Siemens


Siemens utrjuje položaj v razvoju in gradnji 3G
Siemens
torek, 20. november 2001
Na telekomunikacijskem dogodku »Azijske komunikacije in multimedija 2001« v Kuala Lumpurju je Siemens IC Mobile opravil prvi UMTS klic v Maleziji ter s tem ponovno potrdil svoje vodilno mesto med razvijalci tehnologij in infrastrukture tretje generacije mobilne telefonije. Dodatna potrditev temu nazivu je tudi sklenjen dogovor za postavitev prvega 3G omrežja v ZDA, ki ga je Siemens pred kratkim podpisal z drugim največjim ameriškim operaterjem Cingular Wireless.
Več...
 
Siemensova GPRS telefona že v Sloveniji
Siemens
ponedeljek, 27. avgust 2001
Siemens, d.o.o. Slovenija konec septembra zaključuje poslovno leto 2000/2001, ki je po dosedanjih podatkih močno preseglo lanskoletne uspehe, so danes na tiskovni konferenci povedal predstavniki podjetja. V Sloveniji je Siemens prodal kar 5-krat več mobilnih telefonov kot v lanskem poslovnem letu, s tem pa je narasel tudi njegov tržni delež, ki je sedaj ocenjen na več kot 25 odstotkov. K dodatni rasti naj bi v prihodnje prispevala še pestrejša ponudba telefonov: septembra prihajata na slovenski trg prva Siemensova GPRS mobilna telefona ME45 in S45 nove serije 45, za njima pa še mobilni telefon C45.
Več...
 
Stotisoč siemensovih 35-ic
Siemens
četrtek, 21. junij 2001
Siemensova serija mobilnih telefonov tipa 35 je uspehu v svetu pred kratkim dodala še edinstven uspeh v Sloveniji. Siemens d.o.o. je prodal stotisoči mobilni telefon te serije, ki vključuje modele A36, C35i, M35i in S35i. Vsi ti modeli so v Sloveniji s pestro ponudbo funkcij in enostavnim menijem, predvsem pa uporabnikom sprejemljivo ceno prepričali mnoge, največ pa se jih je odločilo za model A36.
Več...
 
Na področju mobilnih telekomunikacij Siemens izboljšal položaj
Siemens
četrtek, 17. maj 2001
V prvem polletju je Siemens d.o.o. v Sloveniji prodal kar trikrat več mobilnih telefonov kot v celem preteklem poslovnem letu in s tem 5-odstotni tržni delež v enakem lanskem obdobju po ocenah Siemensa povečal na 25 odstotkov.
Več...
 
Siemensovo letno poročilo
Siemens
torek, 27. marec 2001
Siemens, tudi sicer ena vodilnih, na posameznih področjih pa celo vodilna svetovna multinacionalka, je lansko poslovno leto zaključil nadvse uspešno. Prodaja se je povečala za 14%, naročila za 20%, neto dobiček pa kar za 81%.
Več...
 
Redni sestanek delničarjev - v živo
Siemens
sreda, 21. februar 2001
Redni sestanek delničarjev koncerna Siemens si boste lahko ogledali preko Interneta. Sestanek bo 22. febrarja 2001 v Muenchenski olimpijski dvorani in se bo pričel ob 10 uri zjutraj, z otvoritvenim govorom predesdnika nadzornega odbora Dr. Karla - Hermanna Baumanna ter Dr. Heinricha v. Pierera.
Več...
 
Telefoni še niso zastonj
Siemens
četrtek, 15. februar 2001
Iz Siemensa sporočajo, da so v zadnjih nekaj dnevih prejeli veliko elektronske pošte, ki obljublja Siemensove mobilne telefone vsakemu, ki odpošlje elektronsko sporočilo naprej na več naslovov. To verižno pismo je potegavščina, ki povzroča veliko težav prevaranim prejemnikom.
Več...
 
Širitev mobilnih radijskih omrežij na Kitajskem
Siemens
torek, 30. januar 2001
Siemensova skupina Information and Communication Mobile (IC Mobile), je podpisala pogodbo za širitev GSM (Global System of Mobile Communications) mobilnih radijskih omrežij s Shanghajsko družbo za mobilne komunikacije. Naročilo je vredno okoli 125 milijonov evrov in je namenjeno dobavi GSM baznih postaj in preklopnih sistemov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 49

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.