Kaj dogaja


Pametni dom – inteligentni sistemi v domačem okolju
Kaj dogaja
torek, 19. junij 2007
Najrazličnejši inteligentni sistemi in naprave skupaj s sodobnimi tehnologijami na področju elektronskih komunikacij bodo pomembno vplivali na bivanjsko okolje človeka v prihodnosti. Telekom Slovenije, Gorenje in Goap so predstavili koncept pametnega, inteligentnega doma ter prikazali, kaj vse že danes omogočajo napredne komunikacijske tehnologije in sodobne gospodinjske naprave.
Več...
 
Vodafone pričakuje milijonski izpad prihodka
Kaj dogaja
torek, 29. maj 2007
Operater (predvsem) mobilne telefonije Vodafone je opozoril vlagatelje, da pričakujejo v finančnem letu 2007-2008 izpad prihodkov v višini 200 do 250 milijonov angleških funtov kot posledico omejitev cen mobilnega (GSM) gostovanja, ki jo je nedavno podprl Evropski parlament.
Več...
 
Komisija pozdravlja dogovor o omejitvi cen gostovanj
Kaj dogaja
petek, 25. maj 2007
V sredo je Evropski parlament na plenarnem zasedanju v Strasbourgu s prepričljivo večino podprl uredbo EU, ki bo občutno znižala cene za uporabo mobilnih telefonov v tujini. To uredbo EU, ki jo je predlagala Evropska komisija 12. julija 2006, so prejšnji teden obširno podprli predstavniki vseh 27 držav članic EU. Uredba bo tako začela veljati, še preden bodo državljani EU začeli uživati poletne počitnice.
Več...
 
Microsoft Office 2007 v slovenščini je na voljo
Kaj dogaja
sreda, 16. maj 2007

Na NT konferenci 2007 v Portorožu je Microsoft včeraj najavil dostopnost prevedene in prilagojene različice zbirk Microsoft Office 2007. Dostopnost najnovejše različice zbirk Microsoft Office 2007 v slovenščini daje tako poslovnim kot domačim uporabnikom možnost uporabe najnaprednejše tehnologije v svojem domačem jeziku. Tega dogodka Microsoft ni obeležil z opaznejšimi dejavnostmi, so pa predstavili prve domače uporabnike te rešitve.

Več...
 
Microsoft s proizvajalci opreme za novo generacijo telefonov
Kaj dogaja
torek, 15. maj 2007
Microsoft in devet proizvajalcev telekomunikacijske opreme – ASUSTek Computer, GN, LG-Nortel, NEC, Plantronics, Polycom, SAMSUNG, Tatung in ViTELiX – je napovedalo predstavitev nove generacije naprav, ki povezujejo telefon, e-pošto, trenutno sporočanje, informacije o prisotnosti ter konference, telefonijo VoIP in mobilne komunikacije. Integracijo platforme Microsoft Office Communications Server 2007 s svojo komunikacijsko platformo naslednje generacije SI3000 pripravlja v sodelovanju z Microsoftom tudi Iskratel.
Več...
 
Prihodnost 2.0 se (spet) začenja
Kaj dogaja
torek, 15. maj 2007
V Portorožu se je pod sloganom »Prihodnost je zdaj« začela Microsoftova NT konferenca 2007, največji slovenski poslovno-tehnološki dogodek, ki že dvanajst let spodbuja razvoj informacijskih tehnologij in posredno celotno slovensko gospodarstvo. Na konferenci, ki bo potekala do 16. maja, bo Microsoft skupaj s svojimi partnerji več kot 2.200 udeležencem predstavil številne nove tehnologije in izdelke ter primere uporabe tehnologij za povečanje poslovnega uspeha, uradno bo tudi predstavljen sistem Microsoft Office 2007 v slovenskem jeziku.
Več...
 
Regulacija cen mobilnih gostovanj v evropskem parlamentu
Kaj dogaja
sreda, 09. maj 2007

O čem naj bi danes in jutri odločal evropski parlament? Danes popoldne (9. maja 2007), naj bi 785 evropskih poslancev v Bruslju razpravljalo o predlogu Evropske komisije o regulaciji mobilnega (GSM, govornega UMTS...) gostovanja v EU. Jutri zjutraj - 10. maja - bi morali glasovati o predlogu. Glasovanje evropskega parlamenta naj bi bil zadnji korak preden bodo lahko evropski ministri zadolženi za telekomunikacije formalno sprejeli regulacijo gostovanja v EU na svojem sestanku v Luxemburgu 7. junija.

Več...
 
Slovenski Microsoft z novim šefom
Kaj dogaja
ponedeljek, 07. maj 2007
Microsoft je sporočil, da je Matej Potokar postal novi generalni direktor slovenske podružnice Microsofta. Matej Potokar je bil pred tem vodja skupine za storitve v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Jaka Stele, dosedanji generalni direktor slovenske podružnice Microsofta, bo prevzel položaj generalnega direktorja za skupino Microsoftovih podružnic v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, ki poleg Slovenije vključuje še Bolgarijo, Hrvaško, Estonijo, Kazahstan, Latvijo, Litvo, Srbijo, Črno goro ter Slovaško. V okviru svojih nalog bo odgovoren neposredno Microsoftovemu sedežu za Srednjo in Vzhodno Evropo, ki se nahaja v Münchnu.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 504

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.