Si.mobil


Amortizacija zelo povečala EBIT, kaj bo storil UMTS?
Si.mobil
torek, 11. september 2007
Za razvoj omrežja UMTS/HSDPA bo Si.mobil – Vodafone v prvih petih letih namenil 50 milijonov evrov. V prvi polovici leta 2007 je bila njihova glavna investicija izgradnja prve faze UMTS omrežja, ki je v celoti nadgrajen s tehnologijo HSDPA in bo omogočal hitrosti prenosa podatkov do 3,6 Mbit/s. Za pokritost 25 odstotkov prebivalstva je Si.mobil – Vodafone zgradil novo omrežje s 97 baznimi postajami UMTS/HSDPA. S 76 dodatnimi GSM/GPRS/EDGE baznimi postajami bodo izboljšali signal na dosedanjih nepokritih predelih in obenem še izboljšali zmogljivost omrežja v večjih mestih.
Več...
 
Brezplačni SMS-i in pogovori med vikendi
Si.mobil
ponedeljek, 27. avgust 2007
Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja omogoča brezplačne pogovore med vikendi. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja tudi brezplačno pošiljali SMS sporočila do konca leta.
Več...
 
Avgusta že po evrotarifi
Si.mobil
sreda, 04. julij 2007
Družba Si.mobil d.d. bo v skladu z novo evropsko regulativo na področju telekomunikacij uveljavila novo evropsko tarifo za gostovanje v državah članicah Evropske unije, ki bo veljala tako za odhodne kot za dohodne klice, na voljo pa bo od 29. julija 2007. Vsi naročniki se lahko za novo evrotarifo odločijo in posredujejo zahtevo že danes, vklopili pa jim jo bodo najkasneje v roku enega meseca. Vsi tisti, ki nimajo izbrane posebne tarife ali jim ne pripadajo posebne ugodnosti in se za tarifo ne bodo sami odločili predhodno, bo Si.mobil – Vodafone evropsko tarifo samodejno vklopil 29. septembra 2007. Predplačnikom, ki ne morejo izbrati posebnih tarif za klicanje v tujini, bodo novo evrotarifo vključili že konec julija.
Več...
 
Si.most za neposreden stik z uporabniki
Si.mobil
četrtek, 21. junij 2007
Si.mobil – Vodafone predstavlja splet storitev Si.most, ki je namenjen podjetjem in organizacijam za komunikacijo z uporabniki prek mobilnega telefona. V okviru Si.mosta so na voljo storitve Glasnik, Glasovanja in Donator.
Več...
 
Si.mobil dopolnil poletne vsebine
Si.mobil
petek, 15. junij 2007
Si.mobil – Vodafone je za portal Vodafone live! pripravil nov sklop vsebin Utrip poletja. Utrip poletja bo dosegljiv od petka, 15. junija 2007, na vstopni strani ter pod povezavama Novo ter Zabava & Info. Zajemal bo informacije, povezane s poletjem, počitnicami, zabavo in dogodki.
Več...
 
Cenejši prenos podatkov v tujini
Si.mobil
četrtek, 31. maj 2007
Si.mobil – Vodafone bo s 1. junijem 2007 znižal cene izbranih podatkovnih storitev za gostovanje v tujini. Za 13 odstotkov se bodo tako znižale cene prenosa podatkov pri partnerskih operaterjih v Italiji, Bosni in Hercegovini in na Madžarskem, ki sodijo med najpogosteje obiskane države. Si.mobil – Vodafone je znižal tudi cene paketov za gostovanje do 53 odstotkov.
Več...
 
Brezplačni vikend pogovori
Si.mobil
petek, 25. maj 2007
Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja ponovno omogoča brezplačne pogovore med vikendom. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja pol leta brez mesečne naročnine uporabljali tudi mobilne storitve.
Več...
 
Si.mobil tudi v državah izven EU z najnižjimi cenami
Si.mobil
torek, 22. maj 2007
Pred jutrišnjo obravnavo in glasovanjem v Evropskem parlamentu na temo omejevanja cen gostovanj v mobilnih omrežjih in kot odgovor na sporočilo Zveze potrošnikov Slovenije, je Si.mobil želel svoje uporabnike (in tiste, ki to niso) obvestiti, da že sedaj nudi najugodnejše cene gostovanj v državah Evropske unije in izven njih. Tarife naj bi bile oblikovane tako, da imajo uporabniki najnižje stroške gostovanja v državah, kamor najpogosteje potujejo. Storitev Vodafone Eurocall cene gostovanj še dodatno znižuje.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 195

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.