LG KP100 Rubby
četrtek, 03. julij 2008

LG Mobile je z julijem tudi v Sloveniji začel prodajati svoj najosnovnejši mobilni telefon. Novinec, imenovan Rubby (tovarniška oznaka KP100), je namenjen najmanj zahtevnim uporabnikom, ki bi z mobilnim telefonom radi le telefonirali in ne potrebujejo številnih dodatnih funkcij, ki občutno podražijo aparat. Cena LG Rubby v prosti prodaji znaša 49,90 €.

LG RubbyLG Mobile, ki ima v svoji ponudbi veliko število tehnološko dovršenih mobilnih telefonov, je prisluhnil tudi željam manj zahtevnih uporabnikov. Tem so pripravili osnovni mobilni telefon, ki deluje v omrežjih GSM (900 in 1.800) ter služi predvsem telefoniranju in pošiljanju kratkih sporočil SMS. V kompaktnem (10x4,6x1,3 cm) in lahkem (65 g) LG Rubby tako ne bomo našli vgrajenega digitalnega fotoaparata, mp3-predvajalnika ter spletnega brskalnika, ki občutno podražijo sodobne mobilnike. Namesto njih telefon ponuja zgolj osnovne funkcije, ki opazno pripomorejo k enostavnosti uporabe, saj so meniji preprosti in pregledni. Imenik telefona prikazuje zadnjih 10 klicanih številk ter prejetih in zgrešenih klicev. Med vgrajenimi funkcijami najdemo še alarm, koledar, računalnik, beležko, slovar T9 ter svetovno uro. Za krajšanje časa je na voljo tudi nekaj iger, ki se izrisujejo na barvnem zaslonu velikosti 3,8 cm. Odsotnost številnih dodatkov gre na roko avtonomiji delovanja. Vgrajena litij-ionska baterija namreč ponuja kar 420 ur čakanja v pripravljenosti, uporabnikom pa nudi 4 ure in pol pogovorov preden vnovičnim polnjenjem.

 LG Rubby, ki je na voljo v belo rdeči barvni kombinaciji, je naprodaj po priporočeni prodajni ceni 49,90 evra.
 
< Nazaj

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.