Sony Ericsson
Sony Ericsson je vodilno svetovno podjetje, ki je leta 2007 prodalo preko 100 milijonov telefonov. Raznovrstnost je ena od ključnih prednosti podjetja, ki deluje v preko 80 državah, vključno s proizvodnjo na Kitajskem in razvojnimi centri na Kitajskem, v Evropi, Indiji, Japonski in Severni Ameriki. Sony Ericsson je nastal oktobra 2001 kot mešano podjetje v 50 % lasti podjetja Ericsson in 50 % Sonyjevi lasti. Korporacija ima sedež v Londonu. Za več informacij o Sony Ericsson obiščite spletno stran www.sonyericsson.com.

Sony Ericsson W595 Walkman z neposrednim dostopom do YouTube
Sony Ericsson
petek, 03. oktober 2008
W595 Walkman podjetja Sony Ericsson Telefon je že na poti v prodajalne na izbranih tržiščih.  Sony Ericsson tudi z veseljem sporoča, da je spletna stran YouTube popolnoma integrirana v medijski center telefona.Ni vam več potrebno izbirati med glasbo, medijskimi vsebinami in fotografiranjem, ko boste kupili svoj naslednji telefon so prepričani v podjetju Sony Ericsson in trdijo, da je kompromis zaradi najnovejših telefonov Walkman podjetja Sony Ericsson stvar preteklosti. Pomanjšajte svojo torbico, naredite prostor v žepih in pustite vaš predvajalnik glasbe in fotoaparat doma – ti telefoni vam omogočajo predvajanje vaših priljubljenih skladb, snemanje tistih dragocenih trenutkov ali ogled video posnetkov na svetlih zaslonih ločljivosti QVGA, ki so odporni na praske.
Več...
 
Telefon Sony Ericsson Xperia™ X1
Sony Ericsson
petek, 05. september 2008
Sony Ericsson je v sredo 3. septembra objavil svoj komplet za razvijalce Software Developer Kit (SDK) za telefon Xperia™ X1 in razvijalce ter ustvarjalce vsebin povabil k izkoriščanju priložnosti, ki jih ponuja razvijanje mobilnih vsebin. Glasba, fotografija, e-pošta in takojšnje sporočanje, igre, družabno mreženje ali video aplikacije - razvijalci lahko sedaj ustvarijo plejado edinstvene večpredstavnostne zabave in vsebin, v katerih bodo lahko uživali uporabniki Xperia™ X1.
Več...
 
Sony Ericsson prebuja fotografa v vseh nas
Sony Ericsson
torek, 17. junij 2008

Nova telefona s fotoaparatom C905 Cyber-shot in S302 podjetja Sony Ericsson potrošnikom po vsem svetu omogočata fotografiranje in izmenjavo fotografij, ne glede na njihove želje, fotografsko znanje ali znesek, ki so ga pripravljeni odšteti za nakup. Če potrebujete kompaktni telefon s fotoaparatom prestižnega izgleda ali resnično alternativo digitalnemu fotoaparatu, ima Sony Ericsson ustrezen telefon za vas.

Več...
 
Ure Sony Ericsson...
Sony Ericsson
sreda, 20. junij 2007
S tremi nevsakdanjimi novimi urami Bluetooth™, ki jih je predstavil Sony Ericsson, boste imeli res vse pod nadzorom so prepričani v tem podjetju. Iz serije ur Bluetooth™ MBW-150 izberite tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu in izkoristite prednost nadzorovanja telefona z uro. Nova serija ur Bluetooth™ Sony Ericsson MBW-150 je nastala v sodelovanju z vodilnim svetovnim proizvajalcem ur Fossil ter je s sodobno obliko in vrhunsko tehnologijo Bluetooth™ resnično pred svojim časom.
Več...
 
Sony Ericsson podvojil dobiček pred davki
Sony Ericsson
sreda, 17. januar 2007
Po poročanju DPA je Sony Ericsson je v letu 2006 zabeležil 1,29 milijarde evrov dobička pred davki, s čimer je podvojil rezultat iz leta 2005.
Več...
 
Sony Ericsson Walkman, Cyber shot in kmalu še Vaio?
Sony Ericsson
ponedeljek, 13. marec 2006
Sony Ericsson je pred kratkim najavil vrsto novih telefonov in družini telefonov Walkman dodal še družino Cyber-shot, kar je že drugi primer "prenosa" uveljavljene blagovne znamke podjetja Sony na izdelke podjetja Sony Ericsson. Če bo podjetje sledilo temu trendu lahko pričakujemo še Vaio ali celo Aibo telefone ;)
Več...
 
2 letna garancija za Sony Ericsson aparate tudi v Sloveniji
Sony Ericsson
četrtek, 01. september 2005
Sony Ericsson Mobile Communications AB bo od 1. septembra 2005 dalje nudil 24-mesečno garancijo vsem uporabnikom, ki so kupili Sony Ericssonove mobilne telefone v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora (ki poleg držav članic EU zajema tudi Norveško, Islandijo in Liechenstein), Švici ali Turčiji ter jih vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.
Več...
 
PC-kartica GC99 za omrežja 3G in tehnologijo WLAN
Sony Ericsson
četrtek, 16. junij 2005
Na voljo je najhitrejši dostop do spleta in e-pošte na več mestih po svetu kot kdajkoli doslej, pravijo pri Sony Ericssonu. Danes predstavljena Sony Ericsson PC-kartica GC99 združuje WLAN s tehnologijo 3G/UMTS in delovanjem v štirih frekvenčnih pasovih. Omogoča raznolikost mrežnih izborov v eni sami tanki PC-kartici, s čimer vsem, ki so v nenehnem gibanju, zagotavlja dostop z največjo hitrostjo prenosa podatkov in največjo možno pokritostjo.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 27

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.