Dinamični mobilnik s polno tipkovnico
ponedeljek, 14. julij 2008
LG Mobile pridno veča svoj nabor novih mobilnih telefonskih aparatov. Pri najnovejšem modelu, imenovanem LG KS360, so bili inženirji še posebej inovativni, saj so mobilnik opremili s QWERTY-tipkovnico polne velikosti. Novinec, namenjem predvsem mlajšim generacijam, ki pogosto uporabljajo najrazličnejše metode sporočanja, je odet v živobarvne barvne kombinacije, k nam pa prihaja oktobra.

LG KS360Pri LG Mobile so za uporabnike, ki na svojih mobilnikih veliko uporabljajo elektronsko pošto, obiskujejo spletne strani in klepetalnice ter pošiljajo kratka sporočila SMS, pripravili mobilnik LG KS360. Njegova glavna odlika je drsna tipkovnica polne velikosti s QWERTY-naborom tipk. Poleg velike tipkovnice telefon premore še na dotik občutljiv zaslon, fotoaparat ločljivosti 2 milijona točk ter režo za kartice tipa MicroSD.

Kot rečeno je vnos krajših in daljših besedil z novim LG KS360 zelo olajšano opravilo. Ko uporabnik uporablja drsno tipkovnico, se zLG KS360ahvaljujoč vgrajenemu pospeškomeru prilagodi tudi slika na preglednem 2,4-palčnem zaslonu LCD (samodejni zasuk za 90 stopinj). Kljub vgrajeni tipkovnici telefon ostaja kompaktnih dimenzij, saj meri vsega 10x5x1,7 cm in kot tak zlahka sodi v vsak žep ali torbico.

Mlajšim uporabnikom so prilagojene tudi barvne kombinacije mobilnika, saj je LG KS360 na voljo v srebrni in svetlomodri, beli in roza, črni in rdeči ter črni in sivi barvi. Novinec je tudi ustrezno multimedijsko podprt, predvaja namreč priljubljene glasbene datoteke formata MP3 ter video posnetke formata MPEG4, LG pa je v telefon vgradil tudi Bluetooth tehnologijo za povezovanje z ostalimi brezžičnimi dodatki (slušalkami, zvočniki, drugimi telefoni ...).

LG KS360 v Slovenijo prihaja oktobra, takrat pa bo znana tudi maloprodajna cena.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.