Telekom Slovenije


Odprta vrata za sodelovanje Telekoma Slovenije in BH Telecoma
Telekom Slovenije
petek, 11. april 2008
Včeraj sta se na povabilo predsednika uprave Telekoma Slovenije mag. Bojana Dremlja sestali upravi Telekoma Slovenije in BH Telecoma, ki ga vodi v. d. generalnega direktorja Nedžad Rešidbegovič. Razgovori so potekali predvsem v luči obojestranskih interesov za sodelovanje na področju infrastrukture ter zagotavljanja sodobnih in naprednih telekomunikacijskih storitev. Ali bo sodelovanju sledilo tudi kapitalsko povezovanje pa je odvisno (tudi) od politike...
Več...
 
Dobiček nižji, ambicije višje, gremo naprej
Telekom Slovenije
petek, 07. marec 2008
"Idemo dalje," (gremo naprej) je bil predvolilni slogan hrvaškega HDZ-ja, ki je pred lanskimi parlamentarnimi volitvami z javno prodajo deleža T-HT-ja razveselil volilce. Podoben scenarij je po neuspelem razpisu za prodajo državnega deleža Telekoma Slovenije pogosto omenjan tudi pri nas. Bojan Dremelj, predsednik uprave Telekoma Slovenije meni, da bi bil tak razplet ugoden, vendar bi za to potrebovali resno analizo, ki pa je po njegovem vedenju še nihče ne pripravlja. Sam je ta teden povečal svoj lastniški delež v Telekomu...
Več...
 
Telekom ostaja večinsko državni
Telekom Slovenije
ponedeljek, 03. marec 2008

Komisija, ki je vodila postopek prodaje 49,13-odstotnega državnega deleža v Telekomu Slovenije je sklenila vladi predlagati, naj ne sprejme ponudbe britansko-nemškega konzorcija Bain Capital & Axos Capital & BT niti islandskega Skiptija.

Skupina Telekom Slovenije proces odprodaje državnega deleža, ki se ni zaključil s prodajo, končuje bogatejša, močnejša in bolj izkušena, so ob tej priložnosti zapisali v Telekomu. Uprava družbe je v procesu sodelovala v okviru svojih pristojnosti in zagotovila najvišjo, transparentno in enakovredno raven predstavitev skupine za vse sodelujoče kandidate. Ne glede na lastniško strukturo družbe, naloga uprave tudi v prihodnje ostaja uspešno poslovanje, dosledno izvrševanje ambicioznih poslovnih načrtov in širitvene politike v regiji, kjer skupina postaja eden ključnih ponudnikov telekomunikacijskih storitev.

Več...
 
Mobitelovi centri razširjeni s ponudbo teletrgovin
Telekom Slovenije
torek, 29. januar 2008
Zaradi vedno večje povezanosti in sinergij znotraj Skupine Telekom Slovenije bo z začetkom februarja letos ponudba storitev in blaga ter svetovanje strankam iz Teletrgovin Telekoma Slovenije prenesena v Mobitelove centre. Enotna ponudba na enem mestu bo skupini prinesla večjo poslovno učinkovitost in poenostavitev postopkov, predvsem pa velike koristi za vse uporabnike mobilnih telekomunikacij, fiksne telefonije, interneta ter Siol televizije, so prepričani v Telekomu.
Več...
 
iPKO zagnal GSM omrežje
Telekom Slovenije
ponedeljek, 17. december 2007
Petek, 14.12.2007 je bil poseben dan za iPKO (prej Ipko.net) saj je zaživelo njihovo GSM omrežje na Kosovu. Strokovnjaki podjetja Ericsson Nikola Tesla, so v rekordnem času vzpostavili GSM omrežje, za Telekom Slovenije pa se tako zaključuje prva faza investicije, ki je po besedah Žige Turka, ministra za razvoj, verjetno največja slovenska investicija na tujem.
Več...
 
Telekom investira za nove lastnike?
Telekom Slovenije
ponedeljek, 03. december 2007
Naložbena dejavnost v Skupini Telekom Slovenije ne pojenjuje, kljub (ali pa prav zaradi?) zreli fazi poskusa prodaje državnega deleža. V prvih devetih mesecih je skupina za gradnjo, posodobitev in razvoj omrežij in storitev ter druge naložbe doma in v tujini namenila več kot 256 milijonov evrov. Skupina Telekom Slovenije se tako uvršča med največje investitorje v državi. S poslovnim poročilom za devetmesečno obdobje se je prejšnji teden seznanil tudi nadzorni svet družbe.
Več...
 
Kliči 049 za Kosovo GSM
Telekom Slovenije
ponedeljek, 29. oktober 2007
Strokovnjaki Telekoma Slovenije, Mobitela in Ipkoneta so danes poskusno izvedli prvi klic znotraj novega mobilnega omrežja GSM na Kosovu. Klic iz novega omrežja s karakteristično številko 049 je bil uspešen. V Prištini je že postavljena Ericssonova centrala, prav tako pa tudi prva bazna postaja v bližini. Montaža drugih baznih postaj, načrtovanih za prvo fazo gradnje omrežja, je tik pred zaključkom.
Več...
 
Telefonski imenik Slovenije 2008 tudi na mobilniku
Telekom Slovenije
četrtek, 25. oktober 2007
Telekom Slovenije, d.d., kot izdajatelj in podjetje Teledat, d.o.o., kot založnik predstavljata novi univerzalni Telefonski imenik Slovenije 2008 v knjižni različici, na zgoščenki, spletu in letos prvič tudi na mobilniku. Imenik je naprodaj od 17. 10. naprej. V novem Telefonskem imeniku Slovenije so objavljeni najnovejši podatki o skoraj milijon naročnikih kar trinajstih operaterjev stacionarne, mobilne in IP telefonije v Sloveniji.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 252

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.