Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodilni svetovni proizvajalec omrežne internetne opreme, ki spreminja način, kako se ljudje povezujemo, komuniciramo in sodelujemo. Več informacij o podjetju Cisco lahko najdete na spletnem mestu http://www.cisco.com.

Cisco še naprej slabše kot lani
Cisco Systems
sreda, 13. februar 2002
Podjetje Cisco Systems Inc., vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet, je objavilo rezultate poslovanja za drugo četrtletje poslovnega leta 2002, ki se je končalo 26. januarja 2002. Čisti prihodki od prodaje so v drugem četrtletju znašali 4,8 milijarde USD.
Več...
 
Prva Cisco konferenca v Sloveniji
Cisco Systems
petek, 30. november 2001
Včeraj se je v Portorožu pričela prva konferenca podjetja Cisco Systems v Sloveniji z naslovom "Cisco danes, z vami jutri". Glavni namen je bil ponuditi lokalno konferenco z lokalizirano vsebino po lokalnih stroških, saj je obisk konference Networkers, ki je osrednja konferenca te družbe povezan z visokimi stroški. Ob tej priložnosti so predstavniki Cisca najavili za marca prihodnje leto podoben dogodek, kot je bil letošnji obisk AVVID kamiona.
Več...
 
CISCO Danes... z vami jutri
Cisco Systems
sreda, 28. november 2001
Jutri se v Avditoriju v Portorožu pričenja dvodnevna konferenca podjetja Cisco Systems Slovenija z naslovom "CISCO Danes... z vami jutri". Na konferenci bodo med drugim predavatelji govorili o pomenu telekomunikacijske infrastrukture za e-družbo, internetnih poslovnih rešitvah, praktičnih prednostih IP telefonije in univerzalnega prenašanja sporočil pri delu...
Več...
 
Večstoritvena IP omrežja so že resničnost
Cisco Systems
petek, 31. avgust 2001
Podjetje Mobitel je pri Fakulteti za elektrotehniko naročilo testiranje novih tehnologij in rešitev za napredne konvergenčne storitve. Testiranja so potekala v Laboratoriju za telekomunikacijske naprave, kjer so preizkušali tehnologijo VoIP (govor preko protokola IP) in IP telefonijo vodilne svetovne družbe na področju rešitev za Internet in IP omrežja Cisco Systems.
Več...
 
Cisco in drugi pospešujejo podporo za protokol IPv6
Cisco Systems
četrtek, 23. avgust 2001
Cisco Systems, Inc., vodilni svetovni proizvajalec omrežne opreme za internet, in več njegovih partnerjev sodelujejo pri pospeševanju razvoja strojne in programske opreme ter rešitev, ki bodo izkoriščale prednosti izboljšane funkcionalnosti internetnega protokola različice 6 (IPv6).
Več...
 
Cisco ob večjih prihodkih manj dobička
Cisco Systems
petek, 10. avgust 2001
Podjetje Cisco Systems Inc., vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet, je objavilo finančne rezultate za četrto četrtletje in celotno poslovno leto 2001, ki se je končalo 28. julija 2001. Čisti prihodki od prodaje so v poslovnem letu 2001 znašali 22,29 milijarde USD, kar predstavlja 18% povečanje v primerjavi z 18,93 milijarde USD v poslovnem letu 2000. Kljub temu je podjetje poslovalo z izgubo.
Več...
 
Turneja Cisco AVVID v živo v Ljubljani
Cisco Systems
ponedeljek, 18. junij 2001
Predstavitveno vozilo, ki je posebej opremljeno z izdelki, zasnovanimi na arhitekturi Cisco AVVID, potuje po evropskih državah in je bilo konec prejšnjega tedna na ogled v Ljubljani. Tako si je bilo mogoče v živo ogledati in preizkusiti inovativne rešitve IP, delujoče na omrežni arhitekturi za elektornsko poslovanje - Cisco AVVID (Achitecture for Voice, Video and Integrated data).
Več...
 
Cisco na sejmu Networld+Interop prejel devet priznanj
Cisco Systems
torek, 05. junij 2001
Podjetje Cisco Systems je na sejmu Networld+Interop 2001 prejelo devet priznanj, ki potrjujejo njegovo tehnološko inovativnost. Ciscovi izdelki so, polege sedmih priznanj revije Network Computing "Well-Connected Award", prejeli še naziva "People’s Choice Award" (izbor občinstva) in "Best In Show" (najboljši na sejmu).
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 48

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.