Mobitel


Povezani 22 dopolnjuje Mobitelovo ponudbo
Mobitel
ponedeljek, 01. junij 2009
Družba Mobitel je v ponedeljek, 1. junija 2009, uporabnikom sodobnih telekomunikacij predstavila nov naročniški paket Povezani. Paket Povezani 22 bo s svojo ponudbo predvsem razveselil uporabnike, ki veliko kličejo in radi pošiljajo sporočila SMS.
Več...
 
Nova Mobitelova storitev M:Konferenca
Mobitel
nedelja, 26. oktober 2008
Mobilne konference pa se lahko poleg Mobitelovih naročnikov udeležijo tudi Mobiuporabniki ter uporabniki ostalih mobilnih in stacionarnih omrežij.Družba Mobitel predstavlja novo storitev, s katero bo sestankovanje in usklajevanje različnih uporabnikov še lažje. Storitev M:Konferenca namreč omogoča uporabo konferenčnih video- in glasovnih klicev z uporabo mobilnikov. Mobilne konference pa se lahko poleg Mobitelovih naročnikov udeležijo tudi Mobiuporabniki ter uporabniki ostalih mobilnih in stacionarnih omrežij.
Več...
 
10 let Mobi ponudbe
Mobitel
petek, 24. oktober 2008
Družba Mobitel je že pred 10. leti uvedla novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike. Ob tej priložnosti je vsem uporabnikom mobilnih telekomunikacij predstavila novo Mobi ponudbo, dva nova Mobipaketa in Mobitelefona. Hkrati pa je zopet presenetila z novo ugodnostjo Bonus polnjenje.
Več...
 
Mobitel zaupanja vreden operater
Mobitel
sreda, 01. oktober 2008
Družba Mobitel je prejela ugledno priznanje Trusted Brand 2008, za uspešni tržni nastop pa še naziv Superbrands. Kakovost ponudbe vodilnega slovenskega operaterja je potrdila tudi neodvisna raziskava revije Connect, ki je potrdila najboljšo kakovost Mobitelovega omrežja v primerjavi z ostalimi domačimi mobilnimi operaterji.
Več...
 
M:Stik tudi samostojno
Mobitel
sreda, 18. junij 2008
Družba Mobitel je svojim naročnikom omogočila dve novi ugodnosti – možnost najema naprave M:Stik in sklenitev samostojnega naročniškega razmerja Solo M:Stik. M:Stik uporabnikom omogoča uporabo govornih in video klicev ter uporabo sporočil SMS in MMS prek osebnih računalnikov, povezanih na internet. Mobilne storitve, opravljene prek M:Stika, pa se obračunajo po ceniku naročniškega razmerja za promet v domačem omrežju, tudi ko se uporabnik nahaja v tujini.
Več...
 
Mobitelova storitev M:Namiznik
Mobitel
ponedeljek, 16. junij 2008
Družba Mobitel uvaja novo brezplačno storitev M:Namiznik, ki omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Sporočila so lahko daljša od 160 znakov, uporabnikom pa sta na voljo še uporaba osebnega imenika in arhiv poslanih SMS-sporočil. Hkrati lahko spremljajo tudi tekočo porabo za svojo mobilno številko. Poslana sporočila SMS se obračunajo skladno s cenikom za uporabo v Mobitelovem omrežju, tudi ko se uporabniki nahajajo v tujini.
Več...
 
Risanke na mobilcu? To mi delaj...
Mobitel
četrtek, 12. junij 2008
Mobilna televizija je nova storitev družbe Mobitel. Odslej bodo Mobitelovi uporabniki s svojimi mobilniki spremljali vrsto televizijskih programov povsod, kjer jim je na voljo signal omrežja Mobitel 3,5 G. Novo storitev bodo lahko brezplačno preizkušali do konca avgusta, saj bo tako ogled kot prenos podatkov brezplačen.
Več...
 
Varnostna kopija mobilnika?!
Mobitel
torek, 10. junij 2008
Danes so mobilni aparati prava shramba različnih pomembnih podatkov, zato je njihovo varno hranjenje vse bolj pomembno. V ta namen Mobitel vsem svojim uporabnikom, naročnikom Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabnikom, predstavlja novo brezplačno storitev M:Rokovnik, ki s podprtimi mobilniki omogoča shranjevanje stikov, koledarja, opravil, beležk in bližnjic na varnem strežniku.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.