Vega - Western Wireless International


WWI prodala GSM licenco podjetju Tuš mobil d.o.o.
Vega - Western Wireless International
sreda, 24. maj 2006
Western Wireless International d.o.o., ki posluje pod blagovno znamko Vega, je danes prodala svoje GSM frekvence in preostalo infrastrukturo podjetju Tuš mobil d.o.o.. Omenjena prodaja GSM licence in preostale infrastrukture Tuš mobil-u je sledila po prodaji Veginega omrežja Simobilu in Mobitelu. V dogovoru z Agencijo za pošto in elektronske komunikacije RS, bo prenos frekvenc stopil v veljavo s 1. junijem 2006.
Več...
 
V Vegi razočarani nad odločitvijo APEK-a
Vega - Western Wireless International
petek, 21. april 2006
»Gledano strogo po črki zakona ima g. Simonič prav, a je njegova odločitev glede na okoliščine nerazumljiva in toga,« je na današnji novinarski konferenci povedal Steven Bayard Fast, generalni direktor Vege. »Naš namen je bil zgolj olajšati naročnikom prehod k drugemu mobilnemu operaterju,« je pojasnil in dodal, da bi to omogočili uporabnikom brez dodatnih stroškov prenosa številke ali prekinitve naročniških pogodb.
Več...
 
Vega - vege
Vega - Western Wireless International
sreda, 19. april 2006
Družba Western Wireless oziroma Vega, danes zaključuje svoj eksperiment v Sloveniji. Za skupaj 5 milijonov evrov so prodali 191 baznih postaj in lokacij družbi Mobitel in 139 baznih postaj z lokacijami družbi Si.mobil. Pustimo ob strani, ali jih je bilo skupaj 330 ali 326 (morda za štiri pri Si.mobilu niso vedeli, ali pa jih bo toliko nekomu zmanjkalo?), dejstvo je se je družba z omenjenim zneskom zadovoljila in naj bi hkrati umaknila vse tožbe proti državi in Mobitelu.
Več...
 
Država bo ponovno izbirala mobilnega operaterja
Vega - Western Wireless International
sreda, 11. januar 2006

Državna revizijska komisija je v ugodila Veginemu zahtevku za revizijo postopka razpisa Ministrstva za javno upravo glede izbire ponudnika mobilne telefonije. Razpis je tako razveljavljen in bo ponovljen z novimi pogoji, ki ne bodo delali nezakonitih razlik med ponudniki. Postopek, ki naj bi pripeljal do velikega prihranka davkoplačevalskega denarja se je tako zavlekel.

Več...
 
WWI je osupla in gre na upravno sodišče
Vega - Western Wireless International
sreda, 21. december 2005
Iz družbe Western Wireless International d.o.o. so sporočili, da so osupli glede odločbe Urada RS za varstvo konkurence, ki ugotavlja, da družba Mobitel ni zlorabljala položaja na trgu. Podali se bodo na upravno sodišče saj dvomijo o objektivnosti in neodvisnosti Urada.
Več...
 
Steven Fast prevzel vodenje WWI v Sloveniji
Vega - Western Wireless International
torek, 20. september 2005
Z današnjim dnem Steven Fast, dosedanji namestnik Juliena Coustauryija, prevzema funkcijo generalnega direktorja Vege, podružnice WWI v Sloveniji. Fast bo nadaljeval z dosedanjo poslovno usmeritvijo Vege in ciljev družbe na slovenskem trgu mobilne telefonije ne namerava spreminjati, so povedali v Vegi.
Več...
 
Vegini prijatelji za 1 tolar
Vega - Western Wireless International
torek, 01. februar 2005
Pri najmlajšem in najcenejšem operaterju na slovenskem trgu (kot se označujejo pri Vegi) so danes začeli s prodajo izboljšanega predplačniškega paketa Vega Mega City (sl. milijonsko mesto Vega). Ta bo odslej namesto klicanja enega Vega kolege omogočal klicanje osmih Vega frendov (sl. osmih Vega prijateljev) za samo 1 SIT na minuto. Prav tako si bodo Vega frendi kratka sporočila pošiljali po vsega 1 tolar za SMS.
Več...
 
Vlada čaka, Vega tudi...
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 31. januar 2005
STA poroča, da je posebna delovna skupina, ki jo je vlada pooblastila za pripravo stališč glede odškodninskega zahtevka družbe Western Wireless International (WWI) zoper državo, končala delo. S predlaganimi stališči bo vlada predstavnike WWI in njihove slovenske hčerinske družbe, ki nastopa pod blagovno znamko Vega, seznanila na skupnem sestanku že ta teden, o dokončni vsebini odgovora na odškodninski zahtevek družbe WWI pa se bo vlada odločala na eni od svojih rednih sej v februarju.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 63

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.