Ponudniki opreme
Cisco napovedal prevzem podjetja Orative
Cisco Systems
petek, 03. november 2006
Cisco je napovedal dokončen dogovor o prevzemu podjetja Orative Corp. iz San Joseja v Kaliforniji, ki je v zasebni lasti. Orative je razvil aplikacijo, ki bo Ciscu omogočila razširitev nabora rešitev Unified Communications na mobilne naprave, kot so mobilni in pametni telefoni.
Več...
 
(Tudi) Amsterdam gradi optično omrežje
Cisco Systems
četrtek, 19. oktober 2006
Cilj projekta izgradnje optičnega omrežja, ki bo povezovalo celoten Amsterdam, je ustvariti odprto in na prihodnost pripravljeno komunikacijsko infrastrukturo prek inovativnega javno-zasebnega partnerstva. Gradnja omrežja, ki je že pritegnilo mednarodno pozornost, se bo pričela v četrti Zeeburg, sledile pa bodo Oost/Watergraafsmeer in Osdorp, so sporočili iz podjetja Cisco.
Več...
 
Slovenski Cisco se je preselil
Cisco Systems
sreda, 11. oktober 2006
Slovenska podružnica podjetja Cisco Systems se je 2. oktobra 2006 preselila v nove poslovne prostore. Nova lokacija pisarne se nahaja na Bravničarjevi 13 v Ljubljani - poslovni zgradbi Modra hiša - v Šiški.
Več...
 
Visoka rast in selitev slovenske podružnice Cisco Systems
Cisco Systems
petek, 22. september 2006
Slovenska pisarna Cisco Systems je v poslovnem letu 2006 presegla začrtane plane in dosegala visoko rast na številnih področjih. Po uspehu najbolj izstopata področji poslovnih uporabnikov (»commercial«) in ponudnikov storitev. Med Ciscovimi tehnologijami sta poleg stikal in usmerjevalnikov prodajno najbolj uspešni še Cisco Unified Communications (IP telefonija) in Wireless LAN. Preseganje poslovnih ciljev in širitev lokalne ekipe je imelo za posledico pretesno obstoječe delovno okolje, zato se oktobra selijo v večje poslovne prostore.
Več...
 
Nokia Connections 2006
Nokia
sreda, 21. junij 2006
Nokia je na letnem srečanju Nokia Connections 2006 predstavila tri nove mobilne telefone: mobilnik Nokia 6151, ki podpira tehnologijo tretje generacije, elegantni preklopni mobilnik Nokia 6080 z vgrajeno kamero in mobilnik Nokia 1110i iz osnovnega razreda, ki je namenjen nezahtevnim uporabnikom.
Več...
 
Pa še telefoniraš lahko z njim...
Nokia
petek, 09. junij 2006
Raziskava, ki jo je naredila Nokia, je potrdila, da je digitalna konvergenca v prihodnje ne več želja, ampak zahteva uporabnikov. Uporabniki želijo samo eno zmogljivo napravo, s katero lahko počnejo vse – snemajo izjemno kvalitetne video posnetke, nalagajo glasbo, brskajo po spletu. Takšne naprave prihodnosti so mobilniki iz palete Nokia Nseries, ki niso več le mobilni telefoni, ampak so že postali žepni multimedijski računalniki, so prepričani pri Nokiji.
Več...
 
Nokia N72: multimedijski računalnik dovršene oblike
Nokia
sreda, 26. april 2006
Nokia je včeraj predstavila - kot ga sama imenuje - multimedijski računalnik Nokia N72, novost v tehnološko napredni paleti Nokia Nseries. Nov mobilnik odlikujejo dovršena oblika, ki je na voljo v biserno roza ali svetleče črni različici, in najnovejše tehnologije. Namenjen je ljudem, ki jim je pomemben tako stil kot sodobne tehnologije in zmogljivost, saj ponuja vgrajeno kamero z ločljivostjo dva milijona pik, vgrajen glasbeni predvajalnik, posebne tipke za slikovne in glasbene funkcije, vgrajen brskalnik, radio in funkcijo »Visual Radio«.
Več...
 
Nokia z 1,4 milijarde € dobička v prvem četrtletju
Nokia
petek, 21. april 2006
Nokia je v prvem četrtletju leta, ki sicer ni naklonjeno prodaji, dosegla odlične poslovne rezultate, so sporočili iz družbe. Finska družba je zabeležila tako rast prihodkov od prodaje kot tudi rast števila prodanih telefonov, ki kontinuirano raste iz leta v leto. Dobri prodajni rezultati so predvsem posledica široke palete najrazličnejših produktov za različne segmente uporabnikov, ki jih ponuja ta vodilna družba na področju mobilnih komunikacij.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 286

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.