Si.mobil


Si.mobil - Vodafone vabi na poletje z njimi
Si.mobil
torek, 15. junij 2004
"Na poletje smo se odlično pripravili," so sporočili iz Si.mobil - Vodafona. Poleg ugodnih paketov Smart I, II in III, ki omogočajo klice znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone za samo 5 tolarjev na minuto ter z Opcijo mobilni 22 tolarjev na minuto v Mobitel in Debitel, Si.mobil – Vodafone ponuja tudi možnost zmanjšane mesečne naročnine (Partner Bonus) ter odlične telefone po ugodnih cenah.
Več...
 
Ugodno na Hrvaškem tudi s Si.mobil - Vodafonom
Si.mobil
ponedeljek, 31. maj 2004
Kot smo že vajeni se v poletnih mesecih slovenski operaterji bojujejo na Hrvaškem. Vsi Si.mobil - Vodafone uporabniki, ki bodo od 1. junija do 31. avgusta 2004 gostovali v hrvaškem omrežju VIPnet, bodo v vsa slovenska omrežja klicali po znižanih cenah. Uporabniki rezidenčnih naročniških paketov bodo za odhodni klic v vsa slovenska omrežja ob vsakem času plačali 145 SIT na minuto. Za dohodni klic bodo odšteli v nižji tarifi 82, v višji pa 104 SIT na minuto. Cena SMS sporočila bo 47 SIT.
Več...
 
Sharp GX20 in Motorola V525 ugodno od 3. junija
Si.mobil
sreda, 26. maj 2004
Novi in obstoječi naročniki Si.mobila bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja ter nakupu enega od Vodafone live! telefonov (Sharp GX20 za 20.000 SIT ali Motorola V525 za 15.000 SIT) lahko celo poletje pošiljali brezplačne MMS-e, tako v Sloveniji kot v tujini. Ponudba velja od 3. junija 2004 do 31. avgusta 2004....
Več...
 
Vodafone live! v Sloveniji s 3. junijem 2004
Si.mobil
torek, 25. maj 2004
Si.mobil - Vodafone na slovenski trg prinaša najuspešnejšo mobilno uporabniško izkušnjo na svetu – Vodafone live!. Uvedba storitev je rezultat strateškega partnerskega sodelovanja, ki ga je Si.mobil v okviru skupine mobilkom austria v začetku januarja 2003 sklenil z Vodafonom. Si.mobil - Vodafone bo tako 3. junija 2004 skupaj z operaterjema mobilkom austria in hrvaškim VIPnetom uvedel Vodafone live!. Operaterji skupine mobilkom austria bodo tako kot prvi izmed partnerskih omrežij Vodafona (nelastniško povezani) na svojih domačih trgih mobilnih komunikacij uvedli te storitve. Svetovna, vesoljska ali planetarna vojna za žive uporabnike se tako lahko začne tudi na naših tleh.
Več...
 
Poletno gostovanje s Simobilom na Hrvaškem
Si.mobil
petek, 14. maj 2004
Si.mobil - Vodafone uporabniki bodo to poletje v hrvaškem VIPnet omrežju gostovali po znižanih cenah. Vrednostne kartice Halo bodo na prodaj tudi na Hrvaškem. V obogateni ponudbi storitve Eurocall še ugodnejši klici iz sosednjih držav...
Več...
 
Nove cene Si.mobil - Vodafona
Si.mobil
ponedeljek, 03. maj 2004
Si.mobil - Vodafone z današnjim dnem, ko je Slovenija uradno že del Evropske unije, poenostavlja svojo ponudbo in uporabnikom mobilne telefonije zagotavlja ugodno in cenovno pregledno telefoniranje v Sloveniji in tudi v tujini, kjer že ima uveljavljen enoten cenik za prenos podatkov in kjer ponuja tudi Eurocall. Trije novi naročniški paketi z enostavnimi in preglednimi cenami. Vsi klici v omrežju Si.mobil - Vodafone za 5 SIT na minuto. Klici v Mobitelovo omrežje le 22 SIT na minuto. Nižja naročnina s »Partner bonusom«. Brez minimalne porabe.
Več...
 
Obogatena ponudba EUROCALL
Si.mobil
četrtek, 15. april 2004
Eurocall - prva globalna storitev, ki jo je Si.mobil – Vodafone uvedel po podpisu partnerske pogodbe z Vodafonom in jo slovenskim uporabnikom ponuja že več kot eno leto, je sedaj še bogatejša. V posebno skupino najcenejših klicev, ki je prej zajemala avstrijski A1 in hrvaški VIPnet, sedaj spadata še Vodafone Omnitel iz Italije in madžarski Vodafone.
Več...
 
Nokia 6230 in Nokia 3200 za EDGE
Si.mobil
torek, 13. april 2004
Si.mobil - Vodafone v novi ponudbi predstavlja dva EDGE telefona. EDGE - tehnologija tretje generacije sedaj na voljo v Ljubljani, Mariboru in Portorožu. Bogata ponudba MMS telefonov z vgrajenim fotoaparatom.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 73 - 80 od 195

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.