Telekom Slovenije


Skupina Telekom Slovenije dobrih 17 milijard čistega v 9-ih mesecih
Telekom Slovenije
sreda, 22. november 2006
Uprava Telekoma Slovenije je včeraj predstavila nadzornemu svetu družbe poslovne rezultate Skupine Telekom Slovenije za prvo devetmesečje letos in jih danes po zaključenem borznem poslovanju tudi javno objavila. Skupina Telekom Slovenije je ustvarila za 128,2 milijarde tolarjev poslovnih prihodkov, kar je za pet odstotkov več kot v enakem obdobju lani. Dobiček iz poslovanja (EBIT) je znašal 24,1 milijarde tolarjev, čisti poslovni izid pa 17,6 milijarde tolarjev. Ob enakomernih rezultatih bi tako lahko do konca leta ustvarili preko 22 milijard tolarjev čistega poslovnega izida.
Več...
 
Se roki izvedbe naročila podaljšujejo?
Telekom Slovenije
četrtek, 09. november 2006
Nova Vzorčna ponudba za razvezan dostop do krajevne zanke in skupno lokacijo, ki je pričela veljati 6.11.2006 predvideva podaljšanje roka za izvedbo naročila z dosedanjih 2 do 7 delovnih dni na 10 do 30 delovnih dni s pomembno razliko. Zdaj namreč datum določi na podlagi dogovora z uporabnikom operater kar v primeru izkoriščanja novega minimalnega roka pomeni v primerjavi s starim maksimalnim rokom tri delovne dni podaljšanja rokov.
Več...
 
Deset operaterjev združenih med rumene in bele
Telekom Slovenije
torek, 07. november 2006
Bele in rumene strani, da ne bo pomote - tistih, kamor so šle vse številke, kot nas že skoraj mesec dni nagovarjajo TV spoti. Telekom Slovenije kot izdajatelj in Teledat kot založnik sta predstavila novi univerzalni Telefonski imenik Slovenije 2007 v knjižni različici in na zgoščenki. Imenik je naprodaj od včeraj naprej, čeprav uporabniki spletnega imenika že nekaj časa uporabljajo novejše podatke.
Več...
 
Telekom je uspešno podjetje
Telekom Slovenije
ponedeljek, 02. oktober 2006
Telekom Slovenije postaja vedno močnejše in učinkovitejše podjetje, na kar kažejo računovodski, finančni, kakovostni in fizični kazalci poslovanja in razvoja. Zato nekoliko čudno zvenijo nekateri članki, ki so se v zadnjih mesecih pojavili v medijih. Po njih sodeč, bi morali biti delničarji Telekoma Slovenije zelo zaskrbljeni. Priznan slovenski znanstvenik izjavlja, da bo naša delničarska družba padla kot zrela hruška, ko bo prišla konkurenca.
Več...
 
Vzdrževalec likvidnosti delnice Telekoma Slovenije bo Abanka Vipa
Telekom Slovenije
ponedeljek, 25. september 2006
Telekom Slovenije je v petek dne 22. septembra podpisal pogodbo z Abanko Vipo, s katero je banko pooblastil za vzdrževanje likvidnosti svoje delnice na organiziranem trgu kapitala. Kot je določeno v pravilih Ljubljanske borze, na kateri bodo delnice Telekoma Slovenije začele kotirati 2. oktobra, vzdrževalec likvidnosti zagotavlja likvidnost določenega vrednostnega papirja.
Več...
 
Telekom Slovenije bo z 2. oktobrom na Ljubljanski borzi
Telekom Slovenije
ponedeljek, 18. september 2006
Senat Odbora za sprejem vrednostnih papirjev na Ljubljansko borzo, d. d., je danes obravnaval in soglašal z zahtevo Telekoma Slovenije za sprejem 6.535.478 navadnih imenskih delnic v borzno kotacijo. Odločba odbora za sprejem pomeni za Telekom Slovenije še zadnji korak pri načrtovani uvrstitvi delnic v kotacijo na Ljubljanski borzi. Z delnicami Telekoma Slovenije bodo začeli trgovati v ponedeljek, 2. oktobra.
Več...
 
Telekom Slovenije s 1. oktobrom na borzo
Telekom Slovenije
sobota, 02. september 2006
Iz Telekoma Slovenije so sporočili, da je senat Agencije za trg vrednostnih papirjev 30. avgusta z odločbo potrdil prospekt in izdal dovoljenje za organizirano trgovanje z delnicami Telekoma Slovenije. Odločba ATVP je za Telekom Slovenije eden najpomembnejših korakov pri načrtovani uvrstitvi delnic v kotacijo na Ljubljanski borzi.
Več...
 
Telekom odganja ali seli naročnike?
Telekom Slovenije
torek, 08. avgust 2006
Z načrtovano podražitvijo naročnine klasičnih (PSTN) telefonskih priključkov ter hkratno podražitvijo minutnega tarifnega intervala, ki naj bi se zgodila 1. septembra bi lahko kdo pomislil, da Telekom Slovenije odganja naročnike in s tem dela uslugo konkurenci. Seveda bi lahko tudi po drugi strani sklepali, da želi prepričatu naročnike k selitvi na ISDN oziroma k "svojemu" ponudniku IP telefonije SiOL-u.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 64 od 252

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.