Novice
Šestkratna rast IP prometa v letih 2007–2012
Cisco Systems
četrtek, 26. junij 2008
Cisco je objavil napoved glede indeksa vizualnih omrežij (VNI) za obdobje 2007–2012. Napoved prinaša ključne ugotovitve glede številnih trendov zasebne in poslovne uporabe internetnega omrežja, ki jih oblikuje povečana uporaba videoposnetkov, spletne skupnosti v omrežju Web 2.0 in aplikacije za skupno delo. Skupek teh tehnologij je tako imenovano vizualno omrežje. Posodobljena študija je nastala na podlagi Ciscovih analiz in napovedi neodvisnih analitikov ter je del nenehnega prizadevanja, da bi družba napovedovala rast in uporabo omrežja IP po vsem svetu.
Več...
 
Novosti na portalu Vodafone live!
Si.mobil
ponedeljek, 23. junij 2008
Uporabnikom portala Vodafone live! je letos ponovno na voljo sklop koristnih počitniških informacij. Na enem mestu so zbrane informacije o Hrvaški, povezane s poletjem, počitnicami, morjem in zabavo. Poleg poletnih novosti Si.mobil svojim uporabnikom ponuja prenovljeni sklop Igre in tudi enostaven dostop do spletne skupnosti Facebook prek portala Vodafone live. Člani spletne skupnosti Facebook tako lahko prek svojih mobilnih telefonov osvežujejo svoj status, pregledujejo in nalagajo fotografije, pošiljajo in prebirajo sporočila, sprejemajo in pošiljajo povabila idr.
Več...
 
(Tudi) SiOL TV že nekaj tednov z MPEG4
Telekom Slovenije
četrtek, 19. junij 2008
Telekom Slovenije uporabnikom po vsej Slovenije že nekaj tednov ponuja SiOL TV tudi na podlagi naprednejšega prenosnega standarda MPEG4. Gre za rešitev, ki zaradi večje kompresije vsebin za delovanje potrebuje manj pasovne širine in s tem razširi krog potencialnih uporabnikov SiOL TV. Tako lahko številni naročniki, ki zaradi tehničnih omejitev še do nedavnega niso imeli dostopa do storitve, do nje lahko pridejo po ustaljeni prodajni poti. SiOL TV na podlagi novega protokola v praksi že uporablja nekaj sto naročnikov.
Več...
 
S terminalom MC75 nad poslovno kritične operacije
Kaj dogaja
sreda, 18. junij 2008
Špica je predstavila najnovejši ročni terminal Motorola MC75, ki združuje funkcionalnost telefona, dlančnika, navigacijske naprave GPS in čitalca črtnih kod ter učinkovito zapolnjuje povpraševanje trga po robustnih in visokozmogljivih delovnih orodjih.
Več...
 
M:Stik tudi samostojno
Mobitel
sreda, 18. junij 2008
Družba Mobitel je svojim naročnikom omogočila dve novi ugodnosti – možnost najema naprave M:Stik in sklenitev samostojnega naročniškega razmerja Solo M:Stik. M:Stik uporabnikom omogoča uporabo govornih in video klicev ter uporabo sporočil SMS in MMS prek osebnih računalnikov, povezanih na internet. Mobilne storitve, opravljene prek M:Stika, pa se obračunajo po ceniku naročniškega razmerja za promet v domačem omrežju, tudi ko se uporabnik nahaja v tujini.
Več...
 
Ciscova raziskava o spletni trgovini razkriva »četrti kanal« prodaje
Cisco Systems
torek, 17. junij 2008
Ciscova raziskava odkriva, da mobilne naprave z omogočanjem novega kanala za nakupovanje predstavljajo veliko priložnost za razvoj maloprodaje. Tretja letna raziskava podjetja o spletni trgovini nakazuje, da postajajo mobilne naprave poleg fizičnih trgovin, spletnih mest in katalogov pomemben kanal prodaje. Porast socialnega mreženja in naprednih mobilnih tehnologij je na novo definiral spletne izkušnje in z uvedbo mobilnih strategij daje prodajalcem nove vire ali prihodke.
Več...
 
Sony Ericsson prebuja fotografa v vseh nas
Sony Ericsson
torek, 17. junij 2008

Nova telefona s fotoaparatom C905 Cyber-shot in S302 podjetja Sony Ericsson potrošnikom po vsem svetu omogočata fotografiranje in izmenjavo fotografij, ne glede na njihove želje, fotografsko znanje ali znesek, ki so ga pripravljeni odšteti za nakup. Če potrebujete kompaktni telefon s fotoaparatom prestižnega izgleda ali resnično alternativo digitalnemu fotoaparatu, ima Sony Ericsson ustrezen telefon za vas.

Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 63 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.