupine Telekom Slovenije. Skupaj s predstavniki Ipko Neta se je sestala z vlado in vodstvom agencije za telekomunikacije, ki je tokratni natečaj izpeljala povsem transparentno so sporočili iz podjetja.
Več...
 
Vendarle uspešno na Kosovu?
Telekom Slovenije
sreda, 21. februar 2007
Kosovska agencija za telekomunikacije je licenco za drugega mobilnega operaterja GSM na Kosovu včeraj podelila Ipko Netu, družbi v večinski lasti Telekoma Slovenije, ki sta skupaj kandidirali na razpisu za drugo koncesijo, so danes sporočili iz družbe. Predsednik uprave Telekoma Slovenije Bojan Dremelj je ob tem povedal: "Veseli smo novice o izidu natečaja na Kosovu, to je velik uspeh za Skupino Telekom Slovenije...
Več...
 
Telekomov F2 za optiko do doma
Telekom Slovenije
ponedeljek, 29. januar 2007
Telekom Slovenije je na današnji novinarski konferenci (in še pred tem z oglasom v časniku Delo) najavil pozdrav iz prihodnosti - pričetek izgradnje 300.000 optičnih priključkov do doma - FTTH - do leta 2010. Podpredsednik uprave Dušan Mitič in član uprave Željko Puljič sta predstavila načrte, ki naj bi v letošnjem letu zagotovili med 50.000 in 60.000 priključkov optike do doma in predstavljali investicijo 50-60 milijonov € vlaganj v infrastrukturo ter opremo (cca. 1000 € za priključek). Poglej si posnetek...
Več...
 
Telekom Slovenije spet v bitko za kosovsko mobilno telefonijo
Telekom Slovenije
ponedeljek, 15. januar 2007
Nadzorni svet Telekoma Slovenije je na današnji seji obravnaval gradivo za oddajo obvezujoče ponudbe hčerinske družbe Ipko.net iz Prištine na razpis za drugega mobilnega operaterja na Kosovu. Nadzorni svet je dal soglasje k oddaji predložene ponudbe, ki odpira nove perspektive za rast Skupine Telekom Slovenije v JV Evropi. Rok za oddajo ponudbe se izteče v sredo, 17. januarja.
Več...
 
Telekom Slovenije uspešno preizkusil VDSL2
Telekom Slovenije
petek, 05. januar 2007
Telekom Slovenije je danes za potrebe novinarskega središča ob tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju za Zlato Lisico uspešno preizkusil delovanje širokopasovne tehnologije druge generacije VDSL2. Na razdalji okrog tristo metrov od vozlišča do novinarskega središča so zagotovili internetno povezavo s hitrostjo 94 Mbit/s (60 Mbit/s iz omrežja, 34 Mbit/s proti omrežju), ki zagotavlja hitro, nemoteno in bolj udobno delo številnih domačih in tujih novinarjev, so sporočili iz podjetja. 
Več...
 
Telekom Slovenije se širi v Bosno in Hercegovino
Telekom Slovenije
sreda, 20. december 2006
Telekom Slovenije je danes s podjetjem Sinfonika podpisal pogodbo o prevzemu družbe Blic.net, d. o. o., največjega alternativnega ponudnika internetnih storitev v Republiki Srbski v BiH. Kupnina znaša 390.000 evrov, Telekom Slovenije pa bo dokapitaliziral družbo še z enim milijonom evrov. Ali gre pri kupnini za plačilo z denarjem ali morda za odpis terjatev - o čemer je bilo v medijih že nekaj govora - sporočilo za javnost ne navaja.
Več...
 
Mati Telekom Slovenije bo pojedla SiOL
Telekom Slovenije
petek, 15. december 2006
Nadzorni svet Telekoma Slovenije je dal na današnji seji soglasje k predlogu uprave o pripojitvi družbe Slovenija Online – SiOL Internet, d. o. o., k matičnemu podjetju. Uveljavljena, ugledna in prepoznavna blagovna znamka SiOL ostaja na trgu, njeno trženje pa prevzema Telekom Slovenije. Mati Telekom Slovenije bo tako pojedla SiOL, nekateri bi rekli še pravočasno preden bi se lahko zgodilo obratno...
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 252

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.