izi mobil - VOLJAmobil


Izi mobil pihnil drugo svečko
izi mobil - VOLJAmobil
četrtek, 15. november 2007
izimobil je na novinarski konferenci ob drugi obletnici delovanja predstavil poslovne rezultate in strategijo. Odločitev, da bodo ponudili kvalitetno, enostavno, cenovno ugodno predplačniško storitev, ki jo bodo prilagajali potrebam uporabnikov, se je po njihovih besedah izkazala za pravilno, saj so zbrali že 47.000 aktivnih uporabnikov, kar predstavlja več kot 6% vseh slovenskih uporabnikov predplačniških mobilnih storitev.
Več...
 
Izi mobil se odziva na napoved reformacije
izi mobil - VOLJAmobil
ponedeljek, 29. oktober 2007
Le težko je drugače kot reakcijo na napoved Tušmobila razumeti, da bo Izi mobil s 1.11.2007 zaokrožil cene pogovorov navzdol in dodal večje ugodnosti za iziuporabnike. Za izipaket bodo uporabniki odšteli 12 EUR. iziSIM kartica bo prednaložena s 5 EUR, ki jih bo uporabnik prejel ob njeni aktivaciji. Uporabnik bo prejel na iziračun dodatnih 5 EUR, ko bo na Izi mobil poslal dopisnico, ki jo dobi v paketu.
Več...
 
Od februarja varčen enostavni paket
izi mobil - VOLJAmobil
torek, 30. januar 2007
cimg3214.jpgIzimobil d.d. in Spar Slovenija d.o.o. sta sklenila dogovor o poslovnem sodelovanju na področju predplačniške mobilne telefonije z namenom oblikovanja konkurenčnih in tržno zanimivih storitev, ekskluzivno za kupce v trgovinah družbe Spar Slovenija d.o.o.
Več...
 
13.000 uporabnikov na izi?
izi mobil - VOLJAmobil
sreda, 21. junij 2006
Operater navideznega mobilnega omrežja Volja mobil, ki svoje storitve ponuja pod blagovno znamko izimobil, je v sodelovanju s podjetjem Trgoavto za člane izikluba pripravil prvo žrebanje bogatih nagrad in na prireditvi v Ljubljani podaril glavno nagrado, skuter znamke Sym.
Več...
 
Tudi izimobil lovi vegine uporabnike
izi mobil - VOLJAmobil
sreda, 26. april 2006
Izimobil, operater navideznega mobilnega omrežja, je predstavil prodajno akcijo izimaj, ki novim uporabnikom prinaša 6.000 SIT dobroimetja. Ugodnosti veljajo za vse nove uporabnike, ki bodo v obdobju med 24.4.2006 in 31.5.2006 svojo obstoječo številko prenesli v omrežje izimobil, le-te pa lahko izkoristijo tudi uporabniki omrežja operaterja Vega, katerim bo izimobil dodelil novo izištevilko.
Več...
 
iziPrenosljivost mobiŠtevilk
izi mobil - VOLJAmobil
četrtek, 19. januar 2006
Volja mobil d.d., ponudnik storitev predplačniške mobilne telefonije izimobil, je sporočil, da poteka prenosljivost številk tako v omrežje izimobil kot iz njega brez vsakršnih tehničnih težav. Naročnik ali predplačnik s prenosom številke v omrežje izimobil obdrži svojo staro številko, vključno s klicno številko omrežja, in tako postane uporabnik predplačniških mobilnih storitev izimobil.
Več...
 
Od ponedeljka izimobil na prodajnih mestih
izi mobil - VOLJAmobil
petek, 18. november 2005
Podjetje Volja mobil d.d. je pod blagovno znamko izimobil predstavilo svojo ponudbo predplačniške mobilne telefonije. Volja mobil je operater navideznega mobilnega omrežja (angl. MVNO – Mobile Virtual Network Operator), ki deluje v omrežju Mobitela, saj je slednji kot operater s pomembno tržno močjo zavezan k omogočanju takšne ponudbe. Kot prvi bodo ponujali izključno predplačniško mobilno telefonijo.
Več...
 

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.