Sony Ericsson
Sony Ericsson je vodilno svetovno podjetje, ki je leta 2007 prodalo preko 100 milijonov telefonov. Raznovrstnost je ena od ključnih prednosti podjetja, ki deluje v preko 80 državah, vključno s proizvodnjo na Kitajskem in razvojnimi centri na Kitajskem, v Evropi, Indiji, Japonski in Severni Ameriki. Sony Ericsson je nastal oktobra 2001 kot mešano podjetje v 50 % lasti podjetja Ericsson in 50 % Sonyjevi lasti. Korporacija ima sedež v Londonu. Za več informacij o Sony Ericsson obiščite spletno stran www.sonyericsson.com.

Sony Ericsson prodal več, zaslužil manj
Sony Ericsson
petek, 22. april 2005
Podjetji Sony in Ericsson sta prejšnji teden objavili finančne rezultate za njuno skupno podjetje Sony Ericsson Mobile Communications AB (Sony Ericsson) za prvo trimesečje 2005 z zaključkom 31.03.2005. Iz podatkov je razvidno, da je Sony Ericsson v prvem četrtletju dobavil 9,4 milijonov mobilnih telefonskih aparatov, kar pomeni 7% rast glede na enako obdobje lani. Prodaja je v prvem četrtletju dosegla 1.289 milijonov €, kar pomeni 4% padec v primerjavi z enakim obdobjem v lanskem letu.
Več...
 
Sony Ericsson K750 - fotofon z 2 miljonoma pik
Sony Ericsson
sreda, 02. marec 2005
Ta teden predstavljeni mobilni telefon Sony Ericsson K750 ima vgrajeno kamero z 2 milijonoma slikovnih pik, ki omogoča snemanje ostrih in jasnih fotografij z odlično barvno reprodukcijo pri tiskanju, pošiljanju in pregledovanju. Seveda telefon omogoča tudi izredno povezljivost in ima velik pomnilnik, kar omogoča uporabnikom preprosto shranjevanje in pošiljanje priljubljenih slik.
Več...
 
Sony Ericsson W800 – prvi mobilni Walkman na svetu
Sony Ericsson
sreda, 02. marec 2005
Sony Ericsson je vstopil na trg mobilne glasbe s predstavitvijo mobilnega telefona W800, prvega telefona, ki se ponaša tudi z blagovno znamko Walkman. Sedaj bo možno z eno napravo in to brez slabše kvalitete poslušati glasbo, upravljati s klici, fotografirati in snemati odlične video posnetke.
Več...
 
Sony Ericsson V800 »Najboljši 3G mobilni telefon«
Sony Ericsson
četrtek, 17. februar 2005
Na svečani podelitvi nagrad za leto 2005, ki ga v okviru Svetovnega kongresa 3GSM vsako leto organizira združenje GSM Association, Sony Ericssonov mobilni telefon z vgrajeno kamero V800 prejel prestižno nagrado v kategoriji “Najboljši 3G mobilni telefon”. To je že drugo leto zaporedoma, da je Sony Ericsson domov odnesel nagrado za svoj izdelek; v letu 2004 je model T610 prejel nagrado v kategoriji “Najboljši telefon, terminal ali naprava”.
Več...
 
Sony Ericsson S700i - fotofoni so tu!
Sony Ericsson
torek, 07. december 2004
Fotofoni so tu! Ali so že dovolj dobri, da bi zamenjali digitalne fotoaparate? Digitalni fotoaparati so potrebovali kar nekaj časa, da so jih uporabniki sprejeli. Za fotofone pa je le vprašanje časa, kdaj bo cena primerna, kajti naslednje leto bodo po kvaliteti že dohitevali fotoaparate. Med prvimi preizkušenimi modeli z višjo ločljivostjo kot VGA je Sony Ericsson S700i. Alan si ga je ogledal z očmi fotografa...
Več...
 
Sony Ericsson poroča o stalni rasti
Sony Ericsson
petek, 16. julij 2004
Sony Ericsson Mobile Communications AB (Sony Ericsson), skupno podjetje korporacij Sony in Ericsson, je objavil finančne rezultate za drugo trimesečje 2004. Iz podatkov je razvidno, da je v drugem trimesečju dobavil 10,4 milijonov mobilnih telefonskih aparatov, kar pomeni 55% več kot v enakem obdobju lani.
Več...
 
Sony Ericsson predstavil P910 in K500 ter Z500i
Sony Ericsson
petek, 16. julij 2004
Sony Ericsson je včeraj predstavil pametni telefon P910, ki ponuja uporabnikom vrhunsko kombinacijo telefona, dlančnika, elektronske pošte in spletnega brskalnika v pisarni ali kjer koli na poti in K500, najnovejši Sony Ericssonov telefon z vgrajeno kamero, ki je oblikovan tako, da na eni strani izgleda kot telefon, na drugi pa kot fotoaparat. K500 je vaš najnovejši spremljevalec pri aktivnem življenjskem stilu, polnem zabave sporočajo iz Sveme - uradnega zastopnika.
Več...
 
Sony Ericsson predstavil vrsto novih izdelkov
Sony Ericsson
torek, 09. marec 2004
Družba Sony Ericsson je danes predstavila vrsto novih izdelkov. Tako so predstavili GC83 in GC85 EDGE PC Card, kup modrozobih in drugih "prostoročnih" dodatkov, za evropske namene pa zanimiva telefona S700 in K700 poleg "ameriškega" Z500 EDGE.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 27

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.