Kaj dogaja


Novi regijski ponudnik infrastrukture
Kaj dogaja
četrtek, 23. november 2006
Iz podjetja Akton, so sporočili, da so vzpostavili lastno komunikacijsko omrežje, ki povezuje države jadranske regije. S tem je Akton postal prvi ponudnik, ki lahko na komunikacijskih poteh med svojimi točkami prisotnosti Ljubljana – Zagreb – Banja Luka – Sarajevo zagotavlja dogovorjeno raven storitev.
Več...
 
Nekaj vam povem, če boste res objavili...
Kaj dogaja
sreda, 22. november 2006
Verjetno najbolj znamenita izjava Mirka Tuša je bila eden boljših medijskih trikov pri nas. Ali je njegov oseben nakup Voljatela ob pripravah Tušmobila za predstavitev komercialne ponudbe tudi dobra poteza bo videti šele čez nekaj časa.
Več...
 
Skype, SMC in FON spodbujajo cenejšo internetno telefonijo
Kaj dogaja
ponedeljek, 20. november 2006
Skype, SMC in FON so združili svoje tehnologije v podporo zmanjšanju stroškov telefonskih pogovorov po vsem svetu. Ustvarili so modno in praktično platformo, ki poenostavlja internetno telefonijo brez uporabe računalnikov.

Komplet za telefonijo je na voljo le ameriškim in evropskim kupcem v Skypeovi spletni prodajalni na naslovu www.skype.com/shop. Cena kompleta je 139 €, vsebuje pa vse, kar uporabniki potrebujejo za klicanje od doma, iz službe ali na poti – SMC-jev telefon WiFi za Skype (WSPK100), FON-ov brezžični usmerjevalnik La Fonera, 500 minut brezplačnih pogovorov za storitev SkypeOut in enoletno naročnino na telefonsko tajnico.

Več...
 
Libor Vončina šef belgijskega BASE
Kaj dogaja
petek, 17. november 2006
Nizozemski KPN je v sredo sporočil, da je bil na mesto izvršnega direktorja (CEO) njihove belgijske mobilne hčerinske družbe BASE imenovan nekdanji šef Telekoma Slovenije - Libor Vončina.
Več...
 
Evropska komisija odobrila ustanovitev družbe Nokia Siemens Networks
Kaj dogaja
petek, 17. november 2006
Evropska komisija je potrdila združitev družbe Nokia Networks in oddelka Siemens, ki se ukvarja s telekomunikacijskimi omrežji, v novo družbo Nokia Siemens Networks. Komisija je ocenila, da nastanek novega združenega podjetja ne bo ogrozil konkurence na relevantnih tržiščih na področju mobilnih in fiksnih telekomunikacijskih omrežij in storitev, so sporočili iz Nokie.
Več...
 
ITU ima novega šefa
Kaj dogaja
torek, 14. november 2006
Člani ITU (International Telecommunication Union) so s 95 glasovi od 155-ih potrdili za novega generalnega sekretarja Hamadouna Touréja iz Malija. Po treh krogih glasovanj je tako premagal nemškega kandidata Mathiasa Kurtha.
Več...
 
Direktor Telekoma odstopil zaradi slabih rezultatov
Kaj dogaja
ponedeljek, 13. november 2006
Dosedanji direktor Deutsche Telekoma, Kai-Uwe Ricke je danes zjutraj odstopil, že v popoldanskih urah pa je nadzorni svet na mesto direktorja imenoval Reneja Obermanna, ki je od leta 2002 član uprave nemskega telekoma sicer zadolžen za mobilnih komunikacij. 
Več...
 
Kdo je kriv za zlorabe?
Kaj dogaja
četrtek, 09. november 2006
Prvi primer phishinga pri nas, ki ga je te dni priznal oziroma nanj svoje komitente opozoril NLB je sprožil večno debato o odgovornosti za zlorabe. NLB odločno opozarja, da je za morebitno zlorabo odgovoren uporabnik sam, a hkrati dodaja, da bodo primere obravnavali individualno. Če nekomu ukradejo ali izgubi ključ, vlomijo v stanovanje, nehote izda svoje geslo ali pin si je torej kriv sam. Vprašanje je kako v primeru zlorabe in dejanske škode ukrepa banka, ki je sistem in njegovo varnostno politiko zasnovala in ponudila komitentom v uporabo.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 504

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.