Ponudniki storitev
Risanke na mobilcu? To mi delaj...
Mobitel
četrtek, 12. junij 2008
Mobilna televizija je nova storitev družbe Mobitel. Odslej bodo Mobitelovi uporabniki s svojimi mobilniki spremljali vrsto televizijskih programov povsod, kjer jim je na voljo signal omrežja Mobitel 3,5 G. Novo storitev bodo lahko brezplačno preizkušali do konca avgusta, saj bo tako ogled kot prenos podatkov brezplačen.
Več...
 
Varnostna kopija mobilnika?!
Mobitel
torek, 10. junij 2008
Danes so mobilni aparati prava shramba različnih pomembnih podatkov, zato je njihovo varno hranjenje vse bolj pomembno. V ta namen Mobitel vsem svojim uporabnikom, naročnikom Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabnikom, predstavlja novo brezplačno storitev M:Rokovnik, ki s podprtimi mobilniki omogoča shranjevanje stikov, koledarja, opravil, beležk in bližnjic na varnem strežniku.
Več...
 
Amis uvedel MPEG4 - novo TV tehnologijo
Amis
ponedeljek, 09. junij 2008
Amis je svojim uporabnikom ponudil storitev Amis Televizija s pomembnimi izboljšavami. Nova TV tehnologija, ki so jo na Amisu testirali in preizkusili, prinaša uporabnikom več novosti in prednosti. Tehnologija MPEG4 se od obstoječe tehnologije MPEG2 bistveno razlikuje, saj ne gre le za izboljšan, temveč za povsem nov način kodiranja in kompresiranja slike.
Več...
 
Si.mobil se je odel v (poslovno) črno
Si.mobil
petek, 06. junij 2008
Družba Si.mobil je danes na novinarski konferenci predstavila prenovljeno blagovno znamko. Odslej se bo na trgu predstavljala pod samostojno blagovno znamko Si.mobil (Vodafone ne bo več del korporativne podobe), ki je usmerjena k uporabniku, izraža profesionalnost in vrednost za denar - zaznamuje jo črno ozadje s krogi. Črna bi utegnila simbolizirati tudi poslovne izkaze družbe, ki se vedno bolj pišejo v črnih in ne več rdečih številkah. Družba Si.mobil ohranja partnerstvo z Vodafonom in bo na slovenskem trgu še naprej nudila uveljavljene globalne izdelke in storitve.
Več...
 
Tušmobil z Nokia Siemens Networks v rekordnem času
Tuš Telekom
sreda, 04. junij 2008
Tušmobil d.o.o. je opravil prvi komercialni podatkovni klic visoke hitrosti samo tri tedne po podpisu pogodbe za nadgradnjo in razširitev 3G storitev z Nokia Siemens Networks. Hitra implementacija je omogočila Tušmobilu skoraj takojšnje ponujanje zmogljivejših storitev kot je npr. hitri mobilni širokopasovni internet.
Več...
 
Novi direktor Finančnega sektorja družbe Si.mobil d.d.
Si.mobil
ponedeljek, 02. junij 2008
Vodenje Finančnega sektorja v družbi Si.mobil, ki zajema oddelke kontrolinga, računovodstva ter izterjav in preprečevanja zlorab, bo z junijem prevzel Boštjan Škufca Zaveršek. Boštjan bo neposredno odgovoren članu uprave Milanu Zaletelu, ki je poleg finančnega in pravnega področja odgovoren tudi za tehniko.
Več...
 
Si.mobil do 60 odstotkov cenejša gostovanja in konec Eurocall-a
Si.mobil
nedelja, 01. junij 2008
Družba Si.mobil bo 1. junija 2008 znižala cene za uporabo pogovornih in podatkovnih storitev v tujini. Si.mobil bo vsem svojim uporabnikom predčasno znižal ceno evrotarife do 10 odstotkov. Uporabnikom, ki gostujejo v državah Evropske unije, na Hrvaškem, v BiH in v Švici, bo na voljo enostavna možnost zakupa 30 minut pogovorov za ceno 10 evrov, kar predstavlja najnižjo povprečno ceno gostovanja.
Več...
 
Od danes z Mobitelom cenejši podatki v tujini
Mobitel
nedelja, 01. junij 2008
Mobitel bo s 1. junijem 2008 svojim uporabnikom omogočil 60-odstotni popust pri paketnem prenosu podatkov med gostovanjem v omrežjih izbranih tujih operaterjev. Omenjeni popust bo na voljo v kar 15 bolj obiskanih evropskih državah.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 913

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.