Sony Ericsson
Sony Ericsson je vodilno svetovno podjetje, ki je leta 2007 prodalo preko 100 milijonov telefonov. Raznovrstnost je ena od ključnih prednosti podjetja, ki deluje v preko 80 državah, vključno s proizvodnjo na Kitajskem in razvojnimi centri na Kitajskem, v Evropi, Indiji, Japonski in Severni Ameriki. Sony Ericsson je nastal oktobra 2001 kot mešano podjetje v 50 % lasti podjetja Ericsson in 50 % Sonyjevi lasti. Korporacija ima sedež v Londonu. Za več informacij o Sony Ericsson obiščite spletno stran www.sonyericsson.com.

Strateške povezave podjetja Sony Ericsson
Sony Ericsson
petek, 22. marec 2002
Sony Ericsson je predstavil vrsto novih poslovnih povezav, ki jasno kažejo njegovo odločenost pri vzpostavljanju širokega in privlačnega spektra ponudbe v liniji »igralnih« izdelkov za leto 2002. Rezultati sodelovanja s podjetjema iFone in Synergenix bodo igre, ki jih bodo lahko ponujali operaterji na svojih portalih, ali pa jih bomo lahko v trenutku naložili kar s Sony Ericssonovega portala mobilnega Interneta.
Več...
 
Podjetje Sony Ericsson se predstvi
Sony Ericsson
sreda, 06. marec 2002
Včeraj in danes Sony Ericsson po vsem svetu hkrati predstavlja novo blagovno znamko in prve izdelke, ki bodo narekovali razvoj mobilnih komunikacij. Ker smo o izdelkih že pisali, tokrat nekoliko več o podjetju.
Več...
 
Sony Ericsson razkril vrsto novosti
Sony Ericsson
torek, 05. marec 2002
Podjetje Sony Ericsson je danes predstavilo vrsto novosti, ki predstavljajo prve izdelke skupnega podjetja. Sony Ericsson je poleg vrste izdelkov (beri v nadaljevanju) najavil vrsto globalnih partnerstev s podjetji iz skupine Sony, ki se ukvarjajo z vsebino za zagotavljanje mobilnie multimedijske vsebine in aplikacij. Dogovori s podjetji Sony Pictures Entertainment, Sony Music Entertainment in Sony Style Imaging, vključujejo tehnološko sodelovanje in razvoj trga. Sony Ericsson je tudi najavil dogovor o licenciranju in sodelovanju pri tehnologiji Java s podjetjem Sun Microsystems.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 27 od 27

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.