Telekom Slovenije


Konec junija o Telekomovi dividendi
Telekom Slovenije
sreda, 16. maj 2007
Nadzorni svet družbe Telekom Slovenije bo skupščini predlagal izplačilo dividende v vrednosti 6,13 € (1.469 SIT) bruto na delnico, preostali del bilančnega dobička v višini 15,716.212,34 € (3.766,233.124,40 SIT) pa naj bi ostal nerazporejen. Verjetno ne gre pričakovati nasprotnega predloga (večinskega) lastnika. Na seji NS je kot je napovedal z mesta člana nadzornega sveta podal odstopno izjavo Žiga Turk, minister za razvoj.
Več...
 
Telefonski imenik Slovenije Pomlad 2007
Telekom Slovenije
četrtek, 10. maj 2007
Izšel je Telefonski imenik Slovenije Pomlad 2007 na zgoščenki. Nastal v skladu z zakonom o elektronskih komunikacijah in odločbo APEKa o določitvi Telekoma Slovenije za izvajalca univerzalnih storitev. V telefonskem imeniku so objavljeni podatki o skoraj milijon naročnikih kar trinajstih operaterjev fiksne, mobilne in internetne telefonije v Sloveniji.
Več...
 
3. maja gre Telekom v prvo kotacijo
Telekom Slovenije
sreda, 25. april 2007
S 3. majem bodo delnice Telekoma Slovenije uvrščene v prvo kotacijo Ljubljanske borze. Delnice Telekoma Slovenije so začele kotirati na Ljubljanski borzi 2. oktobra lani. Že po mesecu dni so se uvrstile v indeks SBI 20 in SBI TOP. Telekomove delnice so že od vsega začetka med najprometnejšimi na borzi, s čimer so zelo poživile dogajanje na našem borznem parketu. Od začetka oktobra do včeraj je bilo skupaj s svežnji z njimi opravljenega za 121.033.450 evrov prometa, enotni tečaj pa se je z začetnega 296,24 evra povzpel na 390,37 evra ali za dobrih trideset odstotkov.
Več...
 
Gibraltar: Posel kot običajno - z novim partnerjem
Telekom Slovenije
sreda, 25. april 2007
"Business as usual," je tako zbrane novinarje, kot pred tem svoje zaposlene nagovoril izvršni direktor Gibtelecoma Tim Bristow. S tem ni želel skrivati ambicij, želel je le potolažiti zaposlene, ki se ob menjavi lastništva polovice družbe bojijo za svoje ugodnosti. Udeležbo pri dobičku so izgubili že z lanskimi pogodbami o zaposlitvi in z vstopom Telekoma Slovenije, ki je zamenjal dosedanjega partnerja Verizone, se jim ne bo zgodilo nič hudega.
Več...
 
Nova Gorica začetnik telekomovega projekta FTTH
Telekom Slovenije
ponedeljek, 23. april 2007
Telekom Slovenije je prejšnji teden v Novi Gorici v promet vključil prvih sedem naročnikov na optičnem dostopovnem omrežju FTTH, s čimer je začel uresničevati svoj projekt F2, ki predvideva, da bodo še letos zgradili med 50.000 in 60.000 optičnih priključkov.
Več...
 
Telekom Slovenije dokapitaliziral makedonski On.net
Telekom Slovenije
četrtek, 19. april 2007
Telekom Slovenije je dobro leto dni po nakupu dokapitaliziral svojo makedonsko hčerinsko družbo On.net z dodatnimi štirimi milijoni evrov. Naj spomnimo, da je Telekom Slovenije družbo On.net že pred letom dni dokapitaliziral z milijonom evrov. Dokapitalizacija je namenjena za naložbo v izgradnjo širokopasovnega brezžičnega dostopa ter širokopasovnega dostopa ADSL in ADSL2+.
Več...
 
Prvi WiMax naročnik v Sloveniji
Telekom Slovenije
petek, 30. marec 2007
Telekom Slovenije je danes v Gradišču nad Pijavo Gorico preizkusno vključil prvega naročnika na omrežje WiMax. Kot je znano je pristojna agencija oktobra lani Telekomu Slovenije izdala odločbi o dodelitvi radijskih frekvenc za potrebe širokopasovne dostopovne tehnologije WiMax. Telekom Slovenije je za koncesijo plačal sto milijonov tolarjev (417.292 €)...
Več...
 
Žiga Turk odstopil na Kosovu
Telekom Slovenije
petek, 30. marec 2007
Po uspehu Skupine Telekom Slovenije, ki je uspela na natečaju za pridobitev licence za mobilnega operaterja na Kosovu, je Nadzorni svet Telekoma Slovenije svojo 23. sejo opravil v Prištini. Ob tem se je sestal tudi z direktorjem kosovske agencije za telekomunikacije Antonom Berisho, kot tudi vodstvom družbe Ipko Net. Kot je znano, bo Skupina Telekom Slovenije poleg licenčnine v vrednosti 75 milijonov evrov v gradnjo omrežja GSM vložila še 120 milijonov evrov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 252

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.