Iskratel


Telsima in Iskratel nagrajena na WiMAX World
Iskratel
petek, 19. januar 2007
Telsima Corporation je s produktno linijo StarMAX 6400, del katerega predstavlja tudi Iskratelov produkt SI3000, osvojila nagrado »Best of WiMAX World 2006«, Boston. V Iskratelu tako uspešno sledijo viziji strateškega partnerskega povezovanja in prodora na nova tržišča.
Več...
 
Iskratel sklenil partnerstvo z ameriškim podjetjem BroadSoft
Iskratel
četrtek, 11. januar 2007
Iskratel je v Kranju sklenil partnerstvo z ameriškim podjetjem BroadSoft®, ki velja za enega vodilnih proizvajalcev VoIP rešitev za poslovne in rezidenčne uporabnike. Iskratel bo s pomočjo njihovega produkta Broadworks obogatil svoj portfelj ponudbe komunikacijskih rešitev.
Več...
 
Iskratel v Hong Kongu
Iskratel
ponedeljek, 04. december 2006
Iskratel od danes pa do 8.12. na razstavišču Asiaworld-Expo v sklopu mednarodnega telekomunikacijskega dogodka ITU Telecom World v Hong Kongu premierno predstavlja novo družino izdelkov SI3000.
Več...
 
Iskratel na svetovnem forumu 21st Century Communications
Iskratel
četrtek, 30. marec 2006
Skupina Iskratel se od 27. do 30. marca predstavlja na svetovnem forumu 21st Century Communications v Londonu, ki je hkrati eden najpomembnejših informacijskih in komunikacijskih dogodkov tega leta. Iskratel na produktnem nivoju predstavlja napredni gradnik omrežji naslednjih generacij, izdelek SI2000 MSAN in aktivno sodeluje tudi s predavanji.
Več...
 
Iskratel uspešno v Ukrajini
Iskratel
sreda, 09. julij 2003
Kranjsko podjetje Iskratel je z Utelom, drugim največjim ukrajinskim operaterjem telekomunikacij, podpisalo pogodbo za dobavo telekomunikacijskih sistemov SI2000. Posel v vrednosti prek 15,5 milijona ameriških dolarjev je bil sklenjen ob sodelovanju Iskratelovega ukrajinskega hčerinskega podjetja Monis, obe podjetji pa sta si z njim omogočili tudi prodor na področja, kjer Iskratel s svojimi produkti prej ni bil zastopan.
Več...
 
Iskratel predal ruskemu naročniku IP kontaktni center
Iskratel
torek, 30. julij 2002
Podjetje Iskratel je z ruskim operaterjem MCNTT, katerega največji delničar je eden izmed največjih ruskih telekomunikacijskih operaterjev - Rostelekom, 11. julija v Moskvi podpisalo pogodbo o prevzemu IP kontaktnega centra.
Posel je imel naravo projekta na ključ, pri čemer je s podjetjem Iskratel pri razvoju in realizaciji sodelovalo še podjetje CDE-nove tehnologije in podjetje s skupnim vlaganjem IskraUralTel.
Več...
 
Iskratel dobil velik posel v Makedoniji
Iskratel
četrtek, 16. maj 2002
Podjetje Iskratel je z makedonskim operaterjem telekomunikacij, družbo Makedonski Telekomunikaciji aprila podpisalo pogodbo v vrednosti 5 milijonov ameriških dolarjev o nadgradnji in rekonfiguraciji makedonske telekomunikacijske mreže.
Več...
 
Iskratel na največjem ruskem sejmu telekomunikacij
Iskratel
sreda, 15. maj 2002
Kranjsko podjetje Iskratel se tudi letos med 13. in 17. majem pridružuje svetovnim proizvajalcem na področju telekomunikacijskih tehnologij s predstavitvijo na moskovskem sejmu SVIAZ/EXPO COMM 2002. Ta sejem je največja tovrstna prireditev na območju Rusije in ostalih držav bivše SZ.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 21

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.