10 let Mobi ponudbe
petek, 24. oktober 2008
Družba Mobitel je že pred 10. leti uvedla novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike. Ob tej priložnosti je vsem uporabnikom mobilnih telekomunikacij predstavila novo Mobi ponudbo, dva nova Mobipaketa in Mobitelefona. Hkrati pa je zopet presenetila z novo ugodnostjo Bonus polnjenje. Nova Mobipaketa sta Moj Mobi Sony Ericsson S500i za 99 EUR, ki vsebuje ugoden nakup naprednega in stilsko dovršenega mobilnika v ekskluzivni izdaji in omejenem številu, ter Moj mobi Nokia 1680 classic po ceni 49 EUR, ki poleg mobilnih storitev nudi še kakovosten fotoaparat za snemanje fotografij in videoposnetkov. V novi ponudbi pa sta na voljo še Mobitelefona z zmogljivim mobitelom Nokia 5000, ki ima vgrajen fotoaparat, predvajalnik glasbe in radio, po 89 EUR ter Samsung SGH-C260, mobilnik klasičnega dizajna, za 49 EUR.

Ob nakupu Mobipaketa Moj Mobi Nokia 1680 classic ali Moj Mobi Samsung SGH-C260 pa imajo Mobiuporabniki na voljo še posebno ugodnost – možnost uporabe Bonus polnjenja. Mobiuporabnik je omenjene ugodnosti deležen v dvanajstih zaporednih 30-dnevnih obdobjih, če svoj račun v vsakem obdobju polni za skupno vrednost najmanj 10 EUR. V tem primeru bo po preteku 30 dni na svoj Mobiračun prejel bonus v višini 4 EUR, o čemer bo obveščen prek sporočila SMS. V dvanajstih mesecih lahko tako Mobiuporabnik na svoj račun prejme skupno 48 EUR bonusa. Glede na to, da za izbrani Mobipaket odšteje 49 EUR, je cena aparata le 1 EUR. V Mobipaketu z Nokio 1680 classic se ugodnost Bonus polnjenje vklopi samodejno s prvim klicem, pri Mobitelefonu pa mora Mobiuporabnik v ta namen izpolniti že priložen obrazec in ga poslati na v njem navedeni naslov.

»Mobi ponudba se je med uporabniki uveljavila s svojo kakovostjo, pestrostjo, cenovno dostopnostjo in vrsto dodatnih storitev. Zato ne preseneča, da je po vseh teh letih še vedno uspešna in privlačna za vse generacije. Družba Mobitel si bo tudi v prihodnje prizadevala predplačniškim uporabnikom ponuditi vedno nove in dodatne storitve. Da je temu tako, dokazuje tudi najnovejša Mobi ponudba, ki zopet prinaša vrsto novih ugodnosti,« je ob jubilejni obletnici poudaril Danilo Tomšič, direktor prodaje pri Mobitelu.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.