Ure Sony Ericsson...
Sony Ericsson
sreda, 20. junij 2007
S tremi nevsakdanjimi novimi urami Bluetooth™, ki jih je predstavil Sony Ericsson, boste imeli res vse pod nadzorom so prepričani v tem podjetju. Iz serije ur Bluetooth™ MBW-150 izberite tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu in izkoristite prednost nadzorovanja telefona z uro. Nova serija ur Bluetooth™ Sony Ericsson MBW-150 je nastala v sodelovanju z vodilnim svetovnim proizvajalcem ur Fossil ter je s sodobno obliko in vrhunsko tehnologijo Bluetooth™ resnično pred svojim časom. »Ko boste začeli uporabljati uro Bluetooth™, se boste vprašali, kako ste sploh lahko živeli brez nje,« je povedal José Barreiro-López, vodja oddelka za prodajo in podporo trženja pri Sony Ericssonu. »Uporaba ure kot brezžičnega vmesnika s telefonom je tako priročna in nevpadljiva, kot je le mogoče. Ne glede na to, ali ste v družbi, v službi ali doma z družino, imate za vsako priložnost na voljo ustrezno izvedbo ure Bluetooth™.« Brezčasna oblika V sodelovanju s podjetjem Fossil je Sony Ericsson oblikoval tri ure Bluetooth™, za katere sta značilni vpadljiva oblika in vrhunska tehnologija. Ura Bluetooth™ MBW-150 Music Edition je na voljo v črni barvi z oranžnimi detajli, uri Bluetooth™ MBW-150 Executive Edition daje posloven videz zapestnica iz nerjavečega jekla, uro Bluetooth ™ MBW-150 Classic Edition pa odlikuje usnjen pas in črna številčnica. Izberite različico, ki najbolj ustreza vašemu slogu: Vse tri ure serije MBW-150 imajo številčnico iz mineralnega stekla, odporno proti praskam in s prevleko proti bleščanju. Kadar je ne uporabljate za nadzorovanje telefona, je ura zaradi diskretnega zaslona OLED, ki je viden le med uporabo, videti kot običajna ura. Poleg tega dodana tehnologija Bluetooth™ zagotavlja vedno točen prikaz časa. Zaradi natančnosti kvarčnega analognega premikanja in digitalnega prikaza časa, ki je sinhroniziran z vašim telefonom, boste vedno v koraku s časom.

Diskreten slog

Ne glede na situacijo morate vedno, ko zazvoni telefon, imeti možnost, da hitro in brez prekinjanja pogovora z ljudmi okoli sebe preverite, kdo kliče. Ko prejmete klic ali besedilno sporočilo, vam ura Bluetooth™ MBW-150 na zapestju nežno zavibrira, tako da lahko z enim pogledom na zaslon ugotovite identiteto kličočega. Nežno se dotaknite gumba na uri in s tem zavrnite ali utišajte klic ali ga sprejmite s pritiskom tipke »Sprejmi« na slušalkah, avtoinštalaciji ali telefonu.

Daljinsko upravljanje

Če želite upravljati klice ali glasbo, vam telefona ni treba dejansko držati v roki. Če imate telefon na drugem koncu sobe ali če ga uporabljate za poslušanje glasbe prek domačih zvočnikov, uporabite uro Bluetooth™ MBW-150 kot daljinski upravljalnik. S pomočjo ure lahko med počivanjem v naslanjaču gledate posnetke, nastavljate glasnost, spreminjate postaje ali izključite glasbo.

Preprostost življenja

Z novimi funkcijami pri nadzorovanju telefona z uro bo življenje še preprostejše. Funkcija samodejnega seznanjanja Auto pairing™ samodejno seznani uro s telefonom, ko ju prvič povežete, tako da nastavitev sploh ni potrebna. Če ves čas gledate, kam ste založili telefon, to lahko preprečite z uro Bluetooth™ MBW-150, saj začne vibrirati vsakič, ko se preveč oddaljite od njega. Zaradi izkušenj podjetja Sony Ericsson s tehnologijo Bluetooth™ bo opozorilo z vibriranjem vedno dovolj jasno in zanesljivo.

Povezave

Ura Bluetooth™ MBW-150 je združljiva s številnimi telefoni Sony Ericsson; celoten seznam najdete na www.sonyericsson.com. Popolne povezave vključujejo: novi telefon W750i Walkman® z uro Bluetooth™ Music Edition, telefon K850 Cyber-shot™ z uro Bluetooth™ Classic Edition in Sony Ericsson P1, najnovejšo pridobitev med pametnimi telefoni, z uro Bluetooth™ Executive Edition.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.