Ponudniki storitev
Poslanski DA za (večjo) prodajo Telekoma
Telekom Slovenije
sreda, 03. oktober 2007
Parlamentarci so z 39 glasovi za in 29 proti spremenili odlok o programu prodaje državnega finančnega in stvarnega premoženja ter tako omogočili, da bo država lahko prodala večji delež Telekoma Slovenije od 18,35 odstotka, kot je to pred meseci podprl DZ. Naj spomnimo, da se zaključuje prva faza prodaje državnega deleža Telekoma Slovenije v kateri se je do zdaj pojavilo 15 kandidatov...
Več...
 
Novi odškodninski zahtevki do Telekoma Slovenije
Telekom Slovenije
sreda, 12. september 2007

Odškodninskih zahtevkov do Telekoma Slovenije je vse več - ali so jih spodbudile uspešne poravnave v preteklosti ali dejanska oškodovanja pa bi bilo zgolj ugibanja. APEK bi načeloma moral zagotavljati, da bi bilo čim manj možnosti za morebitna oškodovanja ter proaktivno adigrati svojo vlogo, vrednosti Telekoma Slovenije pa takšne grožnje nikakor ne morejo koristiti. Zadnji v vrsti je Tuš Telekom (verjetno to ni zgolj poteza s katero bi želeli povečati prepoznavnost svoje nove blagovne znamke?!), ki je skupni znesek odškodninskih zahtevkov do Telekoma dvignil še za dobrih 21 milijonov evrov...

Več...
 
Amortizacija zelo povečala EBIT, kaj bo storil UMTS?
Si.mobil
torek, 11. september 2007
Za razvoj omrežja UMTS/HSDPA bo Si.mobil – Vodafone v prvih petih letih namenil 50 milijonov evrov. V prvi polovici leta 2007 je bila njihova glavna investicija izgradnja prve faze UMTS omrežja, ki je v celoti nadgrajen s tehnologijo HSDPA in bo omogočal hitrosti prenosa podatkov do 3,6 Mbit/s. Za pokritost 25 odstotkov prebivalstva je Si.mobil – Vodafone zgradil novo omrežje s 97 baznimi postajami UMTS/HSDPA. S 76 dodatnimi GSM/GPRS/EDGE baznimi postajami bodo izboljšali signal na dosedanjih nepokritih predelih in obenem še izboljšali zmogljivost omrežja v večjih mestih.
Več...
 
Telekom Slovenije letos rekordno investira
Telekom Slovenije
nedelja, 02. september 2007
Nadzorni svet Telekoma Slovenije je prejšnji teden na svoji seji obravnaval in potrdil polletne rezultate družbe in skupine Telekom Slovenije. Skupina Telekom Slovenije je v prvem polletju 2007 poslovala v skladu z načrti. Poslovni prihodki skupine so se v primerjavi z enakim obdobjem lani povečali za pet odstotkov na 380,8 milijona evrov, čisti prihodki od prodaje pa za pet odstotkov na 377,3 milijona evrov. Poslovni izid iz poslovanja (EBIT) je znašal 64,3 milijona evrov, čisti poslovni izid pa 46,3 milijona evrov. Za naložbe je Skupina Telekom Slovenije v prvih šestih mesecih namenila za primerljivo obdobje rekordnih 145,2 milijona evrov.
Več...
 
SiOL TV od septembra prenaša HBO
SiOL
nedelja, 02. september 2007
Telekom Slovenije je programsko shemo SiOL TV s 1. septembrom obogatil s še enim zanimivim programom. Že sicer obsežno in raznovrstno programsko shemo bo dopolnil z mednarodno priznanim in uspešnim filmsko-zabavnim kanalom HBO (Home Box Office). Znan je po številnih uspešnih televizijskih serijah lastne produkcije, kot so, na primer, Seks v mestu, Sopranovi in Rome. Program prinaša 24 ur na dan veliko filmskih poslastic in popularnih televizijskih nadaljevank, in sicer brez vsakršnih oglasnih sporočil.
Več...
 
Brezplačni SMS-i in pogovori med vikendi
Si.mobil
ponedeljek, 27. avgust 2007
Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja omogoča brezplačne pogovore med vikendi. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja tudi brezplačno pošiljali SMS sporočila do konca leta.
Več...
 
Mobi prenovljen tako in drugače
Mobitel
ponedeljek, 20. avgust 2007
Mobitel predplačniškim uporabnikom predstavlja prenovljen Mobi program. Celovita prenova prinaša privlačne oblikovne in storitvene novosti, kot so »Plačaj zame«, »SMS pokliči me«, »Mobi žepnina« in »Mobi Moneta«.
Več...
 
Brezplačen prehod z ISDN na PSTN
Telekom Slovenije
ponedeljek, 06. avgust 2007
APEK se je zaradi slabe obveščenosti uporabnikov odločil izdati obvestilo za uporabnike Telekom Slovenije d.d., ki so morali kot pogoj za pridobitev ADSL priključka na zahtevo ponudnika nadgraditi obstoječi PSTN za ISDN priključek, da mora Telekom Slovenije d.d. naročnikom ISDN BA priključkov, ki so bili naročeni zaradi pogojevanja storitev ADSL s storitvami ISDN, na njihovo zahtevo omogočiti prehod na PSTN priključke, ne da bi ta prehod zaračunali.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 73 - 80 od 913

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.