Ponudniki opreme
Iskratel bo širil in moderniziral BH Telekom
Iskratel
sreda, 05. december 2007
Iz BH Telecoma so sporočili, da sta generalni direktor družbe Iskratel Andrej Polenec in generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegoviæ včeraj v Sarajevu podpisala novo pogodbo o razširitvi in modernizaciji fiksnega omrežja (BH Line).
Več...
 
Franc Dolenc prejel prestižno Puhovo priznanje
Iskratel
torek, 04. december 2007
Franc Dolenc, direktor Iskratelovega Področja produkti in rešitve je pred kratkim prejel Puhovo priznanje za izume, razvojne dosežke in uporabo znanstvenih izsledkov pri uvajanju novosti v gospodarsko panogo. Dolenc je prejel nagrado za produktni družini za večstoritvena vozlišča v telekomunikacijah SI3000 MSCP in SI3000 MSAP, ki vsebujeta vse ključne produkte, s katerimi lahko gradimo digitalna telekomunikacijska omrežja naslednje generacije na tehnično ter ekonomsko optimalen način. Puhova priznanja podeljujejo vsako leto v okviru razglasitve dobitnikov državnih nagrad in priznanj v znanosti in razvoju ob obletnici rojstva Žige Zoisa.
Več...
 
Iskratelove rešitve NGN v Boliviji
Iskratel
ponedeljek, 29. oktober 2007
Iskratel je v Boliviji, v mestu Tarija, ob sodelovanju lokalnih partnerjev Teleserv Argentina in ClearTec Bolivia vključil rešitev nove generacije omrežij telekomunikacijskemu operaterju La Cooperativa de Servicios de Telecomunicaciones de Tarija (Coset).
Več...
 
Iskratel in Telekom Slovenije skupaj
Iskratel
torek, 24. julij 2007
Kranjsko telekomunikacijsko podjetje Iskratel in Telekom Slovenije sta napovedala sodelovanje v prvem evropskem vsedržavnem projektu komercialnega značaja za povezovanje domačih uporabnikov prek optičnega omrežnega dostopa. Cilj projekta je zagotoviti optično povezavo okrog 100.000 uporabnikom v naslednjih dveh letih, do leta 2015 pa naj bi bilo z optičnim priključkom opremljenih blizu 70% slovenskih gospodinjstev.
Več...
 
Ure Sony Ericsson...
Sony Ericsson
sreda, 20. junij 2007
S tremi nevsakdanjimi novimi urami Bluetooth™, ki jih je predstavil Sony Ericsson, boste imeli res vse pod nadzorom so prepričani v tem podjetju. Iz serije ur Bluetooth™ MBW-150 izberite tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu in izkoristite prednost nadzorovanja telefona z uro. Nova serija ur Bluetooth™ Sony Ericsson MBW-150 je nastala v sodelovanju z vodilnim svetovnim proizvajalcem ur Fossil ter je s sodobno obliko in vrhunsko tehnologijo Bluetooth™ resnično pred svojim časom.
Več...
 
Iskratel preizkuša povezljivost SI3000 MSAN
Iskratel
petek, 15. junij 2007
Iskratel je v francoskem Lannionu preskušal splošno povezljivost večstoritvenega dostopovnega vozlišča SI3000 MSAN z napravami sorodnih proizvajalcev omrežne opreme. Že šesti preskus medsebojne povezljivosti omrežnih elementov, ki poteka pod pokroviteljstvom organizacije ETSI, Evropskega instituta za standardizacijo telekomunikacijah, je ponovno pokazal nujnost preskusov povezljivosti za razvoj vse bolj razširjenih visoko zmogljivih dostopovnih povezav.
Več...
 
Iskratel postal polnopravni član Wimax Foruma
Iskratel
četrtek, 14. junij 2007
Osnovni cilj WiMAX Foruma je promocija in pospešeno uvajanje dobičkonosnih širokopasovnih brezžičnih storitev na svetovno tržišče. V sredini meseca maja je postalo polnopravni član Wimax Foruma tudi slovensko podjetje Iskratel. V Wimax Forumu je vključenih že 420 članic, večinoma operaterjev in podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo telekomunikacijske opreme. Wimax Forum je vodilna neprofitna organizacija v industriji, ki je bila ustanovljena za promocijo tehnologije WiMAX in potrjevanje združljivosti in interoperabilnosti širokopasovnih brezžičnih izdelkov.
Več...
 
Desetkratna rast telekomunikacijskega prometa v naslednjih petih letih?
Ericsson
sobota, 12. maj 2007
»Naš način komuniciranja se naglo spreminja z uvedbo mobilnih in fiksnih hitrih širokopasovnih povezav«, je dejal na Ericssonovem Capital Markets Day v Stockholmu, je predsednik in glavni izvršilni direktor družbe Ericsson, Carl-Henric Svanberg. »Posledično pričakujemo desetkratno rast prometa v fiksnih kot tudi v mobilnih omrežjih do leta 2012. S hitrimi širokopasovnimi povezavami bo večpredstavnost začela novo dobo v telekomunikacijah.«
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 286

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.