Vega - Western Wireless International


Banane bodo zaplesale v Ljubljani
Vega - Western Wireless International
petek, 12. oktober 2001
VEGA vabi vse uporabnike mobilnega telefona (in tistih nekaj, ki ga še ne uporabljate) v petek in soboto pred ljubljanski Maximarket. V petek, 12. oktobra od 16. do 23. ure in soboto, 13. oktobra od 8. do 14. ure se bo tako nadaljeval Banana tour.
Več...
 
Banane v Mariboru in Celju
Vega - Western Wireless International
sreda, 03. oktober 2001
V okviru akcije Banana tour bodo v septembru in oktobru Vega promocijske ekipe po vsej Sloveniji razdelile na desetine ton slastnih banan z nalepko Vega in letakom, na katerem bodo vsi podatki o veliki nagradni igri "V tretje gre rado".
Več...
 
WWI predstavlja blagovno znamko VEGA
Vega - Western Wireless International
torek, 18. september 2001
Družba Western Wireless International d.o.o. (WWI), tretji uradni operater GSM mobilnih komunikacij v Sloveniji, je pričel s široko akcijo predstavitve in utrditve svoje nove blagovne znamke, pod katero bo na slovenskem trgu ponujala svoje storitve. Pod blagovno znamko VEGA predstavljajo pod sloganom »v tretje gre rado«, bo WWI v prvem obdobju ponudil slovenskim uporabnikom napredne brezžične telekomunikacijske storitve po dostopnih cenah.
Več...
 
WWI prvi v Sloveniji
Vega - Western Wireless International
ponedeljek, 23. julij 2001
Western Wireless International je prvi operater mobilnih telekomunikacij v Sloveniji, ki je zamenjal svojega direktorja. Novi generalni direktor je Julien Coustaury, ki se je z nekaj besedami predstavil na današnji novinarski konferenci je nadomestil Philipa Fritza, ki je še letos marca razlagal kaj bo naredil WWI pri nas.
Več...
 
Vodafone prodal avstrijski Tele.ring WWI
Vega - Western Wireless International
četrtek, 10. maj 2001
Vodafone je ta teden objavil novico, da je privolil v prodajo 100 odstotnega lastniškega deleža avstrijskega telekomunikacijskega podjetja tele.ring podjetju Western Wireless International Corporation.
Več...
 
Western Wireless International plačal koncesnino
Vega - Western Wireless International
petek, 02. marec 2001
Western Wireless International d.o.o. je včeraj v skladu z sklenjeno pogodbo državi plačal koncesijsko dajatev za koncesijo za opravljanje storitev GSM mobilnih telekomunikacij v višini 4,91 milijarde tolarjev. S tem je Western Wireless International tudi uradno postal tretji operater GSM mobilnih telekomunikacij v Sloveniji.
Več...
 
Western Wireless International dobil koncesijo za GSM 1800
Vega - Western Wireless International
petek, 17. november 2000
Vlada Republike Slovenije je včeraj sporočila, da je eno od treh koncesij za opravljanje storitev GSM mobilnih telekomunikacij v frekvenčnem spektru 1800 MHz podelila tudi podjetju Western Wireless International d.o.o. iz Ljubljane, ki je v lasti podjetja Western Wireless International. Ponudba te družbe je bila ocenjena kot najboljša, družba pa je ponudila tudi enkratno plačilo koncesijske dajatve v višini 4,91 milijarde tolarjev. Predstavniki podjetja Western Wireless International so na današnji novinarski konferenci natančneje predstavili svoje aktivnosti in načrte na slovenskem tržišču.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 63 od 63

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.