APEK


Tomaž Simonič prevzel posle v .d. direktorja agencije
APEK
torek, 25. januar 2005
Tomaž Simonič je na osnovi odloka Vlade Republike Slovenije z dne 21. januarja 2005 prevzel posle vršilca dolžnosti direktorja Agencije za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije - APEK.
Več...
 
Nikolaj Simič odhaja na predlog vlade
APEK
petek, 21. januar 2005
Danes ob 11. uri bo direktor APEK-a Nikolaj Simič sporočil zaposlenim agencije podrobnosti v zvezi s svojim odhodom s položaja direktorja agencije na predlog vlade Republike Slovenije. Na ta sestanek je Simič povabil tudi novinarje.
 
ATRP odslej APEK
APEK
sreda, 29. september 2004
Agencija za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto Republike Slovenije (APEK) je začela uporabljati novo ime, novo ime domene in prenovljeno celostno grafično podobo.
Več...
 
ATRP tudi uradno postala APEK
APEK
petek, 16. julij 2004
Vlada Republike Slovenije je včeraj na podlagi Zakona o elektronskih komunikacijah sprejela sklep o spremembah sklepa o ustanovitvi Agencije za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto Republike Slovenije - ATRP in jo med drugim preimenovala v APEK - Agencija za pošto in elektronske komunikacije.
Več...
 
MID Vegino pritožbo vrnil ATRP v ponovno odločanje
APEK
sreda, 07. julij 2004
Ministrstvo za informacijsko družbo (MID) je 23. junija 2004 izdalo odločbi, s katerima je odpravilo sklepe Agencije za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto Republike Slovenije (ATRP) v zvezi s pritožbami družbe Western Wireless International d.o.o. (WWI) zoper sklepa Agencije za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto Republike Slovenije (ATRP).
Več...
 
Kmalu nova vzorčna ponudba o medomrežnem povezovanju?
APEK
ponedeljek, 26. april 2004
Agencija za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto Republike Slovenije (ATRP) je izdala odločbo, s katero je Telekomu Slovenije naložila, da spremeni in dopolni sedaj veljavno vzorčno (referenčno) ponudbo o medomrežnem povezovanju z omrežjem Telekoma Slovenije (UL RS št. 5-6/23. 1. 04).
Več...
 
ATRP proti spamu
APEK
petek, 17. oktober 2003
No SpamUporabniki poštnih storitev lahko odslej kupijo nalepko ATRP, s katero prepovedo vročanje nenaslovljenih oglaševalskih, marketinških in drugih reklamnih sporočil v svoj predalčnik. Žal velja zgolj v fizičnem svetu...
Več...
 
Agencija ključno posegla tudi na mobilni trg?
APEK
nedelja, 03. avgust 2003
Z odločbama operaterjema mobilnih radijskih storitev s pomembno tržno močjo, družbama Simobil in Mobitel, je Agencija za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto Republike Slovenije (ATRP)po lastnih besedah pomembno posegla v urejanje razmer na trgu mobilnih radijskih storitev in družbama naložila, da najkasneje do 1. septembra 2003 uveljavita enake, nižje cene za zaključevanje klicev iz drugih mobilnih omrežij v svoje omrežje.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 52

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.