Ponudniki storitev
Telekom ostaja večinsko državni
Telekom Slovenije
ponedeljek, 03. marec 2008

Komisija, ki je vodila postopek prodaje 49,13-odstotnega državnega deleža v Telekomu Slovenije je sklenila vladi predlagati, naj ne sprejme ponudbe britansko-nemškega konzorcija Bain Capital & Axos Capital & BT niti islandskega Skiptija.

Skupina Telekom Slovenije proces odprodaje državnega deleža, ki se ni zaključil s prodajo, končuje bogatejša, močnejša in bolj izkušena, so ob tej priložnosti zapisali v Telekomu. Uprava družbe je v procesu sodelovala v okviru svojih pristojnosti in zagotovila najvišjo, transparentno in enakovredno raven predstavitev skupine za vse sodelujoče kandidate. Ne glede na lastniško strukturo družbe, naloga uprave tudi v prihodnje ostaja uspešno poslovanje, dosledno izvrševanje ambicioznih poslovnih načrtov in širitvene politike v regiji, kjer skupina postaja eden ključnih ponudnikov telekomunikacijskih storitev.

Več...
 
»TELEFONIJA SLO-BREZPLAČNO« - do 700 minut
Amis
petek, 29. februar 2008
Amis je razširil svojo ponudbo z novimi paketi, ki združujejo eno ali več sodobnih storitev interneta, televizije in telefonije. Linija paketov je zasnovana tako glede na potrebe posameznika kot tudi družine in vključuje brezplačno telefonijo* Slo-brezplačno, širokopasovno internetno povezavo do 10Mb in razširjeno programsko shemo z 90-imi TV programi. Cenovno ugodnejši paketi so na voljo vsem uporabnikom v omrežju Amisa, so sporočili iz tega podjetja.
Več...
 
Si.mobil se želi prikupiti uporabnikom
Si.mobil
četrtek, 28. februar 2008
»Za nami je še eno uspešno leto, ki je bilo v znamenju rasti števila naših uporabnikov. Veliko smo investirali v povečevanje zmogljivosti obstoječega GSM omrežja in izgradili smo povsem novo omrežje UMTS/HSDPA. Nadaljevali bomo z razvojem omrežja in storitev mobilnega interneta. Naša glavna usmeritev pa bo skrb za posameznega uporabnika,« je poslovne rezultate in načrte za prihodnost komentiral predsednik uprave Si.mobila, mag. Dejan Turk.
Več...
 
Zvečer in za vikend brezplačno tudi na fiksne telefone
Mobitel
sreda, 30. januar 2008
Iz družbe Mobitel so sporočili, da bodo od 1. februarja 2008 uporabnikom storitve Večerni in vikend pogovori ponudila dodatno ugodnost - brezplačne klice v Slovenska fiksna omrežja. Storitev Mobitelovim naročnikom ob mesečnem doplačilu 5,99 € omogoča klice brez dodatnih stroškov v Mobitelovih omrežjih med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike ves dan. Po novem bo ugodnost veljala tudi za klice v slovenska stacionarna omrežja. Ta paket ima tako samo še eno pomankljivost... naj med tednom traja od 7. do 19. ure, pa bo najboljši ;)...
Več...
 
Mobitelovi centri razširjeni s ponudbo teletrgovin
Telekom Slovenije
torek, 29. januar 2008
Zaradi vedno večje povezanosti in sinergij znotraj Skupine Telekom Slovenije bo z začetkom februarja letos ponudba storitev in blaga ter svetovanje strankam iz Teletrgovin Telekoma Slovenije prenesena v Mobitelove centre. Enotna ponudba na enem mestu bo skupini prinesla večjo poslovno učinkovitost in poenostavitev postopkov, predvsem pa velike koristi za vse uporabnike mobilnih telekomunikacij, fiksne telefonije, interneta ter Siol televizije, so prepričani v Telekomu.
Več...
 
T-2 za dobavitelja mobilnega omrežja nove generacije izbral Nokia Siemens Networ
T-2
sreda, 23. januar 2008
Nokia Siemens Networks bo podjetju T-2, vodilnemu slovenskemu alternativenmu ponudniku internetnih storitev in IPTV, dobavil inovativno mobilno omrežje, ki omogoča velike prenosne hitrosti in bo operaterju omogočilo zagotavljanje vrhunskih multimedijskih in podatkovnih storitev, so danes sporočili iz tega podjetja.
Več...
 
Tuš telekom s poslovno IP telefonijo
Tuš Telekom
četrtek, 17. januar 2008
Družba TUŠ telekom je pričela s trženjem storitve Poslovna IP-telefonija. Tehnološko opremo je prispevala družba Cisco Systems, strokovno implementacijo pa so zaupali partnerjem, med katerimi je tudi podjetje Anni iz Trzina. Ponudba poslovne IP-telefonije pri TUŠ TELEKOM se začne že pri 11 evrih mesečno (na uporabnika), v to ceno pa je že vključen tudi internet dostop in sodobna komunikacijska oprema. Obenem velja izpostaviti, da so klici v omrežju TUŠ TELEKOM brezplačni, vsak mesec pa naročnik prejme še 120 minut brezplačnih klicev v omrežje Telekoma Slovenije.
Več...
 
Si.mobil: Rast uporabnikov in tržnega deleža
Si.mobil
četrtek, 17. januar 2008
Si.mobil je v zadnjih treh mesecih leta 2007 pridobil 17.400 novih uporabnikov in tako je število uporabnikov je ob koncu minulega leta znašalo 497.300. V primerjavi z letom prej se je povečalo za 18,2 odstotka, najbolj, za 28,5 odstotka, se je v primerjavi z letom 2006 povečalo število naročnikov (pogodbenih strank), ki je tako konec leta 2007 znašalo 311.100. S tem je Si.mobil uspel tudi povečati tržni delež, ki je ob koncu leta 2007 dosegel 26,9 odstotka, medtem ko je leto prej znašal 24,9 odstotka.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 913

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.