Ponudniki opreme
Skoraj prepolovljen dobiček
Motorola
petek, 12. januar 2001
Ameriški proizvajalec mobilnih telefonov in polprevodnikov Motorola je v zadnjem lanskem četrtletju imel za 41 odstotkov manj dobička kot v enakem obdobju leto prej, kljub temu da je povečal prodajo.
Več...
 
Ericsson in Zhone želita skupaj oblikovati trg VoDSL
Ericsson
torek, 09. januar 2001
Strateško sodelovanje na večstoritvenih širokopasovnih dostopih bo vključeval dogovor o skupnem trženju rešitev Voice over DSL (VoDSL).
Več...
 
Telenor je izbral Nokio za dobavitelja opreme DSL
Nokia
torek, 09. januar 2001
Podjetje Nokia, vodilni svetovni proizvajalec opreme in tehnologije DSL (digital subscriber line ), je podpisalo krovni dogovor z norveškim Telenor Telecom za dobavo opreme za DSL omrežje. Po dogovoru, ki velja za prihodnji dve leti, bo Nokia dobavljala koncentratorje oz. DSLAM-e Nokia D50e (Digital Subscriber Line Access Multiplexer), vrsto terminalske opreme oziroma modemov in rešitev kot sta NetAct in LoopMaster.
Več...
 
Swisscom je izbral Ericsson za dobavitelja UMTS
Ericsson
ponedeljek, 18. december 2000
Swisscom Mobile je izbral Ericsson za dobavitelja opreme UMTS in v ta namen sta podjetji podpisali večletno pogodbo. Pogodba vključuje celotno ponudbo opreme in storitev. V prihodnjih letih bo Swisscom Mobile vložil več kot milijardo švicarskih frankov (1 CHF = 140 SIT) v izgradnjo omrežja UMTS v Švici. S tem bo zagotovil dodatne kapacitete za nove storitve, ki naj bi jih pričeli tržiti leta 2002.
Več...
 
Ericssonov prvi posel z GSM 900 v Ameriki
Ericsson
petek, 15. december 2000
Ericsson je bil izbran za dobavitelja nacionalnega omrežja GSM 900 na Jamajki s strani podjetja Mossel (Jamaica) Limited - enega izmed novih igralcev na Jamajškem telekomunikacijskem trgu. Ericsson bo dobavil celotno omrežje, ki temelji na "evropskem" standardu GSM 900 vključno s profesionalnimi storitvami in terminalsko opremo. Ocenjena vrednost pogodbe je 50 milijonov ameriških dolarjev.
Več...
 
Motorola je ustanovila svojo podružnico v Sloveniji
Motorola
petek, 08. december 2000
Motorola (NYSE:MOT), vodilni svetovni ponudnik integriranih komunikacij in specialnih rešitev s področja elektronske opreme, je ustanovila svojo podružnico v Ljubljani. Glavno področje delovanja podružnice je trženje novih rešitev na področju mobilnih telekomunikacij, tako za obstoječa omrežja kakor tudi za omrežja mobilne telefonije tretje generacije.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 31 32 33 34 35 36 Naprej > Konec >>

Rezultati 281 - 286 od 286

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.