Si.mobil


Si.mobil orto agresivno
Si.mobil
petek, 16. maj 2008
Družba Si.mobil naročnikom Orto Smart ponuja edinstveno možnost, da v svoj Orto Smart svet povabijo prijatelja, znanca, sorodnika in si v paru pridobijo odlične ugodnosti. Nov naročnik Orto Smart, ki bo ostal pri Si.mobilu vsaj 24 mesecev, pol leta ne bo plačeval mesečne naročnine, ob vikendih bo znotraj Si.mobilovega omrežja klepetal brezplačno, poleg tega pa bo paru na voljo kar 6000 brezplačnih SMS-ov, vsakemu po 3000.
Več...
 
Si.mobil na spletu objavil letno poročilo in skrčil upravo
Si.mobil
sreda, 07. maj 2008
Družba Si.mobil je dva dni po najavi spremembe v upravi, ki jo zapušča Walter Goldenits, na svoji spletni strani objavila letno poročilo za leto 2007. V njem je zajeto delovanje vseh sektorjev podjetja v preteklem letu ter celotno računovodsko in poslovodsko poročilo. Spletno letno poročilo je prilagojeno različnim navadam in potrebam uporabnikov in nudi različne načine pregledovanja, listanja, iskanja, shranjevanja in tudi tiskanja...
Več...
 
Za 19 € mobilni internet, kolikor ga uspete porabiti
Si.mobil
ponedeljek, 07. april 2008
Si.mobil – Vodafone je na današnji novinarski konferenci predstavil znatno nižje cene storitev Mobilnega interneta in ponudil prvi paket z neomejeno porabo v Sloveniji za 19 evrov mesečno, kar je ugodneje od večine slovenskih ponudnikov fiksnega interneta. Uporabniki lahko paket Mobilni internet Unlimited z neomejeno porabo tudi brezplačno preizkusijo.
Več...
 
Si.mobil se želi prikupiti uporabnikom
Si.mobil
četrtek, 28. februar 2008
»Za nami je še eno uspešno leto, ki je bilo v znamenju rasti števila naših uporabnikov. Veliko smo investirali v povečevanje zmogljivosti obstoječega GSM omrežja in izgradili smo povsem novo omrežje UMTS/HSDPA. Nadaljevali bomo z razvojem omrežja in storitev mobilnega interneta. Naša glavna usmeritev pa bo skrb za posameznega uporabnika,« je poslovne rezultate in načrte za prihodnost komentiral predsednik uprave Si.mobila, mag. Dejan Turk.
Več...
 
Si.mobil: Rast uporabnikov in tržnega deleža
Si.mobil
četrtek, 17. januar 2008
Si.mobil je v zadnjih treh mesecih leta 2007 pridobil 17.400 novih uporabnikov in tako je število uporabnikov je ob koncu minulega leta znašalo 497.300. V primerjavi z letom prej se je povečalo za 18,2 odstotka, najbolj, za 28,5 odstotka, se je v primerjavi z letom 2006 povečalo število naročnikov (pogodbenih strank), ki je tako konec leta 2007 znašalo 311.100. S tem je Si.mobil uspel tudi povečati tržni delež, ki je ob koncu leta 2007 dosegel 26,9 odstotka, medtem ko je leto prej znašal 24,9 odstotka.
Več...
 
Si.mobil zaokroža cene navzdol in spreminja obračunske intervale
Si.mobil
četrtek, 03. januar 2008
Si.mobil – Vodafone bo znižal ceno klica znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone in z novo Opcijo stacionarni omogočil tudi nižjo ceno klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Opcija mobilni bo dostopna za nižjo mesečno naročnino, nekoliko višja pa bo cena klica v drugo mobilno omrežje. Nižji bodo stroški uporabe paketa Smart III. Z novim obračunskim intervalom bodo pogovori, daljši od minute, še ugodnejši.
Več...
 
Snežne razmere v sliki, besedi in številkah
Si.mobil
petek, 07. december 2007
Si.mobil - Vodafone je z začetkom smučarske sezone svojim uporabnikom znova ponudil vedno osvežene Snežne informacije na portalu Vodafone live! v sliki s slovenskih smučišč in podatke o snežnih razmerah ter informacije z večjih italijanskih in avstrijskih smučišč. Snežne informacije so dostopne na portalu ali v obliki kratkih sporočil SMS in v sliki kot sporočilo MMS.
Več...
 
Si.mobil – Vodafone ekskluzivno ponuja spletne slovarje DZS
Si.mobil
torek, 04. december 2007
Si.mobil – Vodafone je svojim uporabnikom ponudil novo storitev, imenovano Si.prevajalec. Kar šest slovarjev DZS, vsebinsko najobsežnejšega ponudnika slovarjev na slovenskem trgu, je od konca novembra ekskluzivno dostopnih na mobilnem portalu Vodafone live!. Uporabnikom Si.mobil – Vodafone bodo tako za ceno 0,1 € na poizvedbo dostopna gesla s celovitim prevodom. Si.mobil – Vodafone bo v sodelovanju z DZS svojim uporabnikom do konca februarja 2008 brezplačno ponudil angleško - slovenski obojesmerni slovar DZS.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 195

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.