Ponudniki opreme
Telefon Sony Ericsson Xperia™ X1
Sony Ericsson
petek, 05. september 2008
Sony Ericsson je v sredo 3. septembra objavil svoj komplet za razvijalce Software Developer Kit (SDK) za telefon Xperia™ X1 in razvijalce ter ustvarjalce vsebin povabil k izkoriščanju priložnosti, ki jih ponuja razvijanje mobilnih vsebin. Glasba, fotografija, e-pošta in takojšnje sporočanje, igre, družabno mreženje ali video aplikacije - razvijalci lahko sedaj ustvarijo plejado edinstvene večpredstavnostne zabave in vsebin, v katerih bodo lahko uživali uporabniki Xperia™ X1.
Več...
 
Cisco in HP s sistemom Združenih komunikacij po vsem svetu
Cisco Systems
sreda, 20. avgust 2008
Cisco je objavil, da bo skupaj s podjetjem HP strankam po vsem svetu ponujal Ciscov sistem Združenih komunikacij (Cisco Unified Communications - UC). Sodelovanje podjetij pomeni skupno vlaganje v izobraževanje ter pripravo globalnih marketinških in prodajnih programov.
Več...
 
Integracija Linksysovega partnerskega programa za mala podjetja s Ciscovim
Cisco Systems
sreda, 13. avgust 2008
Cisco je objavil, da pridružuje storitve in sredstva programa Linksys Small-Business Channel Partner Program v svoj priznani program za partnerje Cisco Channel Partner Program, in sicer v okviru razvoja Ciscove strategije za uveljavljanje malih in srednje velikih podjetij (SMB) na tržišču. To pomeni, da bodo izdelke iz serije Linksys Business vključili v zbirko izdelkov za mala in srednje velika podjetja in Ciscovim partnerjem zagotovili dostop do različnih rešitev, kjer bodo imeli tudi več izbire in tudi več možnosti za zaslužek.
Več...
 
Novi Siemens Gigaset C380, A580 in A585
Siemens
petek, 01. avgust 2008
Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) predstavlja dva nova vstopna modela brezvrvičnih telefonov: Gigaset A580 (tudi v hibridni različici IP) in Gigaset A585 z vgrajenim odzivnikom. Nova telefona razreda A sta popolna izbira za uporabnike, ki jim veliko pomeni kakovost, preprosta uporaba in privlačna oblika. Odlikuje ju čas pogovora do 25 ur in funkcija prostoročnega telefoniranja z briljantno kakovostjo zvoka. Siemens Gigaset C380 sledi uspehu njegovega predhodnika v srednjem razredu, Gigaseta C450. Gigaset C380 odlikuje dolg čas pripravljenosti in pogovora, okolju prijazna in varčna tehnologija ECO DECT, briljantna kakovost zvoka in priročno prostoročno telefoniranje.
Več...
 
Šestkratna rast IP prometa v letih 2007–2012
Cisco Systems
četrtek, 26. junij 2008
Cisco je objavil napoved glede indeksa vizualnih omrežij (VNI) za obdobje 2007–2012. Napoved prinaša ključne ugotovitve glede številnih trendov zasebne in poslovne uporabe internetnega omrežja, ki jih oblikuje povečana uporaba videoposnetkov, spletne skupnosti v omrežju Web 2.0 in aplikacije za skupno delo. Skupek teh tehnologij je tako imenovano vizualno omrežje. Posodobljena študija je nastala na podlagi Ciscovih analiz in napovedi neodvisnih analitikov ter je del nenehnega prizadevanja, da bi družba napovedovala rast in uporabo omrežja IP po vsem svetu.
Več...
 
Ciscova raziskava o spletni trgovini razkriva »četrti kanal« prodaje
Cisco Systems
torek, 17. junij 2008
Ciscova raziskava odkriva, da mobilne naprave z omogočanjem novega kanala za nakupovanje predstavljajo veliko priložnost za razvoj maloprodaje. Tretja letna raziskava podjetja o spletni trgovini nakazuje, da postajajo mobilne naprave poleg fizičnih trgovin, spletnih mest in katalogov pomemben kanal prodaje. Porast socialnega mreženja in naprednih mobilnih tehnologij je na novo definiral spletne izkušnje in z uvedbo mobilnih strategij daje prodajalcem nove vire ali prihodke.
Več...
 
Sony Ericsson prebuja fotografa v vseh nas
Sony Ericsson
torek, 17. junij 2008

Nova telefona s fotoaparatom C905 Cyber-shot in S302 podjetja Sony Ericsson potrošnikom po vsem svetu omogočata fotografiranje in izmenjavo fotografij, ne glede na njihove želje, fotografsko znanje ali znesek, ki so ga pripravljeni odšteti za nakup. Če potrebujete kompaktni telefon s fotoaparatom prestižnega izgleda ali resnično alternativo digitalnemu fotoaparatu, ima Sony Ericsson ustrezen telefon za vas.

Več...
 
Ericsson in Telstra uvedla 3G Direct Tunnel
Ericsson
četrtek, 12. junij 2008
V pomembnem koraku za področje mobilnih tehnologij je avstralski operater Telstra v svojem omrežju Next G™ ponudil pomembno novo funkcijo za osrednje mobilno paketno omrežje, ki se imenuje 3G Direct Tunnel. Ericsson je prvi ponudnik tehnologij, ki je to pomembno napredno možnost zagotovil mobilnim operaterjem.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 286

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.