Si.mobil


S 1. avgustom nova uprava Si.mobila
Si.mobil
torek, 27. junij 2006
Zoran Thaler odhaja z mesta predsednika uprave in postaja član nadzornega sveta Si.mobila. Novi predsednik uprave bo postal Andreas Maierhofer. Kot člana uprave se mu bosta pridružila Dejan Turk in Milan Zaletel.
Več...
 
mobilkom austria zaključil nakup Si.mobila
Si.mobil
ponedeljek, 29. maj 2006
mobilkom austria je pridobil preostali 7,812-odstotni delež v slovenskem mobilnem operaterju Si.mobilu od Medaljona in Iskratela. mobilkom austria je s sklenitvijo posla postal 100-odstotni lastnik Si.mobila. Od prevzema večinskega deleža dalje se je Si.mobil uspešno utrdil na slovenskem trgu.
Več...
 
Olajšana zamenjava operaterja tudi brez prenosa številk
Si.mobil
petek, 21. april 2006
Si.mobil – Vodafone obžaluje, da Vegini uporabniki ob zamenjavi operaterja ne bodo mogli obdržati svoje obstoječe telefonske številk, saj se Vega in Agencija za pošto in elektronske komunikacije (APEK) nista uspela sporazumeti glede postopka prenosljivosti številk. Si.mobil – Vodafone bo uporabnikom ob prehodu v njegovo omrežje postopek zamenjave številke skušal čim bolj olajšati.
Več...
 
Si.mobil kupil del Veginega omrežja
Si.mobil
sreda, 19. april 2006
Si.mobil je ob odhodu Vege s slovenskega trga z njenim lastnikom Western Wireless International (WWI) sklenil dogovor o nakupu 135 njihovih baznih postaj in pripadajočih lokacij. Za ta del omrežja bo Si.mobil odštel 2,5 milijona evrov.
Več...
 
SMS Zgrešeni klic tudi pri Si.mobilu od 3. aprila
Si.mobil
torek, 28. marec 2006
Si.mobil – Vodafone predstavlja novo brezplačno storitev SMS Zgrešeni klic. V času uporabnikove nedosegljivosti (ko je mobilni telefon izklopljen ali se nahaja na območju, ki ni pokrito s signalom) storitev beleži klice na nedosegljivo telefonsko številko. Ko je uporabnik ponovno dosegljiv, prejme SMS sporočilo, ki vsebuje informacijo o zgrešenih klicih: število zgrešenih klicev, telefonska številka klicatelja ter datum in ura klica.
Več...
 
Pol leta brezplačno na eno številko
Si.mobil
ponedeljek, 27. marec 2006
Si.mobil - Vodafone predstavlja novo naročniško akcijo, ki novim naročnikom omogoča, da na izbrano številko v omrežju Si.mobil – Vodafone pol leta kličejo brezplačno. Novi naročniki si bodo lahko v obdobju od 27. marca do vključno 31. maja 2006 izbrali številko uporabnika v omrežju Si.mobil – Vodafone in jo 6 mesecev klicali brezplačno. Ponudba velja za vse nove naročnike na pakete Smart I, Smart II, Smart III, ki bodo kupili enega od mobilnih telefonov iz ponudbe in sklenili naročniško razmerje za obdobje najmanj 24 mesecev.
Več...
 
Si.mobil končal leto z 10 milijoni € čistega dobička
Si.mobil
sreda, 22. marec 2006
Si.mobil je v letu 2005 občutno izboljšal svoje rezultate poslovanja. Prvič doslej je leto zaključil s čistim dobičkom. Celotni poslovni prihodki so narasli za 14,8%. Poslovni izid iz poslovanja pred amortizacijo (EBITDA) se je dvignil za 20,4%.
Več...
 
Nakup preostalega deleža v Si.mobilu pred skrajnim rokom
Si.mobil
sreda, 07. december 2005
mobilkom austria je v Si.mobil kot lastnik prvič vstopil februarja 2001 in ima v lasti 75% plus eno delnico od decembra 2001. Leta 2002 je bil sklenjen sporazum, da se nakup preostalega deleža, 25% minus ena delnica, izvede najkasneje julija 2007. Po danes sklenjenem sporazumu bo mobilkom austria preostali delež, 25% minus ena delnica, od šestih slovenskih delničarjev, odkupil predčasno za kar bo, ob upoštevanju 5,5-odstotne diskontne stopnje, odštel skupaj 39,58 milijona evrov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 195

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.