Ponudniki opreme
BenQ Mobile je začel s poslovanjem
BenQ mobile
ponedeljek, 10. oktober 2005
Po najavi partnerstva s Siemensovo enoto mobilnih naprav junija letos je 1. oktobra pričelo s poslovanjem podjetje BenQ Mobile, nova poslovna skupina znotraj korporacije BenQ, ki se je specializirala za izdelke brezžične komunikacije. Z ocenjenim 5,2 odstotnim globalnim tržnim deležem in s šestim mestom na lestvici mednarodnih mobilnih proizvajalcev  (po ugotovitvah polletne raziskave vira Gartner Dataquest za leto 2005), si novo podjetje prizadeva postati eden vodilnih proizvajalcev mobilnih izdelkov.
Več...
 
Ericsson o prihodnosti širokopasovnega dostopa do interneta
Ericsson
sreda, 05. oktober 2005
Ericsson na Svetovnem širokopasovnem forumu Europe 2005, ki poteka do 6. oktobra v Madridu v Španiji, prikazuje kako lahko operaterji z uporabo najnovejših žičnih in brezžičnih širokopasovnih tehnologij za zasebno (domačo) povezavo in povezovanje podjetij, povečajo svoje prihodke in hkrati zagotovijo njihovo učinkovito delovanje.
Več...
 
Cisco napada mala in srednja podjetja
Cisco Systems
torek, 20. september 2005
Cisco Systems je zaradi potrebe po inteligentnih, enostavnih in varnih omrežnih rešitvah, ki so zasnovane posebej za majhna in srednje velika podjetja (SMB – small and medium business) ter podjetja srednjega trga, predstavil rešitev Cisco Business Communication Solution (komunikacijska rešitev za podjetja). Rešitev zajema posebej prirejeno družino proizvodov, storitev, podpore in možnosti financiranja, ki podjetjem pomagajo, da obvladujejo stroške, izboljšajo operativno učinkovitost in hkrati pridobijo konkurenčno prednost. Ni odveč razumeti, da v t.i. SMB skupino Cisco šteje podjetja z 20 do 250 zaposlenimi. 
Več...
 
2 letna garancija za Sony Ericsson aparate tudi v Sloveniji
Sony Ericsson
četrtek, 01. september 2005
Sony Ericsson Mobile Communications AB bo od 1. septembra 2005 dalje nudil 24-mesečno garancijo vsem uporabnikom, ki so kupili Sony Ericssonove mobilne telefone v eni od držav Evropskega gospodarskega prostora (ki poleg držav članic EU zajema tudi Norveško, Islandijo in Liechenstein), Švici ali Turčiji ter jih vrnili v popravilo v Republiki Sloveniji.
Več...
 
Siemens ustanavlja enoto za naprave hišne in pisarniške komunikacije
Siemens
petek, 05. avgust 2005
Siemens Communications je pričel s preoblikovanjem svoje enote Consumer Premises Equipment (CPE) v podružnico, ki bo v popolni lasti skupine Siemens Communications. Nova poslovna enota Siemens Home and Office Communication Devices, s sedežem v Münchnu, bo pričela delovati 1. oktobra 2005 in bo predstavljala del skupine Siemens Communications. Novo nastalo podružnico bosta vodila Paul Reitmeier in Thomas Kresser, ki trenutno vodita enoto CPE.
Več...
 
Nokia beleži izjemno rast prodaje
Nokia
petek, 22. julij 2005
V drugem četrtletju leta 2005 so se prihodki od prodaje družbe Nokia Corporation povečali za 25 odstotkov in znašajo 8,1 milijarde evrov, dobiček v tem obdobju znaša 799 milijonov evrov. Globalni tržni delež Nokie se je povzpel na 34 odstotkov. V drugem četrtletju je Nokia predstavila 17 novih izdelkov v različnih segmentih in je na trg je poslala devet izdelkov.
Več...
 
Siemens S75 in SL75
Siemens
petek, 08. julij 2005
Siemens Communications predstavlja SL75, novi mobilni telefon luksuznega razreda s premično tipkovnico in S75 - sofisticiran poslovni mobilni telefon za sodobno multimedijsko zabavo.
Več...
 
Simens z elegantnima Gigaset SL550 in SL555 ter vzdržljivima E450 in E455
Siemens
četrtek, 07. julij 2005
Siemens je predstavil dva nova modela stacionarnih telefonov Gigaset (E550/555 in E450/455). Siemensova brezvrvična telefona SL550 in SL555 (z vgrajenim odzivnikom) predstavljata spojitev sodobne brezvrične telefonije z modno eleganco, telefona Gigaset E450 in Gigaset E455 (z vgrajenim odzivnikom) pa sta odporna na pljuske vode, prah in udarce.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 286

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.