Kaj dogaja


Mobilkom se širi v Makedonijo
Kaj dogaja
torek, 27. marec 2007
Avstrijski mobilni operater Mobilkom, ki je del avstrijskega telekoma, je z makedonsko agencijo za elektronske komunikacije podpisal koncesijo GSM frekvence 900/1800 in tako postal tretji ponudnik mobilne telefonije v Makedoniji. Za 10-letno koncesijo so avstrijci plačali 10 milijonov evrov in kmalu po tem najavili spremembe v upravi Si.mobila...
Več...
 
Pogovorite se z računalnikom... kmalu
Kaj dogaja
torek, 20. marec 2007
Microsoft je najavil prevzem podjetja Tellme Networks, vodilnega ponudnika glasovnih storitev za vsakodnevno življenje, vključno z informacijami o telefonskih naročnikih, s storitvami za poslovne uporabnike in z glasovnim mobilnim iskanjem...
Več...
 
Nokia Siemens Networks bo pričela s poslovanjem 1. aprila
Kaj dogaja
ponedeljek, 19. marec 2007
Družbi Nokia in Siemens sta objavili, da bo družba Nokia Siemens Networks pričela s poslovanjem 1. aprila 2007. Družbi sta združili svoji nosilni omrežni dejavnosti in vanjo vložili ustrezna sredstva v razmerju 50:50. Prav tako sta se dogovorili o povečanju svojih vložkov v novo družbo, tako da bo družba Siemens vanjo vložila 2,4 milijarde EUR, družba Nokia pa 1,7 milijarde EUR.
Več...
 
Kdo bo rešil telekome pred Skypom?
Kaj dogaja
sobota, 17. marec 2007
Oracle je predstavil rezultate raziskave o komunikacijski industriji, ki jo je zanj opravil Economistov oddelek Economist Intelligence Unit. Rezultati kažejo, da več kot 80 odstotkov vodilnih v komunikacijskih podjetjih meni, da v roku šestih let glasovni klici ne bodo več največji vir prihodkov za operaterje fiksnih komunikacijskih omrežij. Več kot polovica anketiranih celo meni, da bo do tega prišlo že v roku štirih let, zaradi česar bodo morali operaterji hitro najti in razviti alternativne vire prihodkov, da se bodo lahko izognili strmemu padcu prihodkov...
Več...
 
Pospešeni postopek proti Nemčiji
Kaj dogaja
torek, 27. februar 2007
Evropska komisija se je včeraj odločila, da bo po večkratnih opozorilih Nemčiji poslala uradni opomin, naj ne sprejme zakonodaje, s katero bi Deutsche Telekom, kljub njegovemu prevladujočemu položaju na nemškem trgu širokopasovnih povezav, odobrila začasno odstopanje od predpisov. Zadeva se obravnava pospešeno, Nemčija bo imela samo 15 dni časa za odgovor na ta uradni opomin. Komisija namerava čimprej predložiti zadevo Evropskemu sodišču.
Več...
 
Robert Trnovec na čelu družbe S&T Slovenija
Kaj dogaja
torek, 20. februar 2007
Robert Trnovec bo 1. aprila 2007 prevzel vodenje družbe S&T Slovenija, ki je vodilni ponudnik IT-storitev v državi z okoli 360 zaposlenimi in ga je do odhoda v družbo Mobitel vodil Klavdij Godnič. S&T Slovenija zadovoljuje potrebe prestižnih lokalnih in mednarodnih strank, prav tako pa je ena največjih podružnic v skupini S&T.
Več...
 
Vista je na voljo, razgled sredi marca
Kaj dogaja
torek, 30. januar 2007
Danes uradno prihaja na prodajne police microsoftov operacijski sistem Vista. Težko pričakovana nova generacija, ki nadomešča dosedanje Windows XP bo v slovenskem jeziku na voljo predvidoma sredi marca. Ker nadgradnja iz angleške različice (ki jo lahko kupite že danes) v slovensko ni možna, ni odveč poziv k premišljenem nakupu.
Več...
 
T-2 zahteva od Telekoma Slovenije skoraj 130 milijonov €
Kaj dogaja
sreda, 24. januar 2007
Kot to nalaga zakon in pravila borze, so iz Telekoma Slovenije sporočili, da je podjetje T-2 zoper Telekom Slovenije pred Okrožnim sodiščem v Ljubljani vložila tožbo za plačilo odškodnine v višini skoraj 130 milijonov € (za tiste, ki še niso preklopili - dobrih 31 milijard tolarjev) iz razloga zlorabe prevladujočega položaja na trgu. Tožbo je družba Telekom Slovenije, d.d. prejela včeraj, dne 23.1.2007.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 504

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.