Siemens


Programska napaka v siemensovih mobilnikih serije 65
Siemens
petek, 27. avgust 2004
Siemens mobile opozarja na programsko napako v seriji mobilnikov 65, ki obsega mobilne telefone C65, CX65, M65, S65 in SL65 ter njihove različice za mobilne operaterje CV 65, CT65, CXV65 in CXT65. Programska napaka lahko v zelo redkih in manj verjetnih primerih uporabe povzroči motnje v avdio prenosu.
Več...
 
CX70: Prvi Siemensov mobilni telefon s funkcijo »Push and Talk«
Siemens
petek, 20. avgust 2004
S svojim mobilnim telefonom CX70, Siemens predstavlja prvi mobilni telefon s funkcijo »Push and Talk« (PaT). Nova walkie-talkie storitev preko omrežja mobilne telefonije olajša komuniciranje v družbi s prijatelji ali v službi na delovnem mestu in v mobilno komuniciranje vnaša elemente spontanosti. Urejanje delovnih obveznosti v zadnji minuti, širjenje informacij, koordinacija nalog ali zgolj ohranjanje stikov s prijatelji: s funkcijo Push and Talk je vse tako enostavno kot en sam pritisk na gumb.
Več...
 
Letošnje Siemensove novosti na sejmu CeBIT
Siemens
četrtek, 18. marec 2004
Leto 2004 pomeni za skupino Siemens Mobile preobrat v ponudbi mobilne telefonije. Poleg uvajanja tehnoloških novosti, bo Siemens Mobile letošnje leto obeležil s podatkovnimi storitvami, ki bodo prvič na voljo tudi uporabnikom na množičnemu trgu. V ponudbo Siemensove mobilne telefonije bodo vključene storitve pošiljanja multimedijskih sporočil, storitev Push to Talk in tretja generacija mobilne telefonije. Mobilna telefonija bo postala mnogo več kot zgolj telefoniranje in pošiljanje kratkih sporočil. Pogoji za preobrat v mobilni telefoniji bodo letos uresničeni: hitrejša infrastruktura omrežja, konvergenca različnih omrežij, fiksnega in mobilnega in pametnejši izdelki, ki bodo nove storitve približale širšemu trgu uporabnikov.
Več...
 
3D igre za mobilne telefone
Siemens
petek, 12. marec 2004
Siemens mobile je z objavo najnovejše 3D tehnologije za igre za mobilne telefone podprte z Javo, ponovno dokazal svojo usmerjenost k uporabnikom. Tehnologija Java Mobile 3D Graphics (JSR 184) je bila ustvarjena z namenom bistvenega izboljšanja uporabniških izkušenj pri igranju iger na mobilnikih.
Več...
 
Siemens in 3GSM svetovni kongres
Siemens
torek, 24. februar 2004
Na letošnjem 3GSM svetovnem kongresu, ki od 23. do 26. februarja poteka v Cannesu, svoje novosti ter inovativne rešitve predstavlja tudi Siemens mobile, in sicer s sloganom »Ustvarjanje vodilnega položaja – Inovativnost, napredek, zanesljivost«.
Več...
 
Siemens predstavil U15
Siemens
sreda, 15. oktober 2003
Siemens je na Dunaju predstavil nov mobilni telefon tretje generacije U15. Gre za mobilnik tretje generacije, ki je eden izmed prvih, ki uporabnikom ponujajo tako video telefonijo kot avdio prenos ter s tem popolno 3G izkušnjo.
Več...
 
Siemensov mobilnik M55 naprodaj v Sloveniji
Siemens
ponedeljek, 04. avgust 2003
Slovenskim uporabnikom je že na voljo najnovejši Siemensov mobilni telefon M55, so sporočili iz slovenske izpostave tega podjetja.
Več...
 
Siemens SL 55
Siemens
sreda, 12. marec 2003
Na CeBIT-u, ki te dni poteka v nemškem Hannovru je Siemens predstavil nov telefon SL 55. Poleg elegantne oblike, ki prvič pri tem podjetju vključuje "raztegljiv" mehanizem, ponuja Siemens SL55 možnosti MMS, barvni zaslon, pokrivanje treh frekvenčnih območij, tehnologijo Java in GPRS (class 8).
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 49

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.