Vega - Western Wireless International


Po vsej Evropi in severni Ameriki za 50 SIT
Vega - Western Wireless International
četrtek, 25. november 2004
Vega - kot se sam poimenuje "najcenejši operater na trgu" - je z današnjim dnem za vse predplačnike občutno znižal cene klicev v tujino. Tako klici v vsa evropska fiksna omrežja in vsa severnoameriška omrežja do začetka januarja stanejo vsega 50 tolarjev na minuto.
Več...
 
Logotipi in melodije preko SMS sporočil za uporabnike Vege
Vega - Western Wireless International
sreda, 14. april 2004
Uporabniki Vege lahko od včeraj na spletni strani Vege na naslovu www.vega070.com v rubriki zabava najdejo novo storitev – logotipe in melodije za mobilne telefone.
Več...
 
Vega zmanjšala izgubo
Vega - Western Wireless International
četrtek, 19. februar 2004
Vega, podružnica podjetja Western Wireless International, je leto 2003 končala z 41 odstotkov manjšo izgubo kot v letu 2002. V enakem obdobju lani so se za več kot 40 odstotkov povečali tudi njeni prihodki.
Več...
 
300 SMS-ov za osebne podatke
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 02. februar 2004
Vsi novi uporabniki predplačniških paketov Vega Mega in Vega Mega City bodo, če bodo Vegi do konca marca poslali svoje osebne podatke na priloženi registracijski kartici, dobili 300 brezplačnih SMS sporočil. Predvidevamo, da bodo lahko toliko sporočil poslali brezplačno saj jim bo telefon neprestano brenčal, če jih bodo dobili :)
Več...
 
Vega se je pritožila na odločitev Agencije
Vega - Western Wireless International
četrtek, 22. januar 2004
Predstavniki podjetja Western Wireless International so na Ministrstvu za informacijsko družbo danes vložili pritožbo zoper odločbo Agencije za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto. Z njo je Agencija tik pred Božičem ustavila preiskavo glede obsežne prijave, ki jo je Vega, da bi izboljšala konkurenčne razmere na trgu, vložila zgodaj lani.
Več...
 
10 SIT za SMS
Vega - Western Wireless International
torek, 30. september 2003
Iz Vege so danes (z jutrišnjim datumom op.u.) sporočili, da so še za tri mesece podaljšali promocijo za vse uporabnike predplačniškega paketa Vega Mega City.
Več...
 
S storitvijo Clever do cenejšega mobilnika pri Vegi
Vega - Western Wireless International
torek, 09. september 2003
Novi naročniki Vege lahko od začetka septembra ob sklenitvi naročniškega razmerja kupijo Sagemov barvni mobilnik My-X5 za kar četrtino ceneje, če se ob aktivaciji odločijo za storitev Clever.
Več...
 
Vega prilagaja cene s 1. septembrom
Vega - Western Wireless International
torek, 19. avgust 2003
Po podobnih potezah svojih konkurentov je danes tudi Vega sporočila, da bo spremenila cene svojih storitev. »Te spremembe so bile potrebne zaradi nedavnih dogodkov na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij,« je povedal generalni direktor Vege Julien Coustaury.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 63

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.