Si.mobilov ORTO BERI za mlade
ponedeljek, 06. oktober 2008
Mlajši od 31 let lahko od danes naprej sklenejo naročniško razmerje na ORTO BERI paket ob nakupu dlančnika BlackBerrySi.mobil je za mlade pripravil nov naročniški paket ORTO BERI, ki poleg klicev in SMS-ov želijo mobilno komunicirati tudi preko e-pošte, uporabljati programe za spletno klepetanje in se družiti v spletnih skupnostih. Naročniški paket ORTO BERI omogoča uporabo storitve BlackBerry ter s tem e-pošto in dostop do interneta, poleg tega pa še klice v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-e po 0 evrov, vključenega 100 MB podatkov, klice v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra.

Ob vezavi za 24 mesecev sta mladim v promocijskem obdobju na voljo odlična aparata po ugodnih cenah, in sicer BlackBerry Pearl 8110 (na sliki) za 60 evrov in BlackBerry Curve 8310 za 80 evrov. Si.mobil je razširil ponudbo za mlade med 15. in 31. letom in jim ponudil nov naročniški paket ORTO BERI. Paket v ceni 19 evrov mesečno vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov, poleg tega pa še 100 MB prenosa podatkov. Po prekoračitvi vključenih količin minut, SMS-ov ali prenosa podatkov se prekoračitev zaračuna, in sicer 0,05 EUR/min za klice v Si.mobilovem omrežju, 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji in 0,0004 EUR/kB za prenos podatkov. Cena klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji je 0,10 EUR/min.

Čeprav je bil BlackBerry prvotno namenjen poslovnim uporabnikom in je v poslovnem svetu tudi zelo priljubljen, je zaradi vedno večjega števila brezplačnih aplikacij, ki omogočajo uporabniško ustvarjanje vsebin, hipno sporočanje, dostop do spletnih skupnosti, push maila, optimizacije prenosa podatkov itd pravzaprav (vedno) bolj primeren tudi za mlade, so prepričani v Si.mobilu. BlackBerry omogoča, da ima mladi uporabnik vse možnosti, ki jih pričakuje ali pozna že z dostopa do interneta preko pc-a ali prenosnika, na katere se je navadil in jih vzel za svoje, brez katerih si vsakodnevne komunikacije s prijatelji, znanci, poslovnimi partnerji sploh ne zna več predstavljati.

Mesečna naročnina na ORTO BERI paket lahko mladim predstavlja edini potencialni strošek mobilne in internetne komunikacije, saj se lahko z uporabniki ostalih ponudnikov mobilne telefonije pogovarjajo brezplačno preko brezplačnih spletnih aplikacij (kot je npr. Google talk, BlackBerry Messenger, Live Messenger, Yahoo Messenger, Facebook, Google Maps idr.), SMS-ajo po 0 evrov in klepetajo znotraj domačega omrežja za 0 evrov. Mladi lahko sklenejo naročniško razmerje na paket ORTO BERI le ob hkratnem nakupu pametnega telefona BlackBerry.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.