Iskratel


Iskratel gostil ukrajinsko delegacijo Ministrstva za informatiko in zveze
Iskratel
sreda, 03. oktober 2001
Iskratel d.o.o. iz Kranja je že več kot trideset let prisoten na ukrajinskem trgu, poprej seveda v okviru Sovjetske zveze, in predstavlja pomembnega partnerja v trgovinski menjavi med Slovenijo in Ukrajino. Tako je na povabilo Iskratela konec septembra Slovenijo obiskala pomembna delegacije iz Ukrajine.
Več...
 
O lastništvu Iskratela konec septembra
Iskratel
četrtek, 09. avgust 2001
Slovenska razvojna družba (SRD) je včeraj z javnim razpisom začela zbirati ponudbe za nakup dela skupnega poslovnega deleža družbe Iskratel, v katerem ima SRD 19,235-odstotni delež osnovnega kapitala. Pri nakupu omenjenega deleža imajo predkupno pravico vsi sedanji lastniki tega kranjskega podjetja. To je priložnost za Siemens, ki lahko postane večinski lastnik družbe, s čimer bi se dosedanje "ravnotežje" porušilo.
Več...
 
Iskratel odprl nove proizvodne obrate v Rusiji
Iskratel
petek, 27. julij 2001
Da bi si med ponudniki telekomunikacijske opreme zagotovili večje konkurenčne prednosti in možnost nadaljnjega razvoja na področju bivše sovjetske zveze, sta Iskratel in IskraUralTEL na Uralu zgradili novo tovarno za proizvodnjo komutacijskega sistema SI2000 verzije 5, v katero sta vložila več kot 5 milijonov USD.
Več...
 
Iskratel še povečuje tržni delež v Ruski federaciji
Iskratel
torek, 17. julij 2001
Iskratel, vodilni slovenski tehnološki center za razvoj informacijske in telekomunikacijske infrastrukture, s svojo več kot 30 letno prisotnostjo v Ruski federaciji predstavlja pomembnega partnerja v trgovinski menjavi med Slovenijo in Rusko federacijo.
Več...
 
Iskratel generalni sponzor prireditve Teleinfos
Iskratel
petek, 11. maj 2001
Podjetje Iskratel, kot prvi izvoznik tele-informacijske tehnologije v Sloveniji, letošnje leto nastopa kot generalni sponzor sejemske prireditve Teleinfos, s čimer med drugim želi poudariti pomembnost dogodka in razvoja telekomunikacij. Teleinfos bo potekal v Cankarjevem domu v Ljubljani od 16.5. do 18.5.2001.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 21 od 21

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.