Ponudniki storitev
Si.mobil zaokroža cene navzdol in spreminja obračunske intervale
Si.mobil
četrtek, 03. januar 2008
Si.mobil – Vodafone bo znižal ceno klica znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone in z novo Opcijo stacionarni omogočil tudi nižjo ceno klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Opcija mobilni bo dostopna za nižjo mesečno naročnino, nekoliko višja pa bo cena klica v drugo mobilno omrežje. Nižji bodo stroški uporabe paketa Smart III. Z novim obračunskim intervalom bodo pogovori, daljši od minute, še ugodnejši.
Več...
 
10.000 telefonskih naročnikov UPC Telemach
Telemach
ponedeljek, 17. december 2007
Digitalna telefonija, ki zaokroža trojno paketno ponudbo pri največjem kabelskem operaterju v Sloveniji, je s 13. decembrom pridobila svojega 10.000-ega uporabnika. UPC Telemach je s trženjem digitalne telefonije začel z začetkom meseca marca letošnje leto.
Več...
 
iPKO zagnal GSM omrežje
Telekom Slovenije
ponedeljek, 17. december 2007
Petek, 14.12.2007 je bil poseben dan za iPKO (prej Ipko.net) saj je zaživelo njihovo GSM omrežje na Kosovu. Strokovnjaki podjetja Ericsson Nikola Tesla, so v rekordnem času vzpostavili GSM omrežje, za Telekom Slovenije pa se tako zaključuje prva faza investicije, ki je po besedah Žige Turka, ministra za razvoj, verjetno največja slovenska investicija na tujem.
Več...
 
Za 7,49 € mesečno lahko Mobitelovo »omrežje« razširite po celem svetu
Mobitel
petek, 07. december 2007
Nova Mobitelova storitev m:stik (med pionirji fiksno-mobilne konvergence) omogoča izrazite prihranke pri strošku uporabe mobilnih storitev v tujini, zato veliko zanimanje - predvsem poslovnih uporabnikov - ni presenetljivo. Za naročnino 7,49 € na mesec boste dosegljivi oziroma boste klicali z vašega v internet povezanega računalnika tako, kot da bi se nahajali v domačem (Mobitelovem) omrežju. Od koderkoli na svetu. Večje količine m:stikov bodo prišle v kratkem, obljubljajo v Mobitelu, kjer so z naslednikom m:komunikatorja povezali prednosti mobilnih telekomunikacij s svetom računalništva in interneta.
Več...
 
Snežne razmere v sliki, besedi in številkah
Si.mobil
petek, 07. december 2007
Si.mobil - Vodafone je z začetkom smučarske sezone svojim uporabnikom znova ponudil vedno osvežene Snežne informacije na portalu Vodafone live! v sliki s slovenskih smučišč in podatke o snežnih razmerah ter informacije z večjih italijanskih in avstrijskih smučišč. Snežne informacije so dostopne na portalu ali v obliki kratkih sporočil SMS in v sliki kot sporočilo MMS.
Več...
 
Si.mobil – Vodafone ekskluzivno ponuja spletne slovarje DZS
Si.mobil
torek, 04. december 2007
Si.mobil – Vodafone je svojim uporabnikom ponudil novo storitev, imenovano Si.prevajalec. Kar šest slovarjev DZS, vsebinsko najobsežnejšega ponudnika slovarjev na slovenskem trgu, je od konca novembra ekskluzivno dostopnih na mobilnem portalu Vodafone live!. Uporabnikom Si.mobil – Vodafone bodo tako za ceno 0,1 € na poizvedbo dostopna gesla s celovitim prevodom. Si.mobil – Vodafone bo v sodelovanju z DZS svojim uporabnikom do konca februarja 2008 brezplačno ponudil angleško - slovenski obojesmerni slovar DZS.
Več...
 
Telekom investira za nove lastnike?
Telekom Slovenije
ponedeljek, 03. december 2007
Naložbena dejavnost v Skupini Telekom Slovenije ne pojenjuje, kljub (ali pa prav zaradi?) zreli fazi poskusa prodaje državnega deleža. V prvih devetih mesecih je skupina za gradnjo, posodobitev in razvoj omrežij in storitev ter druge naložbe doma in v tujini namenila več kot 256 milijonov evrov. Skupina Telekom Slovenije se tako uvršča med največje investitorje v državi. S poslovnim poročilom za devetmesečno obdobje se je prejšnji teden seznanil tudi nadzorni svet družbe.
Več...
 
Mobitel UMTS kmalu do 7,2 Mb/s
Mobitel
ponedeljek, 03. december 2007
Družba Mobitel začenja nadgradnjo omrežja UMTS z najsodobnejšimi rešitvami HSUPA in HSDPA 7.2 Mb/s. Novost bo omogočila še višje prenosne hitrosti v omrežju. V smeri proti uporabniku bodo po končani nadgradnji omogočene hitrosti do 7,2 Mb/s. HSUPA pa povečuje tudi hitrosti od uporabnika proti omrežju. Sedaj ta znaša do 384, kb/s, po nadgradnji pa bo segala do 1,4 Mb/s. V prihodnosti bodo hitrosti še višje.

Uporabniki bodo višjih hitrosti deležni s primerno opremo. Mnoge Mobitelove podatkovne rešitve, ki so na trgu, že podpirajo hitrost do 7,2 Mb/s, naprave s podporo HSUPA pa bodo na voljo v kratkem, tudi kot del ponudbe Instant internet.

Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 64 od 913

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.