Novi Siemens Gigaset C380, A580 in A585
petek, 01. avgust 2008
Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) predstavlja dva nova vstopna modela brezvrvičnih telefonov: Gigaset A580 (tudi v hibridni različici IP) in Gigaset A585 z vgrajenim odzivnikom. Nova telefona razreda A sta popolna izbira za uporabnike, ki jim veliko pomeni kakovost, preprosta uporaba in privlačna oblika. Odlikuje ju čas pogovora do 25 ur in funkcija prostoročnega telefoniranja z briljantno kakovostjo zvoka. Siemens Gigaset C380 sledi uspehu njegovega predhodnika v srednjem razredu, Gigaseta C450. Gigaset C380 odlikuje dolg čas pripravljenosti in pogovora, okolju prijazna in varčna tehnologija ECO DECT, briljantna kakovost zvoka in priročno prostoročno telefoniranje.

Gigaset A580Nova vstopna modela Gigaset dajeta funkcionalnosti stilsko podobo. Dolg čas pogovora do 25 ur in čas pripravljenosti do 210 ur vam praktično ne postavljata omejitev za pogovore z družino in prijatelji. Z vgrajeno funkcijo prostoročnega telefoniranja nova Siemensova modela omogočata večjo mobilnost in prilagodljivost. Slušalka z bleščečim črnim ohišjem, ki ji daje eleganten videz, ima »tisto nekaj«.

 

Osvetljen zaslon in tipkovnica tudi v temi zagotavljata preprosto uporabo. Vrhunska tehnologija ECO DECT modeloma  in A585 omogoča do 60 % manjšo porabo energije v primerjavi z običajnimi telefoni. Poleg tega se zmanjša tudi moč prenosa – za skoraj 100 odstotkov, če je slušalka položena v stojalo.

 

Da ne boste zgrešili nobenega klica, odzivnik pri A585 zagotavlja snemanje do 25 minut sporočil, poleg tega pa so zgrešeni klici prikazani tudi na zaslonu. Če je omogočena funkcija CLIP, je v telefonu shranjen seznam zadnjih 25 klicateljev z imenom, številko in časom klica, ki jih lahko kličemo neposredno s seznama. Vgrajen imenik lahko shrani 150 imen in številk, ki se ob prihajajočem klicu izpišejo na zaslonu. Kdor nima časa za dolge pogovore, pa lahko svojim prijateljem in družini pošlje tudi SMS-sporočilo z do 160 znaki, če ponudnik telefonskih storitev to omogoča.

 

Izreden nov brezvrvični telefon Gigaset C380 ima briljanten zvok in pomembne uporabne lastnosti, kot so barvni zaslon, osvetljena tipkovnica in izredna kakovost Siemens Gigaset C380prostoročnega telefoniranja.

 

Nov telefon srednjega razreda Siemens Gigaset C380 v privlačni in pregledni črno-srebrni podobi je zelo enostaven za uporabo. Vrhunska tehnologija upravljanja z baterijo uporabnikom zagotavlja do 25 ur pogovorov in do 240 ur stanja pripravljenosti. Imenik ima prostor za 150 vnosov za vse, ki imajo veliko prijateljev, prostoročno telefoniranje pa je mogoče v trenutku: standardne naglavne slušalke le vklopite v 2,5-milimetrski vhod na slušalki.

 

Kadar ni časa za klic, pride do veljave pošiljanje in prejemanje SMS-sporočil (če vam to omogoča ponudnik telefonskih storitev), osvetljen zaslon in tipkovnica tudi v temi zagotavljata preprosto uporabo, vrhunska tehnologija ECO DECT pa omogoča do 60 % manjšo porabo energije v primerjavi z običajnimi telefoni in do 100 % zmanjša moč prenosa, ko je slušalka položena.

 Gigaset A580 in C380 bosta na voljo v avgustu, A585 z odzivnikom in hibridna različica za klice prek interneta A580 IP pa v oktobru.
 
Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.