Ponudniki storitev
Brezplačni NeoWLAN za naročnike M4
Mobitel
četrtek, 22. maj 2008
Mobitel je uporabnikom ponudbe M4 ponudil novo ugodnost, s katero bodo še lažje dostopali do svetovnega spleta, tudi ko se nahajajo izven doma ali pisarne. Omogočil jim je namreč brezplačno in neomejeno uporabo prenosa podatkov v omrežju NeoWLAN.
Več...
 
Instant Mobitelov internetni odgovor Si.mobilu
Mobitel
četrtek, 22. maj 2008
Mobitelovi naročniki lahko od petka, 16. maja 2008, izberejo novi podatkovni paket z neomejenim podatkovnim prenosom v Mobitelovem omrežju 3,5 G. Naročniki bodo za 29 € mesečne zakupnine neomejeno brskali po internetu z megabitnimi hitrostmi, prav tako neomejeno bodo lahko uporabljali tudi internetni dostop v omrežju NeoWLAN.
Več...
 
Telekomov BrihtaLab za storitve prihodnosti
Telekom Slovenije
torek, 20. maj 2008
V Telekomu Slovenije so pred kratkim odprli razvojno-testni laboratorij, ki je pomemben za celotno Skupino Telekom Slovenije, saj na enem mestu omogoča preverjanje in primerjanje različnih tehnologij ter s tem tudi optimiziranje priprave omrežnih rešitev in storitev. Laboratorij so poimenovali BrihtaLab po internem intranetnem portalu Brihta, ki je namenjen inovacijam in izboljšavam in ima med zaposlenimi velik odziv. Od lanske jeseni, ko je portal Brihta zaživel, so namreč zaposleni Telekoma Slovenije vložili že preko 50 predlogov, od katerih je bila skoraj petina že realizirana oziroma je zadnji fazi testiranj.
Več...
 
Si.mobil orto agresivno
Si.mobil
petek, 16. maj 2008
Družba Si.mobil naročnikom Orto Smart ponuja edinstveno možnost, da v svoj Orto Smart svet povabijo prijatelja, znanca, sorodnika in si v paru pridobijo odlične ugodnosti. Nov naročnik Orto Smart, ki bo ostal pri Si.mobilu vsaj 24 mesecev, pol leta ne bo plačeval mesečne naročnine, ob vikendih bo znotraj Si.mobilovega omrežja klepetal brezplačno, poleg tega pa bo paru na voljo kar 6000 brezplačnih SMS-ov, vsakemu po 3000.
Več...
 
Mobitel se odziva na Si.mobilovo ponudbo...
Mobitel
torek, 13. maj 2008
Družba Mobitel je predstavila novo, cenovno ugodno naročniško ponudbo, ki jo lahko razumemo kot odgovor na nedavno ponudbo družbe Si.mobil. Trije novi naročniški paketi, s katerimi so uporabniki še bolj povezani s svojimi najbližjimi so Povezani 11, Povezani 33 ter Povezani 55. Uvajajo dve pomembni novosti: določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov GPRS/UMTS so že vključene v mesečno naročnino, hkrati pa se naročnikom novih paketov, ki vključenih količin v tekočem mesecu ne porabijo v celoti, le-te prenesejo v naslednji mesec...
Več...
 
Si.mobil na spletu objavil letno poročilo in skrčil upravo
Si.mobil
sreda, 07. maj 2008
Družba Si.mobil je dva dni po najavi spremembe v upravi, ki jo zapušča Walter Goldenits, na svoji spletni strani objavila letno poročilo za leto 2007. V njem je zajeto delovanje vseh sektorjev podjetja v preteklem letu ter celotno računovodsko in poslovodsko poročilo. Spletno letno poročilo je prilagojeno različnim navadam in potrebam uporabnikov in nudi različne načine pregledovanja, listanja, iskanja, shranjevanja in tudi tiskanja...
Več...
 
Itak Plus - (skoraj) vse po en cent
Mobitel
sreda, 07. maj 2008
Mobitel je predstavil novi naročniški paket Itak Plus, ki je namenjen mladim v starosti od 15 do vključno 30 let, ki vključuje vse, kar ponuja že Itak paket, ob znatno ugodnejši tarifi za klice in sporočila SMS oz. MMS med naročniki paketov Itak. Uporabniki, ki se odločijo za omenjeni naročniški paket, se tako lahko poslej med seboj in z naročniki Itak paketa pogovarjajo le za 0,01 € na minuto. Po enaki tarifi 0,01 € se jim obračunavajo tudi poslana sporočila SMS in MMS, naročnina pa znaša 9,90 €... 
Več...
 
Tušmobil obljublja 400 okolju prijaznih baznih postaj
Tuš Telekom
petek, 25. april 2008
Slovenski mobilni operater Tušmobil, d.o.o., je za nadgradnjo svojega omrežja izbral družbo Nokia Siemens Networks, s pomočjo katere bo svojim kupcem nudil različne, visoko zmogljive storitve mobilnega interneta, prenosa podatkov in multimedije, so sporočili iz Finske.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 913

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.