Ponudniki storitev
Telekom Slovenije pridobil 300 milijonov evrov svežega denarja
Telekom Slovenije
petek, 11. december 2009

Telekom Slovenije je po načrtovanih in opravljenih predstavitvah družbe evropskim vlagateljem včeraj že uspešno zaključil pretekli teden napovedano izdajo obveznic. 

Skupna vrednost izdanih obveznic je 300 milijonov evrov, njihova dospelost pa 7 let. Kot so v Telekomu Slovenije že napovedali, izdaja obveznic ne predstavlja novega zadolževanja družbe, temveč bo v celoti uporabljena za ugodnejše financiranje obstoječih obveznosti.

Več...
 
Simobil za ugodnejše pogovore v tujini
Si.mobil
torek, 02. junij 2009
Si.mobil je nadgradil ponudbo gostovanj v tujini. Novosti, ki bodo uporabnikom omogočale dolge pogovore v tujini, začnejo veljati z jutrišnjim dnem. Nova tarifa SVET bo v tujini omogočala klice na ravni domačih tarif, k čemur se prišteje strošek vzpostavitve posameznega klica.
Več...
 
Povezani 22 dopolnjuje Mobitelovo ponudbo
Mobitel
ponedeljek, 01. junij 2009
Družba Mobitel je v ponedeljek, 1. junija 2009, uporabnikom sodobnih telekomunikacij predstavila nov naročniški paket Povezani. Paket Povezani 22 bo s svojo ponudbo predvsem razveselil uporabnike, ki veliko kličejo in radi pošiljajo sporočila SMS.
Več...
 
Dušan Mitič predsednik upravnega odbora Cosmofona
Telekom Slovenije
torek, 26. maj 2009
Skupščina makedonskega mobilnega operaterja Cosmofon je danes imenovala nov upravni odbor družbe. V njem so Dušan Mitič kot predsednik ter dr. Filip Ogris-Martič, Boštjan Kralj, Dejan Kalinikov in Olivier Poncin, ki je bil imenovan za glavnega izvršnega direktorja. Skupščina družbe se je sestala, potem ko je Telekom Slovenije konec marca podpisal pogodbo o nakupu Cosmofona in aprila dobil soglasje makedonskega urada za varstvo konkurence za prevzem. Spremembe v vodstvu družbe so bile pričakovane in v skladu z uveljavljeno poslovno prakso.
Več...
 
Telekom Slovenije uspel v Makedoniji
Telekom Slovenije
ponedeljek, 30. marec 2009
predsednik uprave Telekoma Slovenije in Michael Tsamaz, namestnik glavnega izvršnega direktorja Cosmote GroupTelekom Slovenije je danes s Cosmote in Germanos SA podpisal pogodbo o nakupu 100-odstotnega deleža družbe Cosmofon Mobile Telecommunications AD Skopje in in 100-odstotni delež v družbi Germanos Telecom AD Skopje (GTS). Skupna vrednost transakcije znaša 190 milijonov evrov.

Pogodbo o nakupu oz. prodaji sta podpisala mag. Bojan Dremelj, predsednik uprave Telekoma Slovenije in Michael Tsamaz, namestnik glavnega izvršnega direktorja Cosmote Group.

Več...
 
Telekom Slovenije oddal zavezujočo ponudbo za nakup makedonskega Cosmofona
Telekom Slovenije
četrtek, 12. marec 2009

CosmofonTelekom Slovenije je danes v Atenah oddal zavezujočo ponudbo za nakup 100-odstotnega deleža Cosmofona, drugega največjega ponudnika mobilne telefonije v Makedoniji. Telekom Slovenije, ki sodi med tri najbolj uveljavljene telekomunikacijske operaterje v jugovzhodni Evropi, tako nadaljuje z uresničevanjem svoje širitvene strategije.

Več...
 
Storitev 090 tudi za Si.mobilove uporabnike
Si.mobil
petek, 19. december 2008

Si.mobilovi uporabniki lahko odslej kličejo na komercialno številko 090 Telekoma Slovenije. Z novo ponudbo družba Si.mobil svojim uporabnikom omogoča dostop do različnih 090 komercialnih storitev.

Si.mobil je uvedel dodatne varnostne mehanizme pri klicih na 090 številke, da bi tako zavaroval svoje uporabnike pred možnimi zlorabami in jim omogočil nadzor nad porabo.

Več...
 
Hitro v Mercator po imenik?
Telekom Slovenije
sreda, 05. november 2008
Knjige TIS bodo letos prvič po letu 2001 brezplačne.Novi Telefonski imenik Slovenije 2009 (TIS), je v vseh različicah izšel danes, 5. novembra. Knjižna oblika imenika je na voljo v 62 večjih trgovinah Mercatorja po Sloveniji. Letos knjig Telefonskega imenika Slovenije ne bo več mogoče kupiti, saj so brezplačne. Po novem pa je v celoti brezplačno tudi iskanje po spletnem TISu, ki več ne omejuje prikaza rezultatov. TIS na spletu oz. spletna stran tis.telekom.si je ena najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji, katere nastavitve si je mogoče z enostavnim brezplačnim registriranjem tudi personalizirati; najbolj zahtevnim uporabnikom pa ponuja plačljiv nivo tudi uporabo naprednih orodij, zlasti zanimivih za poslovne uporabnike. Izpostaviti je treba še eno pomembno novost: z novim TISom so vsa slovenska podjetja dobila vsak svojo spletno stran s svojim spletnim naslovom, s katerim se lahko predstavijo javnosti in svojim strankam.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 913

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.