Ponudniki opreme
Iskratel na svetovnem forumu 21st Century Communications
Iskratel
četrtek, 30. marec 2006
Skupina Iskratel se od 27. do 30. marca predstavlja na svetovnem forumu 21st Century Communications v Londonu, ki je hkrati eden najpomembnejših informacijskih in komunikacijskih dogodkov tega leta. Iskratel na produktnem nivoju predstavlja napredni gradnik omrežji naslednjih generacij, izdelek SI2000 MSAN in aktivno sodeluje tudi s predavanji.
Več...
 
Sony Ericsson Walkman, Cyber shot in kmalu še Vaio?
Sony Ericsson
ponedeljek, 13. marec 2006
Sony Ericsson je pred kratkim najavil vrsto novih telefonov in družini telefonov Walkman dodal še družino Cyber-shot, kar je že drugi primer "prenosa" uveljavljene blagovne znamke podjetja Sony na izdelke podjetja Sony Ericsson. Če bo podjetje sledilo temu trendu lahko pričakujemo še Vaio ali celo Aibo telefone ;)
Več...
 
»Doživite Nokio« na letošnjem mednarodnem sejmu CeBIT
Nokia
nedelja, 12. marec 2006
Pod geslom »Doživite Nokio« (Experience Nokia) vodilna mobilna proizvajalka na letošnjem sejmu predstavlja nove napredne tehnološke rešitve in izdelke kupcem, poslovnim strankam in novinarjem. Kot eno prvih novosti na CeBIT-u je Nokia predstavila Nokia Lifeblog 2.0, edinstveno možnost zbiranja in urejanja multimedijskih vsebin v mobilnem dnevniku. Aplikacija Nokia Lifeblog 2.0 je posebej prirejena za napredne mobilnike palete Nokia Nseries.
Več...
 
BenQ Mobile na CeBitu
BenQ mobile
nedelja, 12. marec 2006
BenQ Mobile na tradicionalnem sejmu CeBIT v Hannovru predstavlja nove mobilnike, ki vsak na svoj način poosebljajo inovativnost, tehnološko dovršenost in izjemno oblikovanje. Po njihovih trditvah je C81 utelešenje funkcionalne elegance, CF61 navdušuje z zabavnimi funkcijami in individualnim videzom, CL71 je estetki drsni mobilnik, E61 vas osvaja z glasbenimi funkcijami. Ultra tanek BenQ-Siemens EL71 je drsni mobilnik z ekskluzivnim metalik izgledom, P51 pa je poslovni mobilnik in navigator v enem. BenQ Mobile na sejmu predstavlja tudi posebno storitev »Services over Air« (S.O.A.)
Več...
 
Standard DVB-H zadovoljil - mobilna televizija na poti
Nokia
nedelja, 12. marec 2006
Rezultati pilotskih projektov uporabe mobilne televizije (tehnologija DVB-H) med uporabniki na Finskem, v Veliki Britaniji, Španiji in Franciji so razkrili, da jo uporabniki želijo spremljati, hkrati pa so potrdili, da se ponujajo tudi številne možnosti dodatnih komercialnih TV storitev.

Vsak od pilotskih projektov mobilne televizije je vključeval in povezoval Nokio in številna podjetja, med njimi televizije, mobilne operaterje, ponudnike storitev, ki so omogočila uresničitev mobilne televizije. Televizijske vsebine so si pilotski uporabniki ogledovali na napravah Nokia 7710 s pomočjo tehnologije DVB-H.

Več...
 
Nokia lani prodala 265 milijonov mobilnikov
Nokia
četrtek, 26. januar 2006
Nokia je v letu 2005 zabeležila pozitivno rast prihodkov od prodaje in rast števila prodanih mobilnih telefonov v vseh svojih družbah. Skupno so prihodki glede na leto 2004 narasli na 34,19 milijard evrov, kar je 16 odstotkov več kot leto poprej. Število prodanih mobilnikov družb Mobile Phones, Multimedia in Business Solutions je glede na leto 2004 naraslo za 28 odstotkov in doseglo 265 milijonov.
Več...
 
BenQ-Siemens: Nova blagovna znamka je razkrita
BenQ-Siemens
torek, 17. januar 2006
BenQ Mobile, nova poslovna skupina znotraj korporacije BenQ, je globalni javnosti danes razkrila novo blagovno znamko BenQ-Siemens ter podrobno razložila strategijo za 2006, s katero namerava utrditi položaj v industriji mobilne telefonije. Novo podjetje, ki je nastalo z združitvijo dinamičnega in komplementarnega partnerstva Siemensove bivše mobilne enote ter tajvanske skupine BenQ, se bo osredotočalo na razširitev svoje ponudbe na področju 3G tehnologije.
Več...
 
3 milijarde uporabnikov mobilnih telefonov v letu 2008?
Nokia
ponedeljek, 05. december 2005
Na letnem srečanju Nokia Capital Market Days v New Yorku je Nokia predstavila svoja pričakovanja o nadaljnjem razvoju mobilne industrije in svoje cilje za naslednji dve leti. Predstavniki Nokie so izpostavili razširitev palete mobilnih telefonov Nokia in novo segmentacijo uporabnikov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 64 od 286

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.