Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodilni svetovni proizvajalec omrežne internetne opreme, ki spreminja način, kako se ljudje povezujemo, komuniciramo in sodelujemo. Več informacij o podjetju Cisco lahko najdete na spletnem mestu http://www.cisco.com.

Cisco IP komunikacije za medijsko branžo
Cisco Systems
petek, 12. marec 2004
Cisco Systems je v sodelovanju z nekaterimi vodilnimi svetovnimi ponudniki medijskih tehnologij, z uporabo IP rešitev in IOS programske opreme, temelječe na enoviti omrežni infrastrukturi, ponudil medijskemu sektorju neprecendenčno storilnost pri sodelovanju pri delu.
Več...
 
Siemens in Cisco skupaj v mobilnih komunikacijah
Cisco Systems
sreda, 03. marec 2004
Siemens mobile - Siemens Information and Communication Mobile Group in Cisco Systems sta naznanila prve dosežke njunega strateškega partnerstva, ustanovljenega z namenom pospeševanja razvoja in uvajanja multimedijskih podatkovnih aplikacij. Le–te so v pomoč mobilnim operaterjem pri uvajanju storitev, ki temeljijo na IP protokolu in popolnoma izkoriščajo integrirano podatkovno, govorno in video IP-omrežje. Podjetji sta že prejeli 15 naročil iz Evrope, Latinske Amerike, Azije in Afrike.
Več...
 
Cisco Systems je prevzel Andiamo Systems
Cisco Systems
petek, 27. februar 2004
Podjetje Cisco Systems, Inc. je objavilo zaključek prevzema podjetja Andiamo Systems, Inc. Gre za prevzem vodilnega podjetja na področju razvoja inteligentnih stikal, namenjenih omrežjem za hrambo podatkov (SAN). Andiamovi strokovnjaki in izdelki so Ciscu omogočili, da je s prvo družino inteligentnih SAN stikal v panogi postal ključni inovator na področju omrežij za hrambo podatkov ter hkrati prispeval k uveljavljanju novih standardov na tem področju.
Več...
 
Linksysov Wireless-G Media Link za hišno omrežje
Cisco Systems
petek, 30. januar 2004
Linksys, poslovna enota Cisco Systems-a in vodilni proizvajalec širokopasovne, brezžične in mrežne opreme za dom in domača podjetja (SOHO) je naznanil nov multimedijski brezžični produkt »Linksys DVD Player z brezžičnim-G Media Link-om (WMLD54G)«. Le-ta vključuje vrhunski DVD predvajalnik in omogoča brezžični prenos videa, glasbe in slik z osebnega računalnika na TV sprejemnik in/ali stereo napravo.
Več...
 
Bellevue Manila Hotel s širokopasovnim dostopom
Cisco Systems
torek, 16. december 2003

Bellevue Manila Hotel v Filinvest Corporate City-ju v Alabangu, svojim gostom ponuja z uvedbo mrežnih rešitev podjetja Cisco Systems v vseh 222 hotelskih sobah širokopasovni dostop do interneta.

Več...
 
Tudi Cisco Aironet v skladu s standardom IEEE 802.11g
Cisco Systems
torek, 09. december 2003
Podjetje Cisco je objavilo, da že dobavlja naprave, ki so združljive z napravami podjetij Dell, Fujitsu, HP, IBM, Linksys, NetGear in Toshiba. Dostopovne točke Aironet so v skladu s standardom IEEE 802.11g, uporabniški vmesniki pa podpirajo različne načine delovanja za hitra in cenovno dostopna brezžična omrežja.
Več...
 
Cisco Systems prevzema Latitude Communications
Cisco Systems
torek, 02. december 2003
Podjetje Cisco Systems, je objavilo dokončni dogovor o prevzemu podjetja Latitude Communications iz Santa Klare, Kalifornija. Podjetje Latitude je, s svojo rešitvijo »MeetingPlace« za glasovne in spletne konference, vodilni ponudnik konferenčnih izdelkov za podjetja. S širjenjem Ciscovega nabora izdelkov AVVID (Architecture for Voice, Video an IntegratedData) z medijsko bogatimi konferencami, ki povezujejo glasovne, video ter spletne konference, prevzem še dodatno utrjuje Ciscov vodilni položaj na področju IP komunikacij.
Več...
 
Cisco pomaga Kitajski v boju zoper SARS
Cisco Systems
torek, 03. junij 2003
Kitajsko ministrstvo za zdravstvo namerava kot eno najpomembnejših oblik zaščite ljudi pred širjenjem SARS-a (Severe Acute Respiratory Syndrome) oblikovati nacionalno omrežje za izmenjavo podatkov o epidemiji. Iz podjetja Cisco Systems so sporočili, da bodo Kitajskemu ministrstvu za zdravstvo darovali omrežno opremo in storitve v skupni vrednosti 2,6 milijona USD.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 48

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.