Siemens


Siemens prodal posel mobilnih telefonov tajvanskemu BenQ
Siemens
sreda, 08. junij 2005
Tajvansko podjetje BenQ Group (nekdaj znan kot Acer), ki poleg produktov potrošne elektronike, kot so digitalne kamere, skenerji in LCD monitorji, proizvaja tudi mobilne telefone, bo pridobilo celotno Siemensovo enoto mobilnih telefonov z več kot 6000 zaposlenimi po vsem svetu. Vodenje in poslovanje podjetja še naprej potekalo s sedeža v Münchnu. Posel pa naj bi zaključili v zadnjem četrtletju Siemensovega fiskalnega leta 2005.
Več...
 
Mobilnik Siemens CL75 s parfumom
Siemens
torek, 26. april 2005
Siemens Communications je v Parizu razkril prvi mobilni telefon, ki so ga za ženske oblikovale ženske. Siemensov CL75, ki so ga pred kratkim predstavili tudi na CeBIT-u, je tako s tehnološkega kot estetskega vidika oblikovan posebej za ženske in je z modnim cvetličnim motivom, popolni modni dodatek za današnjo moderno žensko, so prepričani v Siemensu.
Več...
 
Siemens predstavlja poslovni mobilnik SP65
Siemens
torek, 22. marec 2005
Siemensova skupina Communications Group bo na tržišče poslala nov visoko zmogljiv mobilni telefon poslovnega razreda. Mobilnik ne vsebuje digitalnega fotoaparata in je izdelan za poslovneže, ki potrebujejo mobilni telefon s prefinjenimi sinhronizacijskimi lastnostmi. Odsotnost digitalnega fotoaparata podpira korporativno varnostno politiko podjetij, ki zaposlenim prepoveduje uporabo mobilnikov z vgrajenim fotoaparatom.
Več...
 
Siemens odkriva nove dimenzije komunikacij
Siemens
četrtek, 17. februar 2005
Pod sloganom »Odkrijte nove dimenzije komunikacij« je Siemens Communications na letošnjem 3GSM kongresu v Cannesu predstavil vrsto novih izdelkov in rešitev za operaterje in podjetja. Med njimi nove aplikacije SIP (Session Initiation Protocol) in machine-to-machine rešitve (M2M). S testnim sistemom Gigabit je Siemens prvič odprl vrata svojega razvojnega laboratorija poslovni javnosti.
Več...
 
Tretji Java Masters - prijave do 15. maja
Siemens
četrtek, 13. januar 2005
Siemens Communications v sodelovanju s Sun Microsystems že tretje leto zapored organizira mednarodno tekmovanje za razvoj novih mobilnih aplikacij v programskem jeziku Java. Udeleženeci Java Masters 2005 bodo lahko izdelali inovativne aplikacije za Siemensove modele mobilnih telefonov S65, M65 in CX70. Poleg študentov bi radi organizatorji letos k sodelovanju pritegnili tudi čimveč podjetij.
Več...
 
Siemens novi eksluzivni partner Mercedes-Benz
Siemens
četrtek, 04. november 2004
V novembru 2004 bo Siemens postal Mercedes-Benzov službeni poslovni partner pri opremljanju Mercedesovih vozil z mobilnimi telefoni. Sprva bo na voljo multimedijski mobilni telefon CX65, ki ga lahko Mercedesovi uporabniki naročijo skupaj z novim avtom neposredno v tovarni.
Več...
 
Siemens predstavil skupino Siemens Communications
Siemens
sreda, 27. oktober 2004
Na današnji novinarski konferenci je Siemens predstavil novo ustanovljeno skupino Siemens Communications, ki je pričela poslovati prvega oktobra 2004. Namen združitve v eno skupino je uporabnikom ponuditi celovite komunikacijske rešitve, kar obsega vse, od izdelkov za končne uporabnike, do izgradnje kompleksnih omrežnih infrastruktur za podjetja in operaterje, vse skupaj pa skupina Simemens Communications podpira s kakovostnimi in profesionalnimi storitvami. Predstavniki Simensa so predstavili tudi dva nova poslovna mobilnika serije 65 – SL65 in SK65, ki se odlikujeta z vrhunskim oblikovanjem in dovršeno tehnologijo.
Več...
 
Siemensova mobilnika CX70 in CX70 EMOTY s 3D pogledom in čustvi
Siemens
torek, 14. september 2004
Siemens mobile je predstavil nov multimedijski mobilni telefon - tripasovni mobilnik CX70 s 3D zabavnimi vsebinami in njegovo različico CX70 EMOTY - prvi mobilnik, ki uporabnikom omogoča izmenjavo čustev prek novega načina senzorskega upravljanja. Oba mobilnika sta prijetna in enostavna za uporabo ter uporabnikom omogočata bolj zabavne načine komuniciranja.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 49

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.