Novice
LG prodal največ mobilnikov v ZDA
LG Mobile
četrtek, 14. avgust 2008
LG Mobile je dosegel nov uspeh na področju mobilne telefonije. V zadnjem četrtletju so namreč na tržiščih Severne Amerike dosegli izjemen dosežek, saj so prodali največ mobilnikov doslej in prvič po letu 1998 s prvega mesta izrinili tradicionalno zmagovalko Motorolo. Dobro prodajo so beležili vsi LG-jevi aktualni modeli mobilnikov.
Več...
 
Integracija Linksysovega partnerskega programa za mala podjetja s Ciscovim
Cisco Systems
sreda, 13. avgust 2008
Cisco je objavil, da pridružuje storitve in sredstva programa Linksys Small-Business Channel Partner Program v svoj priznani program za partnerje Cisco Channel Partner Program, in sicer v okviru razvoja Ciscove strategije za uveljavljanje malih in srednje velikih podjetij (SMB) na tržišču. To pomeni, da bodo izdelke iz serije Linksys Business vključili v zbirko izdelkov za mala in srednje velika podjetja in Ciscovim partnerjem zagotovili dostop do različnih rešitev, kjer bodo imeli tudi več izbire in tudi več možnosti za zaslužek.
Več...
 
Zaradi neviht povečano število okvar na telekomunikacijskem omrežju
Telekom Slovenije
ponedeljek, 04. avgust 2008
Zaradi pogostih neurij in neviht v zadnjem času v Telekomu Slovenije beležijo povečano število okvar na telekomunikacijskem omrežju in napravah. Zaradi velikega števila hkratnih okvar na različnih območjih so se ponekod podaljšali tudi časi za odpravo teh napak. Nestanovitno vreme in atmosferske motnje vremenoslovci napovedujejo tudi za prihodnje dni.
Več...
 
Novi Siemens Gigaset C380, A580 in A585
Siemens
petek, 01. avgust 2008
Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) predstavlja dva nova vstopna modela brezvrvičnih telefonov: Gigaset A580 (tudi v hibridni različici IP) in Gigaset A585 z vgrajenim odzivnikom. Nova telefona razreda A sta popolna izbira za uporabnike, ki jim veliko pomeni kakovost, preprosta uporaba in privlačna oblika. Odlikuje ju čas pogovora do 25 ur in funkcija prostoročnega telefoniranja z briljantno kakovostjo zvoka. Siemens Gigaset C380 sledi uspehu njegovega predhodnika v srednjem razredu, Gigaseta C450. Gigaset C380 odlikuje dolg čas pripravljenosti in pogovora, okolju prijazna in varčna tehnologija ECO DECT, briljantna kakovost zvoka in priročno prostoročno telefoniranje.
Več...
 
Intel praznuje 40 let
Kaj dogaja
petek, 18. julij 2008

Podjetje Intel 18. julija praznuje 40 let obstoja. V tem času je bilo podjetje uvrščeno na seznam Fortune 500, postalo splošno razpoznavno s kampanjami Intel Inside, izumilo mikroprocesor in na en čip postavilo milijarde tranzistorjev.

Več...
 
Dinamični mobilnik s polno tipkovnico
LG Mobile
ponedeljek, 14. julij 2008
LG Mobile pridno veča svoj nabor novih mobilnih telefonskih aparatov. Pri najnovejšem modelu, imenovanem LG KS360, so bili inženirji še posebej inovativni, saj so mobilnik opremili s QWERTY-tipkovnico polne velikosti. Novinec, namenjem predvsem mlajšim generacijam, ki pogosto uporabljajo najrazličnejše metode sporočanja, je odet v živobarvne barvne kombinacije, k nam pa prihaja oktobra.
Več...
 
LG KP100 Rubby
LG Mobile
četrtek, 03. julij 2008

LG Mobile je z julijem tudi v Sloveniji začel prodajati svoj najosnovnejši mobilni telefon. Novinec, imenovan Rubby (tovarniška oznaka KP100), je namenjen najmanj zahtevnim uporabnikom, ki bi z mobilnim telefonom radi le telefonirali in ne potrebujejo številnih dodatnih funkcij, ki občutno podražijo aparat. Cena LG Rubby v prosti prodaji znaša 49,90 €.

Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 50 - 56 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.